Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Fertility Blend For Men Kapsler 60 Kapsler | Fruktbarhetsblanding for menn

439.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Fertility Blend for menn er et 100% naturlig fruktbarhet supplement som inneholder en overflod av vitenskapelig forsket på ingredienser for å fremme mannlig reproduktiv helse og øke sperm count og motilitet. Brukes sammen med fruktbarhet Blend for kvinner, har denne helhetlig alternativ til kjemisk forbedret fertilitetspreparater hjulpet tusenvis av par over hele verden oppnå en sunn oppfatning.

  • Inneholder en rekke helhetlig ingredienser for å forbedre mannlig reproduktiv helse
  • Vitenskapelig testet for effektivitet og sikkerhet ved Stanford University Medical School, USA
  • Dokumentert i anerkjente medisinske tidsskrifter og har mottatt enorme trykk attentions
  • Diskret og praktisk og vegetar vennlig kapsler
  • Har allerede hjulpet tusenvis av par

Du kan bestille denne ledende sædkvalitet-forsterke supplement i dag fra ShytoBuy, hvor vi er stolte over 8 års erfaring med å levere produkter av høy kvalitet i Storbritannia og resten av Europa. Vi tilbyr en rask neste dag leveringsservice og alltid levere produkter i vanlig, umerket emballasje for din fred i sinnet og bekvemmelighet.

Les Mer

Hva er Fertility Blend for menn og hvordan kan det hjelpe meg?

Fertility Blend for menn er en vitenskapelig dokumentert, helhetlig supplement som forbedrer mannlige reproduktiv helse ved å utnytte de helsemessige fordelene av ulike naturlige komponenter for å bedre dannelsen av helse-sperm, og øke sperm count og motilitet. Hvis du søker et naturlig alternativ til medisinsk fertilitetsbehandling, som kan være risikabelt, er Fertility Blend for Men en intelligent valg.

Hva er ingrediensene i Fertility Blend for menn?

  • L- Carnitine – produseres i leveren og nyrene og lagres i sperm, er L-karnitin en naturlig forekommende næringsstoff som er involvert i prosessen med sperm mobilitet. Denne ingrediensen har også blitt brukt for sin antioxidant properties.
  • Green Tea – dyrket i Kina og andre deler av Asia, er grønn te en av de mest brukte naturlige ekstrakter i verden. Denne ingrediensen er blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin i århundrer for å støtte reproduktiv helse.
  • Dong Quai – Native til regioner i Japan, Kina og Korea, har Dong Quai vært brukt i tusenvis av år, og er fortsatt vanlig i dag i medisiner. For mange år dette ekstraktet har blitt brukt i tradisjonell familieplanlegging medisiner for sin antioksidant, ferulic syre, som har egenskaper til å støtte sædkvalitet.

Andre ingredienser i Fertility Blend for menn er: Vitamin C, vitamin E, vitamin B6, vitamin B12, folat, sink og selen.

Er det noen skadelige bivirkninger?

Alle med pre-eksisterende medisinske tilstander bør alltid konsultere med en lege før du tar dette tillegget. Likt, må du konsultere med en medisinsk faglig hvis du bruker noen reseptbelagte medisiner eller hormon behandlinger.

Er Fertility Blend for menn et legemiddel?

Fertility Blend for menn er ikke et medikament og inkluderer ikke noen kunstige ingredienser, det er ikke ment å kurere eller forhindre sykdom eller sykdom. Men hver av ingrediensene i denne kapselen blitt brukt i moderne og tradisjonelle kosttilskudd for å støtte reproduktiv helse og familieplanlegging.

Hvordan kan jeg bestille mine kosttilskudd?

På grunn av vår neste dag leverer service, hvis du bestiller fra ShytoBuy dag kan du få produktet i posten i morgen ettermiddag. For å sikre at skjønn, vil vi levere bestillingen din til deg i vanlig emballasje, uten å nevne ditt produkt eller vår hjemmeside på pakken.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * vi er med barn ! tok det for en kortere periode .
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev