• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Emuaid First Defense Probiotic

30 Kapsler

Speer Laboratories Ltd

329.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Emuaid vegetabilske kapsler kan styrke immunforsvaret og redusere infeksjoner av alle slag. Kapslene hjelper også kroppen med sunne bakterier som styrker mage-tarm-kanalen. I tillegg til at du får bedre immunforsvar så lindrer også kapslene oppblåsthet og hjelper fordøyelsen.

 • Emuaid vegetabilske kapsler motvirker infeksjoner
 • Du får bedre immunforsvar
 • Støtter mage-tarm-kanalen
 • Probiotika tabletter som bekjemper soppinfeksjoner
 • Reduser oppblåsthet

Emuaid® vegetabilske kapsler består kun av naturlige ingredienser og bidrar til et bedre immunforsvar og mer velvære. I tillegg til å styrke immunforsvaret får du også bedre magehelse og beskyttelse mot infeksjoner.

Les Mer
Type: Kapsler
Antall: 30 kapsler
Varighet: 30
Anbefalt Dosering: 1 per dag

Hva er Emuaid vegetabilske kapsler?

Dette er et naturlig kosttilskudd bestående av probiotika tabletter som vil styrke immunforsvaret ved å gi kroppen probiotiske bakterier. I tillegg til et bedre immunforsvar så blir du også beskyttet mot infeksjoner. I tarmene finnes det både gode og dårlige bakterier. Et stort antall dårlige bakterier kan skyldes sykdom, medisin, kosthold og stress, og alt dette kan gjøre deg mottakelig for flere sykdommer og infeksjoner. Probiotika tabletter fra Emuaid motvirker dette ved å gi deg et bedre immunforsvar.

70% av immunforsvaret ligger i tarmene, og derfor er det viktig at fordøyelsessystemet er sunt. Emuaid vegetabilske kapsler vil styrke immunforsvaret med gode bakterier. Og med et bedre immunforsvar så reduserer du risikoen for infeksjoner. Fordøyelsen blir også bedre, og du vil oppleve mer velvære og bedre livskvalitet.

Hvorfor bør jeg ta Emuaid vegetabilske kapsler?

Kapslene bekjemper ikke bare soppinfeksjoner, de holder også virusinfeksjoner unna og gir deg et bedre immunforsvar gjennom helt naturlige ingredienser. Emuaid vegetabilske kapsler inneholder sunne bakterier som Lactobacillus acidophilus, bifidobacterium bifidum og enterococcus faecium. Disse tre bakteriene vil styrke immunforsvaret og gjøre mage-tarm-kanalen sunn.

Kapslene inneholder flere sunne bakteriekulturer enn andre tilskudd og gir deg dermed et bedre immunforsvar og god beskyttelse mot infeksjoner.

Bedre immunforsvar uten bivirkninger

Emuaid vegetabilske kapsler består hovedsaklig av sunne bakterier som vil styrke immunforsvaret. Disse bakteriene finnes allerede i kroppen og kan dermed ikke forårsake kjente bivirkninger. Les igjennom ingrediensene før du bruker kapslene for å få et bedre immunforsvar, da kan du unngå potensielle allergiske reaksjoner.

Enkelt å bruke – raske resultater og bedre immunforsvar

Emuaid kapsler vil styrke immunforsvaret raskt og trygt. Det er lett å gjøre kapslene til en del av dagsrutinen. Ta en kapsel om dagen med et glass vann. Vi anbefaler en kapsel om morgen under frokost for dette gir best effekt og vil styrke immunforsvaret raskt.

Vær nøye med hvor du oppbevarer kapslene, sørg for at de blir beskyttet mot varme, lys og fukt. Kapslene bør oppbevares på et kjølig sted.

Enkel og rask bestilling

Lyst til å få bedre immunforsvar? Styrke immunforsvaret på kort tid? Ingen problem, klikk på «Legg i handlekurv» og så sender vi pakken på samme dag dersom du bestiller før kl.16:30 på man-tors. Ikke vent med å styrke immunforsvaret, med Emuaid probiotika tabletter kan du bekjempe infeksjoner, få økt velvære og bedre immunforsvar.