• Handle med Trygghet

    Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

  • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Forbehold

Hos ShytoBuy har vi tilbydt våre kunder naturlige behandlinger siden 2005. De fleste av produktene på nettsiden vår er naturlige behandlinger, og har derfor ikke blitt evaluert av helsevesenet. Selv om noen av våre naturlige produkter har gjennomgått kliniske studier, er de fleste av produktene enda ikke blitt klinisk testet. På grunn av dette er uttalelsene på våre nettsider i stor grad hentet fra våre produsenter, bransjeerfaring og våre faste og verdsatte kunder

Vi er nøye når vi velger ut produkter til vårt varelager, og vi velger kun naturlige produkter uten kunstige tilsetningsstoffer.

For at vi skal kunne opprettholde våre høye standarder, så må vi hele tiden holde oss oppdaterte på de beste naturlige produktene som finnes på markedet. Mange mennesker lurer fremdeles på om vi kan garantere for resultatene ved bruk av produkter i vårt utvalg. Sannheten er at det finnes ikke ett produkt som vil virke helt likt på alle personer. Ja, de vil gi effektive resultater, men hvor lang tid det vil ta vil variere fra person til person. Det er viktig å merke seg at innholdet på våre sider ikke kan regnes som medisinske råd. Vi anbefaler våre besøkende om å snakke med sin fastlege eller annet helsepersonell dersom det er behov for dette.

Vår målsetting er å tilby våre kunder så mye informasjon som mulig om de ulike produktene vi har i vårt vareutvalg. Vi har dessuten en dedikert kundeservice ved alle våre europeiske sider, og de kjenner meget godt til våre produktserier. De kan gi deg raske svar på dine spørsmål om produktene. Dersom du føler deg usikker på noen av våre løsninger, så anbefaler vi deg å ta kontakt med din lege før du bestiller produktene fra oss. Når alt kommer til alt så ønsker vi at du som kunde skal føle deg trygg på dine valg hos oss. Dette er spesielt viktig dersom du bruker medikamenter eller har noen kjente allergier.