Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

EXS Snug Fit Kondomer

89.00Kr
:


Type

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

EXS Snug Fit Kondomer er en strammere form for kondom enn resten av EXS kondom serien. EXS Snug Fit kondom som er tettsittende kan hjelpe med å forsinke mannlig følsomhet og forsinke tidlig utløsninger. EXS er en velkjent merke som du kan stole på. Velg EXS Snug Fit uten tvil.

  • Godkjent ISO sikkerhetskontroll
  • Ingen latex lukt eller smak
  • Sitter tett og er komfortabel
  • EXS Snug Fit kondomer er 49mm bred and 180mm lang

EXS Snug Fit kondomer er designet for å gi deg og din partner komfort og trygghet. EXS Snug Fit kondomer er både luktfri og smakløst. Samtidig hjelper det med å bekjempe fortidig utløsning, noe som vil gi deg mer selvtillit på soverommet.

Les Mer

EXS Snug Fit Kondomer

EXS Snug Fit Kondomer er 49mm bred og 180mm lang. EXS Snug Fit er en tettsittende passform kondomer som er tilgjengelig i 12 pakke hos ShytoBuy. EXS Snug Fit har flared tip, det vi si at EXS kondomer har en unik design, med en spesiell blusset tips for ekstra komfort og lett å påføre. Ingen andre kondom føles så nært eller så behagelig som EXS Snug Fit.

Med EXS Snug Fit trenger du ikke å bli plaget av latex lukt eller smakl. Denne kondomen er både luktfri og smakfri og gir en subtil men kraftig form for beskyttelse.

Du kan trygt kjøpe EXS Snug Fit kondomer. De har blitt godkjent for all sikkerhetsstandarder. Alle EXS kondomer overgår ISO sikkerhetsstandarder, og er produsert i jevnlig kontrollert fabrikker og har både CE og britiske Kite Merke.

Hvordan kjøper jeg EXS Snug Fit kondom?

Nå kan du trygg og diskret bestille EXS Snug Fit kondomer på ShytoBuy. Vi har en rekke ulike betalings og leveringsalternativer for å dekke dine behov. Ikke glem , alle bestillinger før 16:30 på en arbeidsdag blir sendt samme dagen.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Ganske enkel å påføre, hjalp faktisk med min tidlig utløsningsproblem!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev