Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Emuaid Therapeutic Såpe

142g Såpe

Speer Laboratories Ltd

199.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Emuaid Therapeutic Moisture Bar

Etterhvert som dagen går mister huden din næring, og da blir den sliten og utsatt for hudproblemer. Du kan dermed ikke bruke hvilken som helst såpe, men en såpe som gir deg god behandling av hudproblemer. Emuaid såpe, Therapeutic moisture bar, er en god såpe som gir huden masse næring samtidig som den rengjør, eksfolierer og gjenoppretter fuktbalansen i både skadet og tørr hud.

 • En naturlig såpe som er trippel malt
 • Effektiv mot dermatitt, eksem, psoriasis og rosacea
 • Effektiv såpe for behandling av hudproblemer på både ansikt og kropp
 • Anti-eldrende og anti-rynke effekt
 • Avansert formula med emuolje sammen med tea tree olje, arganolje, macadamiaolje og jojobaolje
 • Anti-bakteriell, anti-sopp, og anti-infeksjon
 • Emuaid rengjør i dybden og fjerne giftstoffer fra huden
 • Intens hydrering og gjenoppretter fuktbalansen
 • Emuaid eksfolierer døde hudceller
 • Stimulerer en naturlig fornyelse av huden

Emuaid såpe er ikke en vanlig såpe, den er også beriket med tea tree olje, arganolje, macadamiaolje, og jojobaolje. Du får dermed en effektiv behandling av hudproblemer og en anti-aldrende og anti-rynke effekt. Bruk Emuaid såpe daglig og få en mild og frisk rengjøring av kropp og ansikt.

Les Mer
Type: Fuktighetsang
Størrelse: 142 g

Hva er Emuaid såpe?

Emuaid såpe er et resultat av samarbeidet mellom medisinske og humanitære organisasoner med sikte å forbedre folks helse. Emuaid Therapeutic Moisture Bar er designet for folk som ønsker behandling av hudproblemer, inkludert dermatitt, eksem, psoriasis og rosacea. Emuid såpe er beriket med fuktskapende, hud-reparerende oljer som gjenoppretter hudens fuktbalanse, i tillegg til å eksfoliere og stimulere naturlig hudfornyelse.

Hva inneholder Emuaid såpe?

Emuaid såpe inneholder aktive, naturlige ingredienser slik som:

Emuolje: For å sikre god behandling av hudproblemer er Emuaid såpe beriket med emuolje. Oljen helbreder huden med høye nivåer av naturlige fettsyrer og dessuten Vitamina E og A. Emuaid såpe er effektiv mot kløende hud og sørger for at huden får masse fuktighet. Emuaid såpe tetter ikke porene.

Tea tree olje: Emuaid såpe inneholder terpinen-4-ol som har en anti-mikrobiell effekt. Emuaid såpe sitt innhold av tetreolje sørger for at såpen er mild, ikke-irriterende, og dessuten er både antiseptisk og anti-sopp. Du får dermed en effektiv behandling av hudproblemer som f.eks. akne og andre hudirritasjoner.

Emuaid såpe Arganolje

Arganolje: Emuaid moisture bar har denne sjeldne oljen som myker opp og fornyer huden med vitamin E, essensielle fettsyrer og antioksidanter. Arganolje hjelper behandling av hudproblemer, slik som kløende hud, akne, tørr hud, rynker psoriasis, eksem og mye mer.

Macadamiaolje: Emuaid såpe inneholder Macadamiaolje som er effektiv for behandling av hudproblemer, slik som alderstegn, og tørr og skadet hud. Takket være oljens høye palmitinsyre innhold er Emuaid soap bar ekstra effektiv og mild.

Peppermynteolje: Ingrediensen er viktig i behandling av hudproblemer og motvirker vanlige hudproblemer, inkludert akne, irritasjon, sårhet og kløende hud. I tillegg hjelper den Emuaid såpe å redusere rødhet, misfarging og frisker opp trett hud.

Emuaid såpe macadamia nøtter

Jojobaolje: Ingrediensen er viktig for at Emuaid moisture bar skal kunne gi huden nok fuktighet. Oljen er perfekt for behandling av hudproblemer ettersom den passer for alle typer hud og tetter ikke porene.

Salisylsyre: Emuaid moisture bar inneholder salisylsyre som er effektiv i behandling av hudproblemer. Ingrediensen reduserer hevelse og rødhet. Dessuten hjelper ingrediensen til å mykne opp huden ved å løse opp tørr, skjellete eller tykk hud.

Hudfordeler med Emuaid såpe

Emuaid såpe rengjør i dybden og fjerner giftstoffer fra huden. Du får en utrolig god behandling av hudproblemer som kløende hud og tørr hud. Huden blir mykere ettersom Emuaid såpe eksfolierer huden på en effektiv og mild måte.

 • Rengjør i dybden og fjerner giftstoffer fra huden
 • Intens hydrering og gjenoppretter fuktbalansen
 • Eksfolierer døde hudceller
 • Stimulerer naturlig hudfornyelse

Hvordan bruker jeg Emuaid såpe?

Det er enkelt å bruke Emuaid moisture bar for behandling av hudproblemer. Bare massér forsiktig den våte såpen på ansiktet og kroppen til det skummer og deretter skyller du alt av.

Emuaid såpe med håndkler og blomst

Er Emuaid såpe trygg?

Ja, Emuaid såpe for behandling av hudproblemer er helt trygg. Emuaid moisture bar er fri for parabener, ftalater, parafin, gluten, propylen glykol, mineralolje, syntetisk fragrans, PAVA, syntetisk farge, DEA eller sulfater.


Registrer
For Nyhetsbrev