Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Foligain hair regrowth shampoo women

Av Foligain®

329.00Kr

På Lager
Bestill før 17:00 og vi sender samme dagen.

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Pris Match Promise
Vis lavere pris på en identisk vare, og vi vil matche det.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Foligain hair regrowth shampoo women, 2% trioxidil er en shampoo for hårvekst som stimulerer til økt vekst. Den passer perfekt for kvinner med et tynt og skjørt hår og de som lider av alopesia – et hår med enkelte områder av skallethet. Den er designet av Foligain, og er den første shampoo for hårvekst som integrerer trioxidil 2% i sin formel for å stimulere til gjenvekst av et sterkere og tykkere hår. Det tynne håret vil gradvis bli erstattet med et tettere og mer fyldig hår.

  • Stimulerer til en sunn gjenvekst, med et sterkt og tykt hår
  • Produktet kan brukes sammen med produkter som Minoxidil
  • Foligain hair regrowth shampoo women, 2% trioxidil hjelper til med å fylle ut tynne hårområder
  • En shampoo for hårvekst som fukter hodebunnen og tilfører næring
  • Inneholder ingen parabener, sulfat eller ftalat

Alle vet at håret er viktig for kvinner, og tap av hår kan lede til tap av selvfølelse og -tillit. Heldigvis trenger ikke hårtap å være et uungåelig problem lenger, og det finnes effektive og gode løsninger for å hjelpe deg i kampen mot hårtap. Foligain hair regrowth shampoo women, 2% trioxidil er den første shampoo for hårvekst som bruker trioxidil 2% og naturlige ekstrakter. Foligain hair regrowth shampoo women, 2% trioxidil er et produkt for kvinner som har dokumenterte effekter ved kontinuerlig behandling.

Les Mer

Hva er Foligain hair regrowth shampoo women, 2% trioxidil?

Mange kvinner opplever et betydelig hårtap i post-menopausal periode eller etter fødsel. Dersom problemet ikke behandles på et tidlig tidspunkt, vil det utvikle seg til en sparsom hårvekst og i verste fall irreversible områder med skallethet. Dette er heldigvis ikke et uungåelig problem lenger, og det finnes svært effektive og skånsomme løsninger. Foligain hair regrowth shampoo women, 2% trioxidil er en stimulerende shampoo for hårvekst som kombinerer trioxidil og andre naturlige ekstrakter som sammen sørger for å tilføre næring og fuktighet til hodebunnen. Hårsekkene revitaliseres og et sterkere og tettere hår blir resultatet. Gradvis vil det store hårtapet reverseres og håret ditt vil få en skinnende glans som selv ungdommer vil misunne deg.

Hvilke fordeler har Foligain hair regrowth shampoo women, 2% trioxidil?

Den store fordelen til Foligain hair regrowth shampoo women, 2% trioxidil er at den stimulerer til en tettere hårvekst takket være trioxidil 2%. Det er en aktiv ingrediens som finnes i dette produktet fra Foligain, og når du bruker det jevnlig vil du oppdage hvor enkel den er i bruk samtidig som den er meget effektiv. Du kan bruke produktet hver gang du dusjer eller bader, uten å tenke på at du faktisk gjennomgår en behandling.

Foligain hair regrowth shampoo women, 2% trioxidil er sikker i bruk, og de naturlige ingrediensene sørger for å tilføre næringsstoffer og fuktighet til dypet av hodebunnen din. Produktet er skånsom mot huden din og forårsaker ingen irritasjoner eller bivirkninger. Foligain benytter seg ikke av skadelige produkter, slik som ftalater eller parabener og sulfater, men bygger sin formel på naturlige planteekstrakter som optimaliserer virkningen til trioxidil 2%.

Hvordan virker Foligain hair regrowth shampoo women, 2% trioxidil?

Foligain hair regrowth shampoo women, 2% trioxidil inneholder bioaktive ingredienser som renser og gir næring til hodebunnen. Den virker på cellenivå og er en målrettet behandling med sterk effekt på alopesi, da den stimulerer og reaktiverer hårsekkene.

Foligain hair regrowth shampoo women, 2% trioxidil er en shampoo for hårvekst som virker helt inne ved roten av håret, og er kjent for sin trippel-virkning. Den sørger for å forlenge hårets levetid, den tilfører næringsstoffer til hodebunnen og stimulerer en bedre gjenvekst samt at den sørger for en kontinuerlig fuktighet, noe som forlenger den kurative virkningen til de aktive ingrediensene.

Egenskapene til antioksidanter spiller også en viktig rolle i fornyelse og helbredelse av skadede hårrøtter. De sørger for en bedre blodsirkulasjon og påfølgende bedre hydrering og oksygenering til hodebunnen. Håret og hodebunnen vil gjenvinne sin smidighet og vitalitet.

Slik anvender du Foligain hair regrowth shampoo women, 2% trioxidil?

Påfør sjampoen på samme måte som du påfører andre sjampoer, og masser det våte håret og hodebunnen i ett til to minutter. For best resultat kan du gjerne la produktet virke i tre il fire minutter før du skyller. Det anbefales å bruke sjampoen tre til fem ganger per uke. Bruk Foligains egen balsam for kvinner for å fremme en enda bedre virkning.

Ingredienser

De stimulerende egenskapene til Foligain hair regrowth shampoo women, 2% trioxidil skyldes ,foruten Trioxidil 2%, en utrolig rekke av bioaktive ingredienser ekstrahert fra naturlige planter. De er nøye utvalgt for sine nærende egenskaper med antioksidanter. Det inkluderer ekstrakter av Camellia Sinensis (grønn og hvit te), olje av frøene Ribes nigrum (svarte frø), olje fra frøene til Moringa oleifera, biotin, ekstrakter av sitron blader, rødbeter, blader fra Gingko biloba samt oliven.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev