• Handle med Trygghet

    Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

  • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Fakta om Alli (Orlistat) for Hurtig vekttap

Som oftest sies det at det er viktigeste for grunnleggende vekttap som vil vare er å spise mindre og bevege seg mer For noen, kan vekttapspiller hjelpe. Men selv om du velger å bruke vekttapspiller er det viktig å huske at du må fortsatte å fokusere på sunn kosthold og trening mens du tar disse hurtig vekttap piller, og de er ikke alltid egnet for alle.

Leger vanligvis foreskrive dem bare hvis din BMI er 28 eller høyere, eller om det er minst 27 , og du har en tilstand som kan være relatert til vekt, som type 2 diabetes eller høyt blodtrykk.

Alli (orlistat) er en reseptbelagt medisin som brukes til å hjelpe folk med hurtig vekttap. Når en lege foreskriver orlistat, heter det Xenical. Hvis du får det uten resept, det heter Alli, som har halvparten av Xenical dose. Xenical kan også anbefales etter vekttapskirurgi for å hjelpe pasientene holde ned tapte kilo.

Studier har vist at Alli kan hjelpe folk mer med hurtig vekttap enn slanking alene. Den vekttap piller er beregnet for overvektige voksne 18 år og eldre som også følger et redusert kalori, lav - fett diett. Alli hurtig vekttap piller er nå tilgjengelig på nettet for de som har BMI 28 eller høyere.

Hvordan virker Alli fungerer?

Det finnes mange ulike slankepiller i marked. Alli tilhører en gruppe legemidler som kalles lipaseinhibitorer. Den blokkerer tarmen fra å absorbere rundt 25% av fettet du spiser. Dermed fungerer Alli som en hurtig vekttap pille. Fett som ikke absorberes forlater kroppen gjennom avføring. Noen data tyder på at Alli bidrar til å redusere mengden av en spesielt farlig type magefett kalt visceralt fett, som har vært knyttet til type 2 diabetes, høyt blodtrykk, hjertesykdom og hjerneslag. Det anbefales at du er på en lav-fett diett (mindre enn 30% av det daglige kalorier fra fett) før du tar orlistat.

Er Alli riktig for meg?

Hvis du er overvektig , og slanking og trening har ikke fungert for deg, da kan Alli hurtig vekttap piller hjelpe deg. Men pass likevel på at du har BMI høyere enn 28. Du må også husk at du fortsatt må følge en sunn kosthold . Og livstil som innebærer regelmessig trening og spise riktig.

For å finne ut om du er overvektig , kan du beregne body mass index ( BMI ) ved hjelp av din høyde og vekt informasjon. En BMI på 18,5 til 24,9 regnes som en sunn vekt . En BMI på 25 til 29,9 regnes som overvekt. Hos ShytoBuy.no selger vi Alli piller . Når du bestiller produktet er det viktig at du bruker BMI kalkulator som du finner når du trykker bestill.

Dert anbefales ofte at du tar en daglig multivitamin som inneholder vitaminene A, D, E , K, og betakaroten mens på tar Alli som fungerer som en hurtig vekttap middel. Fordi stoffets fettblokkerende egenskaper gjøre det vanskeligere for kroppen å absorbere fettløselige vitaminer. Men pass på at du Ikke tar vitaminer og Alli på samme tid på dagen.