Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

EyeTuck Krem 15ml Krem | Krem mot poser under øynene

Skin Doctors

279.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Unngå poser under øynene med Skin Doctors EyeTuck. Dette produktet vil effektiv og raskt redusere slapp og trett hud under øynene. Du får fast og jevn hud i løpet av få uker.

 • Behandler smertefritt poser under øynene
 • Hurtigvirkende – se resultater etter bare 15 dager
 • Gir deg et mer fresh utseende med ungdommelig glød
 • Beskytter skånsom hud under øynene og reduserer hovne øyne
 • Gir deg et jevnere og strammere utseende

EyeTuck bruker en spesiell anti-pose formula som gir deg et profesjonelt resultat. Produktet jevner ut huden under øynene som gir deg et trett utseende og reduserer hovne øyne, samt forebygger aldringstegn.

Les Mer
Type: Krem
Størrelse: 15 ml

Hva er Skin Doctors EyeTuck?

Skin Doctors EyeTuck er er en øyebehandling med farmasøytisk effekt. Produktet forebygger poser under øynene og reduserer hovne øyne. Skin Doctors EyeTuck reduserer effektivt poser under øynene slik at du slipper dyre og smertefulle operasjoner. Med sin avanserte formel som består av kraftige ingredienser, fungerer den ved å forbedre hudens mykhet, fuktighet og elastistet. På denne måten får du en fastere og mer ungdommelig hud. Øynene dine kommer til å se mer uthvilte og mer friskere. Skin Doctor EyeTuck inneholder naturlige ingredienser som hjelper med å forebygge synlig aldringstegn, tretthetstegn og hovne øyne.

Hvordan fungerer Skin Doctors EyeTuck?

Skin Doctors EyeTuck har god effekt på områder i huden som har oppsamling av vann. Det er nettopp dette som forårsaker poser og hovne øyne. Produktet motvirker poser under øynene ved å stimulere lymfesystemet, slik at overflødig væske blir ledet bort. Dermed får du en fastere og mer strammere hud under øynene.

Hvor land tid tar det får Skin Doctors Eye-Tuck virker?

Skin Doctors EyeTuck har blitt vitenskapelig testet og resultater er synlig i løpet av bare 15 dager. Studier har rapport at 70% av brukere av Skin Doctors EyeTuck opplever en betydelig forminskning av poser under øynene og mindre hovne øyne etter å ha brukt Skin Doctors EyeTuck i bare noen få uker.

Fins det bivirkninger?

Skin Doctors EyeTuck behandling gir ingen kjente bivirkninger og passer for de fleste hudtyper. Men du bør sjekke innholdslisten for å unngå allergiske reaksjoner. Vi anbefaler du tester kremen på et lite hudområde og venter 24 timer før du bruker kremen i ansiktet.

Hvordan bruker jeg Skin Doctors Eye Tuck?

Skyll ansiktet og tørk forsiktig. Påføre deretter kremen forsiktig rundt øynene. Unngå kontakt med øynene og munnen, og ikke bruk krem på irritert, solbrent eller skadet hud. Hvis EyeTuck kommer i kontakt med øynene, skyll godt med vann.

Ingredienser

 • Eyeseryl – en rekke proteiner som hjelper med å redusere overflødig væske rundt øynene og reduserer reduserer hovne øyner.
 • Aprikosolje – har gode vitaliserende og fuktgivende egenskaper.
 • Sheasmør – kommer fra Sheanøtter og skaper en avansert ansiktskrem.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (93.33% basert på 3 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Er nå i mitt daglige rutine etter at eg begynte å se store forskjeller med øynene mine. Jeg bruker nå både eyecircle og eyetuck
 • * Fantastisk produkt som fungerer
 • * Som nybakt mor og lite søvn har det begynt å sette sine spor i fjeset. Eye tuck har skikkelig hjulpet meg med å se freshere ut om morgenen, og ikke som en utslitt mor. Hehe.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev