FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hva er fordeler med penispumpe

Penis størrelse - er du fornøyd, eller ønsker du deg en større og lengre penis? Her kan du lese om hvordan du kan få et større penis naturlig og trygt. Ens penis størrelse kan være for noen mennesker et sårt tema, men det kan endres.

Er du fornøyd med din penis størrelse, eller du kan vel forestille seg en lengre penis? Selv om du er fornøyd, har du kanskje spurt deg selv et par ganger "Hvordan får du en større penis?". Omtrent halvparten av alle menn er ikke helt fornøyd med sin penis størrelse. Selv om de er godt utstyrt, mange liker å prøve å få noen flere centimeter lengre, slik at de kan imponere sin seksuelle partner. De fleste har hørt om kirurgisk penis utvidelse, som kan være både risikabelt og utrolig dyrt, så dette alternativet er ofte raskt ute av bildet. Heldigvis finnes det mange andre, mer naturlige måter å øke din penis størrelse. I denne artikkelen kan du lese om penispumper, der vi vil gå i detaljer om hvordan de fungerer og hvor raskt du kan oppnå en lengre penis.

Øke din penis størrelse med en penispumpe

Du har kanskje hørt om penis pumper, enten som en seksuell leketøy eller som en enhet for å få en lengre penis. Det kan faktisk brukes for begge. Så hvordan får du en større penis med en pumpe? Det er ganske enkelt. Du plasserer penis i en sylinder, og deretter danner en vakuumtrykk ved hjelp av enten luft eller vann. Det avhenger av hva slags penispumpe du foretrekker, men prinsippet er det samme. I å skape et vakuum rundt penis, og øker blodgjennomstrømningen, kan det dermed øke størrelsen på penis.

Luft basert penis pumper

En luftbaserte penispumpe kan brukes hvor som helst og når som helst. Du plasserer din penis inn i sylinderen og pumper deretter med en håndholdt pumpe for å lukke luftoverskudd og skape et vakuum trykk. Noen luftbasert penis pumper har en innebygd vibrasjonsfunksjonen slik at du kan selv føle ekstra nytelse mens du øker din penis størrelse.

Vannbasert pumper

Et vannbasert penis pumpe benyttes når du er i dusjen. Den kan brukes i badekar og dusj, så du kan øke din penis størrelse på en enkel og praktisk måte. Penis pumpen er fylt med vann, deretter føres penis inn i sylinderen. Deretter trykker du på en ventil eller en håndholdt pumpe, avhengig av modell, for å lukke overflødig vann ut og skape vakuum trykk. For å få en lengre penis, bør man bruke pumpen for om 15 minutter om dagen.

Resultatene

De fleste vil se en endring i sin penis størrelse etter første gangs bruk av en pumpe. Resultatene vil ikke være permanent, det vil avta etter en stund. Har du en seksuell partner, kan det være en god overraskelse å bruke pumpen på samme dag som dere har samleie, så kan du overraske med litt lengre penis enn normalt.

Det er imidlertid mulig å få varige resultater med en penis pumpe. Du trenger å bruke penispumpe 15 minutter hver dag over en lengre periode, da vil du kunne merke økningen av din penis størrelse og det begynner å bli permanent etter en stund. Dette skjer ved økt blodtilførsel til penisen. Det krever utholdenhet og tålmodighet.

Bathmate Original Bathmate Hydromax Bathmate Hydromax Xtreme
Hercules X30 Hydromax Xtreme X20 Xtreme X30 Xtreme X40 Xtreme X50
Bathmate hercules blå peninspumpe med box Bathmate hydromax x30 aqua blå penispumbe Bathmate hydromax xtreme x20 penispumpe Bathmate hydromax xtreme x30 penispumpe Bathmate hydromax xtreme x40 penispumpe Bathmate hydromax xtreme x50 penispumpe
749.00Kr 689.00Kr 1,895.00Kr 1,785.00Kr 1,890.00Kr 2,079.00Kr
Erigert Penisstørrelse 5- 17 cm 5- 17 cm 5- 17 cm 5- 17 cm 17- 22 cm > 23 cm
Sugekraft Standard 35% kraftigere enn Hercules og Goliath 35% kraftigere enn Hercules og Goliath 35% kraftigere enn Hercules og Goliath 35% kraftigere enn Hercules og Goliath 35% kraftigere enn Hercules og Goliath
Garanti 2 år 2 år 2 år 2 år 2 år 2 år
Måleband
Komfortputer -
Ventil Låse system -
Pumpe tilbehør - -
Hånd pumpe - -

Flere fordeler

Foruten å få en tykkere og lengre penis, er også penis pumper en populær måte å behandle impotens og erektil dysfunksjon. Ved regelmessig bruk av pumpe, vil ekstra blod ført til penis og øke din penis funksjon og helse, slik at i tiden vil du ikke bare oppnå en lengre penis, men også hardere ereksjon. Så det er en all-round produkt som kan hjelpe deg både med din penis størrelse og seksuell ytelse, så penis pumpe sies å være en god investering. Du kan alltid bruke andre produkter for penisforlengelse, slik at du kan oppnå raskere og mer effektive resultater. Dette kan f.eks. bli penis utvidelse piller som tas som daglig tilskudd, penis øvelser eller potens plaster og kremer få en lengre penis.

Spør oss om råd

Uansett hvilken vei du velger, har vi alt her på ShytoBuy. Vi har mer enn 10 års erfaring med produkter for å øke menns penis størrelsen. Dersom du har spørsmål om spesifikke produkter eller om våre tjenester, er du velkommen til å kontakte vår profesjonell kundeservice. De er vant til å veilede mennesker til å gjøre det riktige valget i penis utvidelse, ereksjonsproblemer osv. Du kan trygt kontakte dem på enten telefon, live chat eller e-post. Gjøre noe med din penis størrelse i dag.

Anbefalte produkter