FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Eco masters krem for dobbelthake

150ml Krem | Reduserer og strammer dobbelthaken
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Eco masters krem for dobbelthake er et banebrytende produkt som kan hjelpe med å stramme opp den slappe huden under haken, for å redusere dobbelthaken. Kremen har naturlige ingredienser som kan hjelpe deg med å få fastere hake og gjenopprette halsens normale form.

 • Reduserer synligheten av dobbelthake
 • Jevner, beroliger og hydrerer
 • Innovative ingredienser av kvalitet
 • Inneholder Oleyl Erucate & Squalene
 • Masser kremen to ganger daglig

Hva er Eco Masters krem for dobbelthake?

Denne kombinasjonen av ingredienser tilbyr deg et hurtig, effektivt alternativ til kirurgiske inngrep for å fjerne dobbelthake. Kremen skal kunne stramme opp hals- og hakeområdet og gjøre huden i dette området fastere og mer definert.

Hvem passer det for?

For deg som sliter med dobbelthake og ønsker en glattere og mindre hake. I stedet for å gå til lege og foreta en operasjon, kan denne naturlige kremen være med på å redusere fettet under haken.

Bruksanvisning

Påfør to ganger daglig etter du har renset ansiktet, morgen og kveld. Ta litt krem på fingertuppene og smør kremen under haken og rundt kjeven. For best mulig resultat, anbefaler vi å investere langsiktig bruk av produktet.

Hvert Eco masters produkt er laget med fokus og effektivitet. Før du bruker kremen, bør du lese ingredienslisten for å forsikre deg om at den ikke inneholder noe du ikke tåler. For en ekstra forsikring, utfør en test 24 timer før du bruker den.

Ingrediensliste

Vann, Triheptanoin, Cetearyl Hvetestrå Glykosider, Cetearylalkohol), Butylenglykol, Dicaprylyleter (Vann, Glycerin, Linum Usitatissimum (Linfrø) frøekstrakt), Coco-Caprylat / Caprate, Squalane, (Glyceryl Stearate, PEG-100) -18 Triglyserider, (hydrogenert etylheksylolivat, hydratisert olivenolje), Oleyl Erucate, Sillica, (fenoksyetanol, klorfenesin), dinatrium EDTA, Cetylpalmitat, etylheksylglyserin, natriumhydroksid, parfyme.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person