FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

EmuCare Shampoo

For hodebunn som flasser
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Flassende, tørr og kløende hodebunn er mer enn bare irriterende. Det er også ubehagelig og lite pent, og det kan oppta alle tankene dine. For å hjelpe deg og gi deg en målrettet tilnærming bruker EmuCare Shampoo emuolje. Denne oljen inneholder en stor mengde naturlige fettsyrer som gir dyp fuktighet til huden. EmuCare Shampoo er også beriket med den beroligende urten rosmarin og det rensende mineralet titan. Dermed får du en holistisk metode.

 • Laget for tørr og flassende hodebunn
 • Med naturlig mykgjørende emuolje
 • Beriket med beroligende rosmarin
 • Pluss intens rensende titan
 • Mais beroliger irritert hud
 • Perfekt for jevnlig og daglig bruk

Hva er EmuCare Shampoo?

Denne sjampoen ble spesielt laget for å hjelpe en tørr, kløende, sår og flassende hodebunn. Sjampoen fokuserer på å rense, fukte og berolige huden. Den ble laget for jevnlig bruk og med ekspertkunnskap om kraften bak naturlige ingredienser. Dermed hjelper den hodebunnen hver gang du bruker den. Alt som trengs for å nyte alle fordelene med EmuCare Shampoo er å massere den forsiktig inn i hodebunnen når du vasker håret.

Hvordan bør jeg håndtere en hodebunn som flasser?

Dette problemet kan være vanskelig, spesielt når det naturlige instinktet er å skrubbe bort huden! Uheldigvis kan dette gjøre situasjonen enda verre ettersom huden da blir tørrere. Det den virkelig trenger er fuktighet som trenger dypt ned. Terapeutiske hudpleieprodukter basert på naturlige ingredienser er mer populære enn noen gang. Det rette naturlige oljebaserte produktet kan bidra til å gjenopprette balansen på en lett og mild måte.

Hvordan fungerer Emucare Shampoo?

Denne sjampoen ble laget for å berolige og hydrere den mest irriterte hodebunnen. Dette gjør den ved hjelp av en rekke nøye utvalgte ingredienser. Disse jobber for å gi det hodebunnen mangler mest, nemlig fuktighet og en rekke andre ingredienser. En mengde ingredienser som jobber i utrolig harmoni for å hjelpe deg med å løse bekymringene.

Emuolje

Emuolje
Eksepsjonelt rik på fettsyrer og inneholder opptil 40 % oljesyre. Den kan levere fuktighet direkte til huden, og har med seg sin høye konsentrasjon av de umettede fettsyrene omega-3 og omega-6.

Rosemarin

Rosemarin
Denne urten har vært elsket av urtekjennere i årevis. Rosmarin er en utrolig urt, kjent for sine beroligende og avslappende evner. Den kan også bidra til å rense huden for urenheter.

Titan

Titan
Dette mineralet får stor interesse takket være sine gode egenskaper på huden. Når den kommer i kontakt med huden både styrker og beskytter den. Det forskes nå grundig på dens evner til å rense.

Ingredienser

Vann, Natriumlauretsulfat, Dromiceius, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Lauryl Sul-fosuccinate, Natriumkokoyliseionat, Kokamid DEA, Mais, Cetearylalkohol, Natriumklorid, Rosmarinus Officinalis (Rosemarin) olje, Glyserin, Hydrogenerert ricinusolje, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Fenoxyetanol, Propylenglykol, Titandioksid, Iodopropynyl Butylkarbamat.

Bruksanvisning

EmuCare Shampoo er perfekt som en del av din vanlige hår- og hudpleierutine. Vask håret på samme måte som du alltid gjør, og fordel sjampoen godt fra rot til tupp. Masser sjampoen lett inn i hodebunnen uten å skrubbe. Etter ett minutt eller to kan du skylle den ut. Sjekk listen over ingredienser før du bruker sjampoen for første gang.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person