FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Eco Masters Exclusive Body Lotion

500ml Lotion | Krem for pigmentering
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Fuktighetskrem mot områder med uønsket pigmentering. For å hjelpe deg med bleking av hud og pigmentflekker har Ecomasters blandet en rekke viktige faktorer i deres Eksklusive Body Lotion som skal hjelpe mot akkurat dette.

 • For bekymringsfull misfarging og pigmentering
 • Målrettet og beroligende formel
 • Med botaniske faktorer som lysner
 • Inneholder ringblomst, kamille og salvie
 • Beriket med vitamin E

Bekymringsfull misfarging

En jevn, strålende og glødende teint er avgjørende for både gamle og moderne oppfatninger av skjønnhet - så når vi opplever uønsket pigmentering, kan dette få oss til å bli bekymret. Når det inkluderer alt fra fregner og arr etter akne til fødselsmerker eller chloasma, så er det ikke rart at vi kan få dårlig selvtillit. Selv om det finnes alternativer tilgjengelig for å hjelpe oss med dette, kan de være basert på sterke kjemikalier som virker intuitivt uforenlige med kanskje allerede skadet hud.

Exclusive Body Lotion

Lydhør overfor behovene til deres kjære kundebase, bestemte Eco Masters seg for å skape en krem som kunne utnytte de utrolige kreftene naturen har for å hjelpe deg med misfarging av huden. Med sitt brede utvalg av faktorer, har Exclusive Body Lotion til hensikt å samtidig berolige, roe og hydrere områdene du er bekymret for. Du trenger ikke lenger føle deg fanget av ujevnhet og mørke flekker i huden. Med Exclusive Body Lotion har du den hjelpen du har lett etter.

Macademiaolje
Macademiaolje
Også kalt Queensland-nøtter, eller Kindal Kindal av aboriginal australienere. Disse brune edelstenene er svært etterspurte for sine utrolige egenskaper. Deres olje anses for å være både fuktighetsgivende og mykgjørende, da den inneholder 70 % fett og inkluderer protein, B-vitaminer, jern og magnesium.
Jojobaolje
Jojobaolje
Utvunnet fra en busk som trives i ørkenen og kjent for sin evne til å holde på fuktighet over en lengre periode. Denne oljen brukes for å støtte hudens elastisitet. Med sine beroligende egenskaper, som anses som kompatibel med vår hud, er oljen lett absorberbar. Etter århundrer med tradisjonell bruk, blir den nå et internasjonalt navn.
Kamille
Kamille
Elsket over hele verden for sine beroligende evner, har denne herlig duftende blomsten vært i hendene på tradisjonelle utøvere i århundrer. Den anses for å være svært nyttig for å lysne hudfargen, samtidig som den er beroligende og avslappende.
Salvie
Salvie
Kjent for sine smakssettende evner i matretter på de fineste restaurantene. Denne urten har lenge vært ansett som svært gunstig for menneskekroppen. Den er vant til å hjelpe til med uønsket pigmentering og mørke hudområder.
Propolis
Propolis
Dette produktet fra honning blir ikke verdsatt nok. Serumet er laget med vann og harpiks av tre, og brukes av sin evne til å styrke. Fordi det kan beskytte, styrke og forsvare inkluderes det gjerne i hudpleieprodukter.
Ringblomst
Ringblomst
Kanskje mer kjent som marigold. Ekstrakter av denne levende blomsten har blitt brukt på hud i generasjoner. Den er utrolig mild og har blitt brukt til å redusere misfarging og roe huden. Det brukes her for å lysne.
Vitamin E
Vitamin E
I den biotilgjengelige formen av tokoferyl er denne plantesyntetiserte faktoren nødvendig av kroppene våre, men må konsumeres gjennom eksterne kilder. Det er kjent for å bidra til å beskytte celler fra oksidativt stress, og er en avgjørende ingrediens i mange hudpleieprodukter.

Komplett liste over ingredienser

Aqua, Cetearyl-Isononanoat, Cetearyl Etylheksanoat, Glyserin, Trilauret-4 Fosfat, Ammonium Acryloyldimetyltaurat / Vp kopolymer, Fenoksyetanol, Macadamia Ternifolia olje fra frø, Natriumpolyakrylat, Hydrogenert Polydecen, Tridecet-6, Diazolidinyl Urea, Dimetikon, Tocopheryl, BHA, Trietyl Citrat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Olje, Chamomilla Recutita (Matricaria) ekstrakt fra blomst, Salvia Officinalis (Salvie) ekstrakt fra blad, Propolis-ekstrakt, Calendula Officinalis ekstrakt av blomster, 2- (4-tert-butylbenzyl) Propionaldehyd, Alfa-iso-metyl Ionone, Geraniol , Hydroxy Citronellal, Linalool, Duft.

Bruksanvisning

Exclusive Body Lotion blir sikkert et svært tilfredsstillende og behagelig tillegg til din daglige rutine. Brukes på de hudområder som du er bekymret for. Bruk en generøs mengde, og masser det inn i huden. Når det har trukket inn kan du bruke fuktighetskrem på resten av kroppen. Gjenta dette en gang hver dag, kanskje på slutten av dagen før leggetid.

Råd

Hvert Eco Masters produkt er ideelt skapt for å være snill mot huden og et behagelig svar på dine behov. Før du bruker et produkt, bør du lese gjennom listen med ingredienser i tilfelle den inneholder noe du personlig er allergisk mot. Hvis du har noen diagnostiserte hudproblemer bør du snakke med lege før bruk.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

100% basert på 10 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Bruker kremen hver eneste dag. Veldig effektiv og god :)

  KL Karianne Live small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Gir veldig god fuktighet til kroppen. Lukter godt også.

  S Sanna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Veldig deilig å påføre huden, har også sett at strekkmerkene mine har blitt mindre synlige.

  M Maren small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • For prisen er den veldig god, fuktigjør huden rikelig, lukter godt, mye innhold og har redusert pigmentflekker på lårene mine.

  G Gjertrud small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Lysner de stedene på kroppen jeg ønsker, bruker den hver kveld før jeg legger meg.

  M Mona small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Kan anbefale den mot pigmentflekker!

  i inga small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Kjøpte en til meg og mora mi, jeg bruker den for strekkmerker og hun bruker den for pigmentflekker. Vi er begge to fornøyde!

  R Randi small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Kremen gir god fuktighet og lysner de områdene jeg ønsker på lårene. Takk for kjøpet.

  J Juni small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Veldig god!

  R Riham small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person