FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Fordelene ved å bruker dermaroller på arr

Å ha arr i ansiktet, enten de kommer fra kviser eller noe annet, er irriterende og ubehagelig. De fleste av oss drømmer om en vakker og fin hud uten lyter, og helst vil vi slippe å bruke mange lag med sminke for å skjule eventuelle skjemmende arr. Det finnes flere metoder for å redusere eller bli kvitt arr, og en av de aller siste er det som kalle dermaroller.

Dette er en dermaroller

En dermaroller er en rull der det sitter flere tynne nåler tett i tett. Rullen føres over huden og dette både stimulerer og øker veksten av nye kollagenfibre. Denne behandlingen har fått mye omtale verden over og er til og med patentert. En behandling med dermaroller kan hjelpe mot en rekke utfordringer, som for eksempel arr etter akne, linjer, rynker og store porer, strekkmerker, solskadet hud eller hud som har fått skader og arr etter brann. Det finnes mange hudsalonger som tilbyr denne behandlingsformen, men du kan også kjøpe en dermaroller og gjøre dette selv hjemme. Hos shytobuy.no kan du kjøpe Eco Masters Titanum Dermaroller, som øker blodsirkulasjonen og stimulerer huden til å hele seg selv.

Behandling av arr med dermaroller

Behandling med en dermaroller tar fra et kvarter til tretti minutter. Du kan også smøre på en såkalt reparasjonskrem som gir huden ekstra fukt og sørger for at den kommer seg raskere. Det som skjer når du bruker en dermaroller er at den simulerer en skade. Dette setter i gang den naturlige evnen til å reparere seg selv, som huden tross alt besitter. Nye hudceller kommer til samt nye blodkapillærer, i tillegg økes dannelsen av elastin og kollagen. Prikken over i-en er at behandlingen ikke inneholder noen former for skadelige kjemikalier.

Denne formen for behandling gir et resultat som ikke bare merkes i løpet av svært kort tid, men som også vil fortsette i positiv retning flere dager etter behandlingen. Etter at huden har blitt behandlet med dermaroller, vil helingen kunne fortsette i et helt år. Dermed forsvinner ikke effekten og setter deg tilbake til utgangspunktet. Du vil faktisk oppleve en varig forbedring. Dette er blant annet fordi bruken av dermaroller setter i gang produksjonen av kollagen, og dermed blir huden din tykkere og linjer og fine rynker reduseres merkbart. For at du skal få det aller beste resultatet bør du ta mellom tre og seks behandlinger med dermaroller, slik at dine arr reduseres eller forsvinner helt.

Hvem kan behandles og hva er bivirkningene?

En av de store fordelene med dermaroller er at den omtrent ikke har noen bivirkninger. Dermed kan du fint jobbe dagen etter. Ingen behov for sykedager, med andre ord. Du vil antagelig oppleve at den huden som har fått behandling har fått en rosa farge, slik at du ser litt solbrent ut. Av denne grunn skal du også bruke solkrem med minimum faktor 30 den første stunden etterpå. Har du aktive utbrudd av akne, psoriasis eller eksem, skal du ikke bruke dermaroller. Du skal heller ikke rulle dermaroller over hud med fremhevede føflekker.

En oppsummering av fordelene ved å bruke dermaroller på arr

Fordelene med å bruke en dermaroller på arr for å få penere hud er mange. For det første er dette en rimelig behandling, da dermaroller ikke koster mye i innkjøp. Den inneholder ingen skadelige kjemikalier og i tillegg slipper du å bruke sykedager mens den behandlede huden kommer seg. Helbredelsesprosessen varer i opptil ett år etter at du gjennomførte behandlingen og resultatene er varige. En dermaroller skader ikke huden men gjør den finere og mer elastisk, i tillegg virker den på mange