Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Foligain 2% Trioxidil, Balsam for kvinner

Av Foligain®

379.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Foligain Woman’s Balsam med 2% Trioxidil er en spesialutviklet balsam mot håravfall hos kvinner. Den gjør håret ditt lett og fyldig med dens unike formel av Trioxidil som styrker håret, bygger det opp og gir det næring. Balsamen pleier både hår og hodebunn med en trippel formel av Trioxidil, biotin, jojobaolje og andre dyptvirkende urte-ekstrakter som motvirker hårtap og fremmer hårvekst hos kvinner.

 • Gir håret næring, volum og glans og motvirker hårtap
 • Lett balsam som ikke gjør håret tungt
 • Stimulerer hodebunnen og hårsekkene til å vokse
 • Spesialutviklet trippel-formel mot hårtap og hårtynning
 • Gir deg tykkere og sunnere hår
 • Skaper en beskyttelse rundt hvert hårstrå
 • Gir næring og fuktighet til hår og hodebunn
 • Fri for parabener, sulfater og ftalater
 • Fremmer hårvekst hos kvinner
 • Ikke testet på dyr

Foligain er det eneste produktet på markedet som inneholder Trioxidil som motvirker håravfall hos kvinner, dens anti-hårtynning kompleks er en velutviklet ingrediens som pleier og revitaliserer håret og hodebunnen. Foligain har spesialisert dette produktets formel spesielt for kvinner og jobber for å motvirke håravfall og gi deg et sunnere, tykkere og sterkere hår.

Les Mer

Hva er Foligain Woman’s Balsam med Trioxidil mot håravfall hos kvinner?

Foligain Woman’s Balsam med Trioxidil er en spesialutviklet balsam mot håravfall hos kvinner, den motvirker hårtap effektivt med dens Trioxidil trippel-effekt formel som virker som et beskyttende lag rundt hårene og hjelper dem å holde på næring og fuktighet. Videre så virker den som en anti-hårtynnings formel og hjelper håret å gro og bli tykkere. Med dens viktige proteiner så bygger den opp håret og gir hodebunnen den næringen den trenger for at hårsekkene skal fungere som normalt og gi deg tykkere, sunnere og sterkere hår.

Med flere års erfaring bak seg så har Foligain utviklet Foligain Woman’s Balsam med Trioxidil som effektivt motvirker hårtynning og håravfall hos kvinner. Dens bioactivates jobber seg dypt inn i hodebunnen og bekjemper det som skaper hårtynning hos kvinner, de fremmer ny hårvekst og gir et hår som ser yngre og sunnere ut. Med dens fulle formel så gir den hodebunnen din de rette midlene til å fungere optimalt og holde på næring som håret ditt trenger for vokse seg sterkt og vakkert.

Hvordan virker Foligain Woman’s Balsam med 2% Trioxidil?

Foligain Woman’s Balsam med 2% Trioxidil inneholder ingredienser som har blitt utviklet av et selskap som har spesialisert seg innenfor hårtap hos både menn og kvinner. Dens trippel-formel med Trioxidil og andre ingredienser er med på å forbedre blodsirkulasjonen i hodebunnen og er med på å skape miljøet hårsekkene trenger for å produsere nytt hår. Dens ingredienser har en hemmende effekt på DHT, som er en kjent årsak til både mannlig og kvinnelig hårtap.

Den har en unik formel av Trioxidil, proteiner og urte-ekstrakter som jobber sammen for å gi deg nytt hår og motvirker hårtap.

Arginin, Citrulline og Ornitin
er alle viktige stoffer som finnes i hodebunnen og er med på å fremme hårvekst og sunne hårsekker.

Aminosyrer og Proteiner
er viktige byggematerialer for håret og er med på å styrke og gjøre håret vakkert og glansfullt.

Urte-ekstrakter
er sunne og naturlige nærings ingredienser som er med på å fremme hårvekst og gi næring til hodebunnen, noen av urtene er brennesle, kløver, moringa og andre som er viktige for hårvekst.

Anti-inflammatoriske Midler
ginseng, jojobaolje, solbær olje og emu olje er alle med på å gi hodebunnen fuktighet og hindrer inflammasjoner og irritasjon.

Det er viktig å påpeke at Foligain ønsker å gi deg det aller beste og sånn som flest hårtaps produkter så økes hårtapet i en periode for at nye og sunne hårsekker skal begynne å gro som de skal, derfor detter skadet hår ut og nye hår komme fram under bruk av Foligain Woman’s Balsam med 2% Trioxidil som er sterkere, sunnere, tykkere og som varer.

Hvordan bruker jeg Foligain Woman’s Balsam med Trioxidil?

Foligain Woman’s Balsam med Trioxidil er enkel i bruk og er ikke sånn som andre hårprodukter som må brukes flere ganger daglig. Dersom du ønsker å oppnå optimal effekt så burde Foligain Woman’s Balsam med Trioxidil for håravfall hos kvinner brukes sammen med andre produkter i serien til Foligain.

 • Bruk Foligain Woman’s Balsam etter sjamponering
 • Sett balsamen på og masser den inn i hodebunnen i 60 sekunder
 • Skyll håret grundig og avslutt gjerne med Foligains hårskum mot håravfall

Det er viktig å lese gjennom ingrediensene i ingredienslisten for å forsikre seg om det er ingen ingredienser som kan forårsake en allergisk reaksjon. Foligain Woman’s Balsam er utviklet mot håravfall hos kvinner og er basert på naturlige ingredienser og skal ikke skape noen bivirkninger. Vi anbefaler at tar kontakt med din nærmeste lege dersom du fortsatt er usikker på noen av ingrediensen i produkter fra Foligain som motvirker hårtap. Hvis noen allergiske reaksjon oppstår under bruk, så ta kontakt med legen snarest mulig. Unngå å få produktet i øynene og skyll godt med lunkent vann dersom dette oppstår.

Hvordan bestiller jeg Foligain Woman’s Balsam med Trioxidil?

Det er lett og diskret å bestille Foligain Woman’s Balsam med Trioxidil hos ShyToBuy. Trykk bare på «Legg i handlekurven». Når du er ferdig med å handle på nettsiden, kan du trykke deg videre til kassen. Der velger du levering og betaler for kjøpet. Husk at vi har høy prioritering på full diskresjon, slik at alle produkter blir sendt i nøytrale hvite esker uten hverken produktets navn eller navnet på vår hjemmeside på den. Dermed blir pakken helt anonym og ingen vil vite hva du har kjøpt. Hvis du bestiller innen kl.16.00 (mandag-torsdag), så vil pakken bli sendt ut samme dag slik at du kan få den raskest mulig og begynne å behandle ditt hårtap.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev