FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Kvinnelig analavslappende smøremiddel

Med ekstrakter fra havre, humle og mynte
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

I disse svært så moderne tider blir vi stadig mer utforskende på soverommet - og for noen av oss betyr det anal intimitet! Enten du er en profesjonell eller bare nysgjerrig, så vet du at man kan behøve et spesialisert produkt. For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av de lidenskapelige opplevelsene, tar Female Anal Relax Lubricant en nyskapende tilnærming. Ved å benytte godt kjente planteekstrakter, kan du være sikker på at du gir kroppen din den pleien den trenger.

 • For å fremme anal intimitet
 • Lindrende, hydrerende og kjølende
 • Beriket med planteekstrakter
 • Havrekjerner, humle og peppermynte
 • Attraktiv flaskedesign
 • Brukes etter ønske

Hvis det er ett område som er kjent for sin følsomhet, så er det bakpartiet! Så når du bestemmer deg for å utforske gledene det kan by på, vil du forsikre deg om at du har de mest utrolige fuktighetsgivende og lindrende ingredienser som finnes. I Female Anal Relax Lubricant kan du finne lindrende havre, humle og peppermynte. Dette produktet er klart og venter på å få en plass i livet ditt, slik at du kan nyte det ultimate innen intimitet.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetariansk

Har du fått en “booty call”?

Vi mennesker har aldri vært mer sensuelt eventyrlystne enn vi er nå - og enkelte grenser, som en gang var ansett som forbudte, blir endelig overtrådt! Menn og kvinner overalt utforsker de hemmelige gledene som er tilgjengelige via anal intimitet. Men alle som har tatt den beslutningen, enten man er nybegynner eller ekspert, kan forstå hvor utfordrende det kan være. Heldigvis er det i denne stadig mer åpensinnede verden flere og flere produkter på markedet som tar sikte på å dekke våre mer dristige behov. Fra et feminint perspektiv, ville det ikke vært fantastisk å finne et produkt som er designet for de spesielle aspektene som er ved oss og våre kropper?

Female Anal Relax Lubricant

Hvis det er ett selskap som gjør betydelige fremskritt i å takle utfordringer innen kroppspleie, så er det Cobeco! De visste også at en konvensjonell formulering som etterlikner det som allerede eksisterer på markedet ikke var nok for Female Anal Relax Lubricant - det var på tide å bryte konvensjonene! Med dette i tankene, valgte de tre strålende plantebaserte ingredienser. Havre har lenge vært høyt ansett for sine lindrende egenskaper, mens humle har vært assosiert med feminin kroppspleie i århundrer. Peppermynte, som er kjent for sin skarpe og friske smak, viser seg også å ha en avkjølende og lindrende effekt. Samlet sett søker denne gel-formelen å gi deg den ultimative innen anal-smørning.

Komplett ingrediensliste

Vann, PEG-7 glycerylkokoat, PEG-40, hydrogenert ricinusolje, laureth-9, akrylater/C10-30 alkylakrylat-krypolymer, alkohol, aminometylpropanol, avena sativa kjerneekstrakt, karbomer, glyserin, humulus lupulus kongleekstrakt, limonen, mentha piperita-olje, etylheksylglyserin, fenoksyetanol.

Hvordan du bruker smøremiddelet

Female Anal Relax Lubricant vil sikkert bli det du velger for soveromseventyr for både deg og din partner. Bare bruk en generøs mengde på partnerens intime regioner før intimitet. Det er egnet for bruk sammen med naturgummi latex-kondomer. Du kan gjenta bruken så mye som du vil. Slik at du aldri er tom ved lidenskapelige øyeblikk, foreslår vi å investere i langsiktig bruk.

Veiledning

Dette produktet fra Cobeco Labs er ment å være et helt trygt og svært hyggelig bidrag til ditt nattbordsinnhold. Men vennligst se gjennom alle ingrediensene, bare i tilfelle produktet skulle inneholde noen personlige allergener. Gjennomfør en lappeprøve tjuefire timer før du bruker for første gang.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

100% basert på 2 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Veldig glad i på bruke denne når action skjer

  T Trine small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Bruker ofte. Veldig bra!

  M Mariann small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person