• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Få tykkere hår med naturlige ingredienser

Visste du at du kan få tykkere hår ved hjelp av 7 naturlige ingredienser? Vi lærer deg hvordan og hvorfor. Med disse 7 ingrediensene kan du forebygge skallethet og fremme et tykkere hår for både deg selv og mannen din.

Det er ikke mange menn som søker etter gode råd til sin hårpleie. Når de gjør det, så gjelder det som regel hårtap eller ønsket om et tykkere hår. Alle menn som søker råd, ønsker råd om hvordan de kan beholde håret sitt – for alltid. Visste du at omtrent 40 % av alle menn vil oppleve håravfall innen de fyller 35 år? Årsakene kan både dreie seg om genetikk, dårlig kosthold, aldring, hårpleie eller betennelser av ulike årsaker. Kvinner støter som regel ikke på utfordringer med hårtap like tidlig som det menn gjør. Mange menn ignoererer tegnene på håravfall, mens de fleste kvinner er nesten besatte i sin søken på å motvirke aldring og fremme et tykkere hår.

Hårtransplantasjon trenger ikke å være den eneste behandlingen for hårtap, slik vitenskapen hevder. Naturen er utstyrt med langt billigere verktøy som vil hjelpe både menn og kvinner som sliter med hårtap og som ønsker et tykkere hår. Nøkkelen ligger i forebygging, og den starter lenge før du fyller 50. I tillegg til å se på dine kostholdsvaner, så bør du teste ut HairGenesis® Trichoceutical® Mousse. Ønsk velkommen til en økt hårvekst og et tykkere hår!

Jamaican Castor Oil

Denne vakre blomsten har en olje som er velkjent for sin evne til å fukte hårsekker, gi mer fylde til tynt hår, bidra til et tykkere hår samt kurere hårløse flekker. Denne tykke oljen vil på kort tid sørge for at du både ser og føler deg yngre.

Rosmarin

Rosmarin kommer med mange helsemessige fordeler, og den forebyggende effekten mot hårtap er en av disse. Urten er en av de beste remediene som stimulerer til økt hårvekst og tykkere hår på en helt naturlig måte. Det eneste du trenger å gjøre er å blande litt rosmarin i balsamen din. Som en ekstra bonusfordel, så er rosmarin også effektiv i forebyggingen av grått hår.

Epler

Dette er en av de beste gavene fra naturens side om høsten. Epler inneholder B12, og er blant de fruktsortene med høyest nivå av antioksidanter. Nye studier har vist at epler faktisk har ført til økt hårvekst hos 70 % av mennene i alderen 21 – 29 år. Mos sammen noen epler, og lag en hårmaske. Påfør denne en gang i uken, og nyt effektene av et tykkere hår med mer liv.

Kokosnøttolje

En av de vanligste årsakene til håravfall er et dårlig kosthold. Hjertesykdommer vil kanskje ikke vise seg før om mange år enda, men du kan allerede oppleve at håret ditt begynner å bli tynnere. Det første vi må gjøre når vi ønsker oss et sunt og tykkere hår som vokser, er å pleie hodebunnen vår med like mye omsorg som den vi gir til ansiktet vårt. Kokosnøttoljen beskytter huden mot de frie radikaler og reparerer skader. Påfør en spiseskje med kokosolje før leggetid, og skyll den ut igjen i dusjen.

Aloe Vera

En antar at nesten 50 % av alle menn lider av skallethet, mens kvinner vanligvis lider av hormonelle hårtap som alopecia. Aloe Vera inneholder Vitamin E, og gir god næring til pleietrengende hodebunner. Vitamin E sørger for å gi fuktighet, mens polysakkarider og glykoproteiner bidrar til å fremme hårveksten og et tykkere hår. Aloe Vera kan både brukes alene, eller i tillegg til en balsam.

Honning

Honning som er rå og ubehandlet består av egenskaper som er fuktighetsgivende og antimikrobielle. Håret vårt møter mange giftige utfordringer hver eneste dag som fjerner de egenskapene som bidrar til vekst. Dersom du blander litt honning i sjampoen din, vil du motvirke denne effekten av giftstoffene og tilbakeføre næringsstoffer til hodebunnen.

Sitrongress

Sitrongress har også antimikrobielle egenskaper, og kan styrke hårsekkene dine samtidig som den fremmer et sunnere og bakteriefritt miljø som vil bidra til økt hårvekst. Tilfør noen dråper med sitrongress i din balsam eller kokosnøttolje, og bruk det daglig. Dermed vil du lege til rette for et tykkere hår.