Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Foligain hair regrowth treatment 10% trioxidil – hårbehandling

Av Foligain®

399.00Kr

På Lager
Bestill før 17:00 og vi sender samme dagen.

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Foligain hair regrowth treatment, 10% trioxidil er en intensiv hårbehandling for menn (59 ml), og består av en premium topisk høydose som bidrar til å effektivt bekjempe alopesi. Foligain hair regrowth treatment, 10% trioxidil stimulerer til en tykk og tett gjenvekst. Med den nye formelen bestående av Trioxidil 10%, vil Foligain hair regrowth treatment, 10% trioxidil stoppe håravfall og hindre skallede områder på hodet. Du kan unngå hårtap og erstatte det med en ny, sterk og sunn hårvekst.

  • Foligain hair regrowth treatment, 10% trioxidil forhindrer og motvirker hårtap
  • Bidrar til en tykkere og sunnere skjeggvekst
  • Kan brukes med minoxidil
  • Enkel å påføre
  • Premiumformel med trioxidil 10%
  • Tilfører fuktighet til hodebunnen og næring ned til de dype røttene
  • Inneholder ingen parabener, sulfat eller ftalat

Intensiv hårbehandling med Foligain hair regrowth treatment, 10% trioxidil for menn – den første behandlingen som bruker teknologi med mikroemulsjon av liposphere. Det sørger for en behandling som fokuserer sin virkning på alle hårsekkene i hodebunnen gjennom intensiv trippelvirkende trioxidil 10%.

Les Mer

Hva er Foligain hair regrowth treatment, 10% trioxidil hårbehandling for men?

Et betydelig håravfall hos menn har ofte sin årsak blant disse tre faktorene: hormonelle eller arvelige årsaker – androgen alopeci skyldes i 70 % av tilfellene, ernæringsårsaker med vitamin- eller mineralmangel eller årsaker i immunsystemet, slik som alopeci. Nesten alle menn som lider av alopeci går gjennom en overgang der håret blir tynnere før det forsvinner for alltid.

En intensiv hårbehandling med Foligain hair regrowth treatment, 10% trioxidil kan snu trenden før du kommer så langt at hårtapet blir irreversibelt. Overgangsstadiet der hårfibrene blir tynnere stoppes, og håret finner tilbake til sin normale livssyklus med en lengre vekstperiode.

Hva er fordelene med Foligain hair regrowth treatment, 10% trioxidil for menn?

Foligain hair regrowth treatment, 10% trioxidil består av ingredienser som tar hensyn til den fysiologiske balanse til hodebunnen. Dette passer for alle hudtyper og hår, selv de mest sensitive. Foligain hair regrowth treatment, 10% trioxidil forårsaker ikke irritasjon eller uønskede bivirkninger. Den inneholder ingen skadelige komponenter som parabener, sulfat eller ftalat.

Den andre fordelen er at den kan brukes sammen med andre produkter fra Foligain, slik som Minoxidil. Det vil maksimere effekten på håret ditt og gir deg enda bedre resultater.

Slik virker Foligain hair regrowth treatment, 10% trioxidil hårbehandling for menn?

Foligain hair regrowth treatment, 10% trioxidil jobber målrettet for å forebygge et tynt hår som på sikt kan gi skallethet. Denne kuren som vil hjelpe deg med å unngå hårtap er så effektiv takket være sin trippelvirkning:

  • Blokkering av det mannlige hormonet DHT – dihydrotestosteron, som er antatt å være den viktigste årsaken til vesentlig hårtap hos menn.
  • Etterfylling av hårsekker med protein, for å fremme en sterk og tykk gjenvekst.
  • Opprettholder en fysiologisk balanse i hodebunnen ved å forbedre blodtilførselen, sørge for bedre oksygenering og en langvarig tilføring av fuktighet.

Teknologien med mikroemulsjon bidrar til å regulere ernæringen og forbedre regenereringen ved å reparere skadet hår forårsaket av DHT. Dette skjer ved å forbedre opptak av proteiner i hårsekkenes ekstracellulære struktur ved bruk av vitaminer som biotin.

Foligain hair regrowth treatment, 10% trioxidil er ikke bare intensiv med tanke på sin styrke, men også på grunn av sine ingredienser. Formelen inneholder både trioxidil 10 %, kobber, peptider og naturlige planteekstrakter. Disse tilfører essensielle næringsstoffer som gir en sunn og sterk hårvekst. De fyller på med mineraler og vitaminer, og endrer den indre metabolismen i hodebunnen.

Slik anvender du den

Påfør 4 spray til hodebunnen, 2 ganger hver dag. Forsøk å treffe områder med tynt hår og skallethet. Masser hodebunnen med fingrene i flere minutter inntil den er absorbert. Det anbefales å unngå å dusje i inntil 4 timer etter påføring, slik at produktet får tid til å virke. Vaske hendene dine etter hver påføring. Unngå kontakt med øynene, og hold produktet utilgjengelig for barn.

Foligain hair regrowth treatment, 10% trioxidil hårbehandling benytter seg kun av ingredienser som ikke irriterer hodebunnen, og som heller ikke er testet på dyr.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev