Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Foligain™ tilskudd mot hårtap

359.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Foligain er et supplement som er utviklet for hårtap behandling hos både kvinner og menn. Dette effektive supplementet går inn og virker blokkerende på hormonet dihydrotestosteron (DHT), som er et hormon i kropp som forårsaker redusert hårvekst. Foligain tilskudd mot hårtap inneholder også ingredienser bidrar til bedre blodsirkulasjon i hodebunnen såvel som rensende og fordelaktige næringsstoffer.¨
  • Effektiv behandling av hårtap ved å blokkere overproduksjonen av DHT
  • Øker blodsirkulasjonen i hodebunnen og hårsekkene
  • Foligain tilskudd mot hårtap inneholder nærende og rensende næringsstoffer
  • Bidrar til en tykkere og sunnere hårvekst
  • Revitaliserer hodebunnen
  • Velegnet for menn og kvinner
  • Enkelt og diskret å bruke

Foligain tilskudd mot hårtap stimulerer en langsiktig hårvekst ved å kombinere pleiende og rensende egenskaper. I tillegg til å fremme hårvekst, motvirker supplementet ytterligere hårtap. Foligains hårtap behandling har kun ingredienser som er naturlige og gir ingen bivirkninger.

Les Mer

Hvordan virker Foligain kapslene?

De første tegn på skallethet og hårtap (Androgen Alopeci) begynner ofte hos personer i alderen 20-25 år. Androgen Alopeci er kjent som arvelig skallethet og er forårsaket av en overproduksjon av hormonet dihydrotestosteron (DHT). Når kroppen produserer for mye DHT, forårsaker det hårtap og hårtynning.

Foligain tilskudd mot hårtap er utviklet til å stoppe overproduksjonen av DHT. Ved å stoppe denne overproduksjonen blir vedvarende hårtap stanset. I tillegg til å blokkere DHT, fremmer supplement også bedre blodsirkulasjon i hodebunnen og hårsekkene. Sist men ikke minst supplementerer Foligain for hårtap behandling hodebunnen med næringsstoffer som er nødvendig for å skape sunt hår. Disse næringsstoffene er ikke bare gunstige for hårsekkene, med de er også viktig for rengjøring av døde hårsekker under bruk. Foligain tilskudd mot hårtaps aktive ingredienser består av bl.a.:

Ginkgo biloba – som er kjent for å kunne øke blodsirkulasjonen til viktige organer i kroppen. Foligain tilskudd mot hårtap bruker Ginkgo biloba for bidra til bedre sirkulering og fordeling av næringsstoffer til hårsekkene. Dette fører til at hårsekkene blir i stand til å ta opp viktige næringsstoffer og vitaminer under hårtap behandling, og som igjen videre fører til sunn hårvekstproduksjon.

Biotin - er en viktig komponent i hårets naturlige fremstillingsprosess. Biotin spiller ikke bare en viktig rolle i produksjonen av ny hårvekst, men spiller også en viktig rolle for den generelle tilstanden for hud og negler.

Sink - Mangel på sink kan føre til hårtap og hårtynning, fordi uten sink og andre relaterte mineraler, så blir håret skadet. Foligain tilskudd mot hårtap vil redusere forekomsten av knekt hår og langsom hårvekst ved at øke sinknivået. Sink bidrar til hårets reproduksjon av celler, vevvekst og reperasjoner av ødelagt vev.

Når vil jeg se resultater?

Foligain tilskudd mot hårtap virker øyeblikkelig i kroppen. De synlige resultatene vil variere fra person til person, avhengig av hårets tilstand, vekstsyklus, hårtype og årsak til hårtap. De første synlige resultatene vil vise seg i hårstråene som gjenstår, og de kommer til å bli sunnere og mer fyldig. Deretter kommer nye hår til å dukke opp, og du kommer til å merke en reduksjon av døde, tapte hårstrå. De fleste kunder vil kunne merke en forskjell etter 3-6 måneders bruk.

Du skal bare ta 2 kapsler av Foligain tilskudd mot hårtap om dagen, helst i kombinasjon med et hovedmåltid og drikke.

Hvilke bivirkninger får man?

Det finnes ingen rapporterte bivirkninger av eller reaksjoner på Foligain tilskudd mot hårtap. Men du bør lese igjennom ingrediensene før bruk for å sjekke at du ikke er allergisk når du starter å bruke tilskuddet for fullt. Hvis du bruker reseptpliktig medisin, så bør du snakke med legen før du starter en hårtap behandling.

Hvilke ingredienser har Foligian?

Ingredienser som Beta-sitosterol og Savpalme er inkludert for å forebygges håravfall under hårtap behandlingen, mens ingredienser som Folat, sink, kobber og Biotin spiller en vital rolle for å gjøre nytt hår tykkere og sunnere enn før. Andre innholdsstoffer i Foligain er Niacin, Vitamin B-6, Saw Folate Triglutamate, biotin, pantothensyre, jod, sink, kobber, Ginkgo, Biloba Leaf, Palmetto ekstrakt, Nettle Leaf, beta-sitosterol, Taurin, jaborandi blad og amerikansk Ginseng rot ekstrakt.

Hvordan bestiller jeg Foligain tilskudd mot hårtap?

Trykk bare på "Legg i handlekurv" og klikk deg deretter videre til kassen. Hvis du har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte oss på enten tlf, e-mail eller live chat.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Veldig fornøyd! Jeg har brukt det i over et år nå , og vil fortsette
  • * Endelig noe jeg føler jeg kan stole på , arbeidet så langt !
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev