Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Foligain hair regrowth shampoo men

Av Foligain®

329.00Kr

På Lager
Bestill før 17:00 og vi sender samme dagen.

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Dersom du ønsker å forhindre hårtap på grunn av mild eller alvorlig alopeci, så er Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil produktet for deg. Dette er nok et spennende og innovativt produkt i den populære produktserien til Foligain. Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil er en shampoo for hårtap som er basert på trioxidil 2% – den viktigste aktive komponenten i dette produktet. Trioxidil kan bidra til å stanse et betydelig hårtap og samtidig gi næring og fuktighet til hodebunnen. Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil består av en innovativ formel som gir deg en enkel behandling til et alvorlig problem. Du kan med letthet benytte produktet hver gang du dusjer.

  • Stimulerer til en sunn gjenvekst, med et sterkt og tykt hår
  • Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil er mer effektiv enn Minoxidil
  • Kan brukes sammen med andre produkter som skal forhindre hårtap
  • En shampoo for hårtap som fukter hodebunnen og tilfører næring
  • Inneholder ingen parabener, sulfat eller ftalat

Trioxidil 2% er en ny generasjon formel sammensatt med en trippel effekt som er blitt meget populær i kampen mot ulike former for alopesi, inkludert androgen alopesi (70% av tilfellene). Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil er en shampoo for hårtap som stimulerer hodebunnen og fremmer gjenvekst av sterkere og tykkere hår.

Les Mer

Hva er Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil?

De som lider av alopesi, eller de som har et tynt og skjørt hår, prøver seg ofte fram med ulike behandlinger for å forhindre hårtap. Bruk av ulike produkter har sine praktiske begrensninger, og effektene til de ulike produktene vil raskt forsvinne igjen. Det anbefales heller å benytte seg av en effektiv behandling i kombinasjon med en sjampo. Tanken bak er at hver gang du da bruker sjampoen vil du slå to fluer i en smekk og styrke håret ditt i tillegg til å forebygge hårtap. For å gjøre dette har Foligain integrert trioxidil 2% i sin shampoo for hårtap. Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil har en trippel effekt som både tilfører fuktighet og næring til hodebunnen samtidig som den blokkerer de skadelige effektene av hormonet DHT (dihydrotestosteron), som er ansett å være hovedårsaken til androgen alopesi.

Hvilke fordeler har Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil?

Foligain har besvart oppfordringene fra sine kunder som brukte de upraktiske og bindende anti-dråpe-behandlingene. Tidligere måtte de følge dietter og strenge bruksanvisninger i tillegg til å dedikere mye tid for å behandle problemene med hårtap.

Med integreringen av Trioxidil 2% i sin shampoo for hårvekst har Foligain funnet en smart måte for anvendelse, der du kan spare tid og energi uten at det går på bekostning av de gode og beskyttende egenskapene. Kombinasjonen av sjampo og behandling vil maksimere effektene på håret og øke sjansene for en tykkere og tettere hårvekst.

Fordelen med Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil ligger i den enkle anvendelsen og de naturlige ingrediensene som ivaretar hodebunnen og som ikke gir irritasjoner eller andre bivirkninger. Den er helt fri for skadelige stoffer som parabener, sulfater og ftalater. Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil benytter seg av naturlige ingredienser som sitronblader, kamillete (med antioksidanter) og rødbeter (som stimulerer blodsirkulasjonen).

Hvordan virker Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil?

Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil inneholder stimulerende ingredienser som gir en dyp rens og næring til hodebunnen. Vitaminer og mineraler er helt avgjørende for utviklingen av hårsekker i hodebunnen. Vitaminer som biotin har en avgjørende betydning i gjenveksten av håret.

Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil har en trippeleffekt i tre trinn:

  • Den blokkerer DHT, et hormon som spiller en viktig rolle når det kommer til hårtap
  • Den tilfører næring til hårsekkene og fyller dem med proteiner. Det gjør det mulig for en sterkere og tettere gjenvekst av hår som er mer motstandsdyktig
  • Det bidrar til å opprettholde den fysiologiske balansen i hodebunnen, og sørger for en kontinuerlig hydrering. Trioxidil virker som et slags skjold som forhindrer lekkasje av vann

Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil er ikke så effektiv kun på grunn av trioxidil. Den inneholder også en rekke naturlige ingredienser som er satt sammen i en formel som gir en god støtte til håret ditt. De tilfører antioksidanter og sørger for en bedre oksygenering av hodebunnen på grunn av en forbedret blodsirkulasjon.

Slik anvender du Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil?

Påfør sjampoen på samme måte som du påfører andre sjampoer, og masser det våte håret og hodebunnen i ett til to minutter. For best resultat kan du gjerne la produktet virke i tre il fire minutter før du skyller. Det anbefales å bruke sjampoen tre til fem ganger per uke. Bruk Foligains egen balsam for menn for å fremme en enda bedre virkning.

Ingredienser

Foligain hair regrowth shampoo men, 2% Trioxidil består av nøye utvalgt ingredienser som er valgt for sine skånsomme egenskaper for hodebunnen. De tilfører næring og fremmer regenerering av skadede celler og hårsekker.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev