• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Foligain

Foligain

Filtre

Type
Pris
118 kr450 kr
Merke
Vurdering
 

Hårtap påvirker alle, både menn og kvinner i alle aldre, til og med ungdom og barn. Foligain™ er en etablert merkevare med mange års erfaring område for hårtap som bidrar til å motvirke både kvinnelig og mannlig mønster skallethet.

Mannlig mønster skallethet er ofte arvelig og for kvinner er de eksterne faktorer som vitaminmangel, sykdommer osv som forårsaker hårtap. Noen menn begynner å miste hår så tidlig som 20 år. Dette kan være svært stressende og belastende for den lidende. Mann mønster skallethet er forårsaket når det mannlige hormonet dihydrotestosteron (DHT) er produsert i kroppen. Når det er for mye DHT i hodebunnens celler kan det føre til hårtap.

Det sies at omlag halvparten av alle personer over 50 år opplever problemer med hårtap, men selv om det er vanlig å miste hår og lide av hårtap, kan noe oppleve hårtap ofte uventet og plutselig. Å miste håret kan ofte være stressende i at håret er en stor del av ditt utseende. Men du trenger ikke gå rundt og føle seg dårlig fordi det er hjelp tilgjengelig. I de senere årene har Foligain utviklet nye og enkel måte å hindre ytterligere håravfall og stimulere til ny hårvekst. ShytoBuy selger unik utvalgte produkter for hårtap både for menn og kvinner. Flere av våre kunder re-ordrer produktene, noe som tyder på at produktene virkelig virker.

* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.