Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

EXS Snug Fit Kondomer

89.00Kr
:


Type

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

EXS har et stort utvalg av kondomer for alle forskjellige smaker . Alle EXS kondomer er laget av høy kvalitet av naturlig latex og er behandlet med en silikonbasert glidemiddel for økt nytelse. De fleste av EXS kondomer er helt lukt og smak fri så du unngår gummilukt.

  • EXS kondomer er laget av 100 % naturlig latex
  • Behandlet med silikonbasert glidemiddel
  • Finnes i ulike modeller
  • Anatomisk passform, enkelt å ta på og trygg
  • På toppen gir det økt komfort
  • FDA sertifisert

EXS kondomer er ganske populære merke som tilbyr ulike varianter av kondomer etter dine behov. Velg den pakken som du finner attraktiv.

Les Mer

Hva er EXS kondomer ?

EXS er en av Storbritannias største selskapene i seksuell helse og har lenge produsert sine pålitelige kondomer og andre produkter til helsesektoren. Alle EXS kondomer er produsert og testet i kvalitetssikret fabrikker og jevnlig inspisert av FDA. Både kondomer og pakker er grundig testet for å sikre at kundene kan kjøpe trygg og komfortabel kondomer til alle anledninger.

Hvordan kan jeg bruke EXS kondomer?

EXS kondomer har en anatomisk passform som er lett å sette på. Har du problemer med kondomet glir av, bør du prøve en litt strammere passform , for eksempel EXS Snug Fit passform kondomer.

Hvilken type EXS kondom bør jeg velge?

EXS Thin Air Ultra Thin 0.04mm
EXS supertynne kondomer er blant de tynneste kondomene på markedet. EXS supertynne kondomer er laget av 0,04 mm tynn naturlig latex, og har et nært og anatomisk passform som gjør at det føles nesten som om du ikke har en kondom på. Mens du får en tett og naturlig erfaring gir EXS supertynne kondomer deg en god beskyttelse mot kjønnssykdommer og uønskede graviditeter. EXS supertynne kondomer er også helt smak og luktfritt!
EXS Snug Fit
EXS Snug Fit er tettere passform kondomer som er laget av naturlig latex og smurt. Kondomer rett passform som gjør den glatt og lett å skli på. Dette passer for de som før slet med at kondomet glidde av.
EXS ribbed and dotted
EXS ribbed and dotted kondomer gir deg ikke bare full beskyttelse, men øker også gleden for både deg og din partner. EXS kondomer er laget av naturlig latex og glidemiddel.
EXS Regular Condom
Denne standarden kondomen fra EXS er laget av naturlig latex av høyeste kvalitet og behandlet med en silikonbasert glidemiddel. Designet med mer plass i toppen av kondom slik at du kan føle deg både trygg og komfortabel.
EXS Rainbow Flag
Dette er den originale EXS kondomer i en festlig stolthet emballasje. Som alle EXS kondomer, er det laget av naturlig latex av beste kvalitet og en silikonbasert glidemiddel for maksimal komfort.
EXS Extra Safe
EXS ekstra trygge kondomer er laget av ekstra tykk naturlig latex og behandlet med en silikonbasert glidemiddel. EXS ekstra trygge kondomer har en bredere topp som gir deg mer komfort, slik at du kan nyte øyeblikket, så vel som ekstra sikkerhet.
EXS Girls Mix
Denne pakken inneholder 12 EXS høy kvalitet naturlig latex kondomer i en penere pakke. Med fire forskjellige, stilige design, kan du nyte de kondomer allerede i emballasjen. EXS Girls mix kondomer har et bredere topp for økt komfort og er behandlet med en silikonbasert glidemiddel for en ekstra hyggelig øyeblikk for dere begge.
EXS Black Latex Condom
EXS svart latex kondomer har en behagelig anatomisk passform og er laget av 100% naturlig latex. Svart farget kondom kan være en morsom forandring av tempo fra de vanlige transparente kondomer. EXS svart latex kondomer har et bredere tips for bedre komfort og er rikelig behandlet med silikonbasert glidemiddel for økt nytelse for både deg og din partner. Dette kondom er også helt lukt og smak-fri.
EXS Bubblegum Flavoured Condom
Denne EXS kondomer kommer med tyggis smak i tillegg til sin anatomisk passform og fin utseende. Denne kondom kan forbedre glede for dere begge, EXS kondomer med bubble gum smak har et bredt topp for komfort og kommer med både smak og lukt av tyggegummi, kan du se frem til en herlig øyeblikk uten gummi lukt.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev