Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Hair Loss Supplement 120 | Tilskudd mot hårtap

Foligain®

359.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Foligain er et supplement som er utviklet for hårtap behandling hos både kvinner og menn. Dette effektive supplementet går inn og virker blokkerende på hormonet dihydrotestosteron (DHT), som er et hormon i kropp som forårsaker redusert hårvekst.
  • Blokkere overproduksjonen av DHT
  • Foligain inneholder nærende og rensende næringsstoffer
  • Velegnet for menn og kvinner
  • Enkelt og diskret å bruke
Les Mer
Type: Kapsler
Varighet: 60 days
Anbefalt Dosering: 2 per dag
Størrelse: 120 kapsler

Hvordan virker Foligain kapslene?

De første tegn på skallethet og hårtap (Androgen Alopeci) begynner ofte hos personer i alderen 20-25 år. Androgen Alopeci er kjent som arvelig skallethet og er forårsaket av en overproduksjon av hormonet dihydrotestosteron (DHT). Når kroppen produserer for mye DHT, forårsaker det hårtap og hårtynning.

Foligain tilskudd mot hårtap er utviklet til å stoppe overproduksjonen av DHT. Ved å stoppe denne overproduksjonen blir vedvarende hårtap stanset. I tillegg til å blokkere DHT, fremmer supplement også bedre blodsirkulasjon i hodebunnen og hårsekkene. Sist men ikke minst supplementerer Foligain behandling hodebunnen med næringsstoffer som er nødvendig for å skape sunt hår. Disse næringsstoffene er ikke bare gunstige for hårsekkene, med de er også viktig for rengjøring av døde hårsekker under bruk. Foligain tilskudd mot hårtaps aktive ingredienser består av bl.a.:

Når vil jeg se resultater?

Foligain er ment til å virker øyeblikkelig i kroppen. De synlige resultatene vil variere fra person til person, avhengig av hårets tilstand, vekstsyklus, hårtype og årsak til hårtap. De første synlige resultatene vil vise seg i hårstråene som gjenstår, og de kommer til å bli sunnere og mer fyldig. Deretter kommer nye hår til å dukke opp, og du kommer til å merke en reduksjon av døde, tapte hårstrå. De fleste kunder vil kunne merke en forskjell etter 3-6 måneders bruk.

Du skal bare ta 2 kapsler av Foligain tilskudd mot hårtap om dagen, helst i kombinasjon med et hovedmåltid og drikke.

Hvilke bivirkninger får man?

Det finnes ingen rapporterte bivirkninger av eller reaksjoner på Foligain. Men du bør lese igjennom ingrediensene før bruk for å sjekke at du ikke er allergisk når du starter å bruke tilskuddet for fullt. Hvis du bruker reseptpliktig medisin, så bør du snakke med legen før du starter en hårtap behandling.

Hvordan bestiller jeg Foligain tilskudd mot hårtap?

Trykk bare på "Legg i handlekurv" og klikk deg deretter videre til kassen. Hvis du har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte oss på enten tlf, e-mail eller live chat.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Veldig fornøyd! Jeg har brukt det i over et år nå , og vil fortsette
  • * Endelig noe jeg føler jeg kan stole på , arbeidet så langt !
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev