Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Erection Inducer Device penispumpe

2,289.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

EID Ereksjonsfremkaller kan brukes til å forbedre din seksuelle ytelse, både som en kortsiktig og en langsiktig løsning. Det er en ereksjonspupe som kan øke penisens lengde og tykkelse ved hjelp av et vakuum.

  • Kommer med 3 måneds produkt garanti
  • Nyt en langvarig ereksjon raskt og enkelt
  • Ved regelmessig bruk kan du oppnå ereksjoner mer spontant
  • Kan brukes sammen med medisiner for impotens
  • Forårsaker ingen bivirkninger

Når EID Ereksjonsfremkaller lager et vakuum rundt penisen kan dette føre til økt blodtilførsel til penisen. Ved regelmessig bruk av EID ereksjonspumpe kan vakuumterapi også hjelpe deg å gjennomrette hudvev i penisen som kan gi en forsørrende effekt på en mer permanent basis.

Les Mer

Hva er EID Ereksjonsfremkaller?

Ereksjonspumpen er et naturlig alternativ til piller og medikamenter for å forbedre din seksuelle ytelse. EID Ereksjonsfremkaller kan på kort sikt hjelpe deg å oppnå ereksjoner umiddelbart, og på langsikt etter regelmessig bruk, vil enheten hjelpe deg å oppnå mer spontane ereksjoner.

Hvordan fungerer EID Ereksjonsfremkaller?

EID Ereksjonsfremkaller lager et vakuum rundt penisen, noe som fører til en økning i blodgjennomstrømningen. Dette blodet fyller de store corpus cavernosa kamrene i penisen, som fører til en sterk, fast og hard ereksjon. Ereksjonen kan bedre opprettholdes ved å slippe en penisring rundt skaftet av din penis for å hindre at blodet renner ut igjen. Ved å regelmessig stimulere gjennomførselen av blod ved hjelp av en ereksjonspumpe kan du opprettholde den gode tilstanden til penisvevet. Friske, oksygenrike blodceller er essensielle næringsstoffer når det kommer til å forbedre dine ereksjoner.

Hvordan bruker jeg EID Ereksjonsfremkaller?

Plasser sylinderen over en din smurte penis i en 30-45 graders vinkel nedover, for så å pumpe, noe som skaper et forseglet vakuum.

Når du pumper, vil vakuumet føre til at det fylles opp med blod, og en full ereksjon vil bli produsert uten smerter eller ubehag. Det anbefales at du tar en pause på minst 10-20 sekunder mellom hver gang du pumper. For å hjelpe å opprettholde ereksjonen, plasser penisringen rundt skaftet av penisen din. Dette kan du la stå i inntil 45 minutter for å opprettholde ereksjonen. Etter utløsning kan ringen enkelt fjernes og deretter gjenbrukes.

Når kan jeg forvente å se resultater?

Du vil kunne oppnå en ereksjon nesten umiddelbart etter at du begynner å bruke EID ereksjonsfremkaller, og den vil kunne vare i opptil 45 minutter. Etter å ha brukt produktet regelmessig flere ganger i uken, vil du kunne merke en langvarig forbedring etter omtrent 8 uker. De fleste menn kan også oppleve og nyte spontane ereksjoner etter 3 måneder med regelmessig bruk vår ereksjonspumpe.

Er det noen bivirkninger?

Enheten er laget slik at du ikke skal kunne skade deg selv fysisk.

Hvordan bestiller jeg EID ereksjonsfremkaller?

Du bestiller enkelt ved å trykke på knappen merket med "legg i handlekurven", for så å fortsette til bestillingssidene. Om du like vel skulle ha problemer med å gjennomføre bestillingen, eller ha andre spøsmål kan du kontakte vår kundeservice på mail, telefon eller live chat. Vi minner også om at EID ereksjonsfremkaller, på lik linje med alle våre produkter, sendes i en diskret forpakning.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (93.33% basert på 6 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * fungerer 100 % , helt klart en pumpe jeg vil anbefale. Man skal ikke anstrenge seg
  • * ingenting å klage på, Eid pumpe er en av de beste jeg har prøvd. ingen smerte.
  • * Min reise posisjon har vært 100 ganger bedre . Det kan absolutt anbefales .
  • * TOP TOP, den funker
  • * Posten var litt treg til å levere den, men produktet er av høy kvalitet . Takk!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev