FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Etterbehandling etter laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en av de mest attraktive kosmetiske prosedyrer i dag. Mange ser frem til fordelene av glatt, hårløs hud som tilbys av eksperter, men kan også gjennomføres hjemme. Gjennom bruk av en høy drevet laser (HPL), vekst av uønskede hår på armhulene, ben, ansikt, eller andre områder er redusert eller eliminert helt. Prosessen skjer ikke over natten, men resultatene er verdt ventetiden.

Hårfjernings prosedyren innebærer en rekke forholdsregler for å redusere brannskader eller misfarging av huden. Det kan gjennomføres hvis håret er en viss lengde for at laseren skal tre i kraft.

Etter laser hårfjerning kan effekten være merkbar, men grundig behandling er nødvendig for å redusere hårvekst. Her er noen tips du kan følge for å forhindre tilbakekomst av uønsket hår og stubber.

Unngå plukker og barbering

Plukking og barbering av hår etter en laser fjerning prosedyren kan føre til raskere gjenvekst av uønsket hår. For å hindre at dette skjer, er det viktig å unngå å berøre det behandlede området i mellom prosedyrer. Dette kan være upraktisk for noen som ønsker å vise mer hud, men det er en viktig del av prosessen som du ikke bør ignorere.

Lindre irritert hud

Litt rødhet eller gnaging er forventet etter en prosedyre. Du kan behandle dette problemet gjennom kald hud krem eller lotion. En kald kompress kan også bidra til å lukke porene og roe irritasjon for en tid stund.

Hold unna solen

Huden kan være sensitive etter hårfjerning prosedyren. Dette gjør det spesielt utsatt for hyperpigmentering dersom de utsettes for direkte sollys. Den resulterende misfarging og solflekker er svært skjemmende. Når du skal ut, sørg for å gå i lange bukser. Du kan også bruke solkrem hvis du har tenkt deg i shorts eller miniskjørt. Velg solkrem med minimum solfaktor 50 for best dekning.

Fukte huden din

Tørr hud er mer utsatt for irritasjon. Prep huden etter hver prosedyre ved å bruke en fuktighetskrem. Regelmessige bruk kan hjelpe redusere hårvekst og holde huden myk og smidig. For permanent hårfjerning er et god hårfjerner viktig.

Når det kommer til skjønnhet, er vedlikehold også viktig. Gjør det til en vane å observere disse praksisene for å opprettholde effekten av laser hårfjerning.

Anbefalte produkter