FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Foligain

Foligain

Filtre

Type
Pris
118 kr470 kr
Vurdering
 

Hårtap påvirker alle, både menn og kvinner i alle aldre, til og med ungdom og barn. Foligain™ er en etablert merkevare med mange års erfaring område for hårtap som bidrar til å motvirke både kvinnelig og mannlig mønster skallethet.

Mannlig mønster skallethet er ofte arvelig og for kvinner er de eksterne faktorer som vitaminmangel, sykdommer osv som forårsaker hårtap. Noen menn begynner å miste hår så tidlig som 20 år. Dette kan være svært stressende og belastende for den lidende. Mann mønster skallethet er forårsaket når det mannlige hormonet dihydrotestosteron (DHT) er produsert i kroppen. Når det er for mye DHT i hodebunnens celler kan det føre til hårtap.

Det sies at omlag halvparten av alle personer over 50 år opplever problemer med hårtap, men selv om det er vanlig å miste hår og lide av hårtap, kan noe oppleve hårtap ofte uventet og plutselig. Å miste håret kan ofte være stressende i at håret er en stor del av ditt utseende. Men du trenger ikke gå rundt og føle seg dårlig fordi det er hjelp tilgjengelig. I de senere årene har Foligain utviklet nye og enkel måte å hindre ytterligere håravfall og stimulere til ny hårvekst. ShytoBuy selger unik utvalgte produkter for hårtap både for menn og kvinner. Flere av våre kunder re-ordrer produktene, noe som tyder på at produktene virkelig virker.

* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.