• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Skin Doctors EyeTuck

15ml Krem | Krem mot poser under øynene
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Øyne er ofte referert til som sjelens vindu, kilden til våre ansikters mest attraktive egenskaper - ikke noe man vil skal understrekes av hoven hud og mørke skygger! Det er ingen overraskelse at mange av oss ser etter måter å forbedre hvordan huden under øynene ser ut. For å hjelpe oss med å forbigå behovet for invasive og risikable prosedyrer, skapte Huddoktorer produktet Eyetuck. På den mest skånsomme måten bidrar kremen til å redusere hevelse i huden, og jobber for å gjenopplive dine mest attraktive trekk.

  • Har som mål å redusere synlige poser under øynene
  • Håndterer hoven, linjet og rynkete hud
  • Hydrerende, lindrende kremaktige konsistens
  • Revolusjonerende bruk av naturlige peptider
  • Inkluderer bassiasmør & aprikosolje
  • Føles umiddelbart myknet og fuktet

  Som et klart steg fremover i deres tilnærming til noe som oppleves som plagsomt av så mange, har Skin Doctors utviklet en strålende blanding av plantederivater med peptidet acetyl-tetrapeptid-5. Disse stoffene arbeider i harmoni med målet å hjelpe til med å redusere disse irriterende problemene. Hvis du er bekymret for hvordan huden under øynene dine ser ut, kan Eyetuck krem være akkurat det du leter etter!

Hemmeligheten Bak Hengende Hud

Huden under øynene våre kan bli hovent og utvikler ofte mørke skygger etterhvert som årene går, selv når vi føler at vi dedikerer oss til å opprettholde et næringsrikt kosthold og grundige hudpleierutiner. Flere ulike faktorer kan påvirke utviklingen av disse mørke ringene, inkludert væskeansamlinger, søvnmangel, allergier og røyking. Det er imidlertid andre faktorer som vi kan gjøre svært lite med, inkludert aldring og genetikk. De med visse arvelige egenskaper har man også større sannsynlighet for å oppleve svekkelse av visse ansiktsmuskler når man blir eldre, noe som resulterer i hud som mister tone og glatthet. Man kan jo lure på hvor mange mennesker gjerne vil ha en lindrende krem som arbeider for å håndtere den løse huden og gjemme den bort.

Skin Doctors Eyetuck Cream

Etter en grundig vurdering av hudens behov skapte Skin Doctors denne unike og spesifikke kremen, som er laget spesielt for å hjelpe sensitiv hud rundt øynene. De benyttet seg av et hudstimulerende peptid, acetyl-tetrapeptid-5, som har vært forbundet med sunn mikrosirkulasjon i huden under øynene, forbedring av hudens utseende og reduksjon i synlig hovenhet. Denne respekterte ingrediensen er blandet med botaniske og hudvennlige bassiasmør, som er forstått å være dypt fuktighetsgivende, og strålende aprikoskjerneolje. Disse jobber sammen for å nære, beskytte og hydrere, samtidig som de er i en ideell balanse for å kunne håndtere dine øye-utfordringer.

Fullstendig Ingrediensliste

Vann, butylenglykol, glyserylstearat, isopropylmyristat, kapryl / caprittriglyserid, prunus armeniaca (aprikos) kjerneolje, polysorbat-60, propylenglykol, acetyltetrapeptid-5, butyrospermum parkii (sheasmør), fenoksyetanol, metylparaben , etylparaben, butylparaben, propylparaben, cetylalkohol, glyserylstearat, PEG-100-stearat, trietanolamin, sorbitanstearat, karbomer, dinatrium EDTA.

Å Bruke Eyetuck Krem

Dette Skin Doctors-produktet er skapt for å være dypt fuktighetsgivende og lindrende for huden under øynene, slik at du kan oppleve en følelse av fornyet selvtillit i forhold til utseendet ditt. Bruk to ganger daglig ved å spre en liten mengde krem over huden rundt øynene, og gni forsiktig inn mens du holder produktet unna selve øynene. For å få mest mulig ut av Eyetuck-kremen, anbefaler vi at du investerer i kontinuerlig og konsekvent bruk som en del av din daglige hudpleierutine.

Tips

Skin Doctors er svært motiverte til å gi hudpleieløsninger av høyeste kvalitet, og vurderer alltid behovene til individuelle hudtyper for å kunne tilby bare det aller beste. Når det er sagt, foreslår vi å alltid å ta seg tid til å sjekke alle ingrediensene for individuelle allergener. Vi anbefaler også at du tar en forsiktig lappeprøve minst 24 timer før du bruker produktet for første gang.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

96% basert på 5 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Jeg har prøvd denne kremen en stund og den er veldig lett og enkel å bruke og gir et slående resultat

  V Viola small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Bra krem

  l liv small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Som nybakt mor og lite søvn har det begynt å sette sine spor i fjeset. Eye tuck har skikkelig hjulpet meg med å se freshere ut om morgenen, og ikke som en utslitt mor. Hehe.

  j jenny small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Er nå i mitt daglige rutine etter at eg begynte å se store forskjeller med øynene mine. Jeg bruker nå både eyecircle og eyetuck

  M Mirah small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Fantastisk produkt som fungerer

  L Linda small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person