Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Få stopp på håravfall

Den medisinske termen for håravfall er alopecia. Håravfall har flere mulige årsaker, inkludert dårlig kosthold, mineralmangel, ulike type medisiner, stress, forurensning, genetikk og ikke minst den generelle aldringsprosess kan forårsake håravfall.

Opptil en tredel av befolkningen lider av hårtap. Det er ingen garantier for at du kan forhindre håravfall som er genetisk. Du kan imidlertid gjøre det beste ved å behandle håret riktig med riktige produkter, og samtidig ta godt vare på håret.

Hva er grunnen til Håravfall?

Begrens bruken av hårføner for å redusere håravfall. Varme svekker hårets proteiner. Konstant oppvarming og tørking av håret kan føre til tørr og skjørhet som igjen kan føre til hårtap, noe som kan unngås for å redusere håravfall. Naturlig tørking er best for håret , så ta sikte på å tørke det naturlig oftere enn å bruke varme for å tørke håret. Jeg skjønner at noen ganger har vi ikke tid til å la håret tørke naturlig, spesielt i dagens hektiske livsstil. Da anbefales det å bruke varmebeskyttelsesspray for å beskyttet håret.

Andre enheter som varmer håret ditt , inkludert krøll tang, varme børster og rettetang, kan også ha denne effekten. Hvis du bruker varmeverktøy være forsiktig, fordi hvis du brenner hodebunnen kan det gi permanente skade for hårsekkene og føre til håravfall.

Unngå perms. Perming refererer til enten kjemisk retting eller kjemisk krølling, som begge kan skade håret ditt. Det fungerer spesielt ved å bryte de indre obligasjoner av håret ditt, og deretter reformere dem på en måte for å rette eller krølle håret. Dette svekker håret ditt, noe som gjør det kjedelig, tørr og sprø. Overtid tørt og sprøtt hår kan bidra til håravfall.

Kutt ned på fargestoffer og kjemikalier . Hyppig bruk av hårfarge kjemikalier øker sjansene for alvorlige skader blir gjort til håret ditt . Aldri farg håret oftere enn hver 4 til 6 uker. Hvis du farger håret, er det en god idé å bruke en god balsam etter sjamponering for å unngå skade på håret og håravfall.

Hvordan våre håravfall behandlinger fungerer?

Mange menn og kvinner kan merke mild fysiologisk tynning av hår starter i 30-årene og 40-årene. ShytoBuy har håravfall produkter som inneholder naturlige ingredienser.

Vår hårtap behandling inneholder vitaminer mot hårtap, som er spesielt utvalgt for å stimulere og fremme hårvekst. TRX2 er et produkt som framstilles av en ren blanding av L-Carnitine, Nikotinsyre og Kalsium. Dette i kombinasjon med en unik sammensetning av metabolsk stimulans kan aktivere sovende og trege kalsiumkanaler.

TRX2 tilskudd mot håravfall stimulerer en langsiktig hårvekst ved å kombinere pleiende og rensende egenskaper. I tillegg til å fremme hårvekst, motvirker supplementet ytterligere hårtap. TRX2 hårtap behandling har kun ingredienser som er naturlige og gir ingen bivirkninger.

Med rett behandling av håret og riktig produkter kan du bekjempe hårtap. Hos ShytoBuy har vi produkter som er klinisk testet og verdenskjent som har fungert på mange fornøyde kunder. Det finnes løsninger på håravfall og du trenger ikke å leve med skuffelse av håravfall. Prøv noen av våre produkter og få selvtillitten tilbake.

Registrer
For Nyhetsbrev