FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hva er forskjellen mellom IPL og laser terapi ?

Mange kunder og pasienter blir lett forvirret av forskjellen mellom intenst pulset lys ( IPL) og laser. Hvorfor?

Hvorfor er det forvirrelse mellom IPL og laser behandlinger? Fordi noen av de viktigste årsakene til at en kunde forsøker IPL behandling er ofte det samme bekymringene som de også vil ha prøvet laserterapi for. Et vanlig eksempel på dette er solskader. Begge behandlingsformer kan effektivt behandle uønskede brune flekker og ødelagte blodkar og dermed gi huden et mer oppfrisket utseende. Både IPL og laserterapi kan også brukes for å fjerne uønsket hår.

IPL behandling består av en serie med høy intensitet pulser av bredspektret lys ; mens en laser leverer en direkte stråle av energi til et bestemt område. Det finnes fordeler for begge prosedyrer, og det er også viktig å forstå forskjellene mellom de to behandlings metoder når man skal avgjøre den beste behandling plan for å løse dine personlige bekymringer.

Hva er fordelene med en laserterapi?

Fordelen med laser behandling er at i stedet for å levere pulser av et bredt spektrum lys , fokuserer laserstrålen på en bestemt bølgelengde , som gir mulighet for nøyaktig og målrettet behandling av flere forskjellige tilstander. For eksempel tatoveringer kan bare fjernes av lasere, ikke med IPL. Silk´n Motion er en FDA-Godkjent laserhårfjerningsenhet som kan effektiv fjerne uønsket hår.

Laser hårfjerning er mest egnet for å fjerne uønsket hårvekst, kvise arr, ryker og solskader for å nevne noe få.

Så hva er IPL fordeler?

IPL er et utmerket behandlingsalternativ for pasienter som søker generelle ansiktsforyngelse Flere behandlinger er ofte anbefalt for optimale resultater. IPL er også effektiv for å fjerne uønsket hårvekst, spesielt på større områder som ben og armer.

Selv om forskjellen mellom IPL og laser kan ofte være forvirrende, den beste måten å finne ut hvilke prosedyre passer best til dine behov er ved å konsultere helsepersonell eller lokal kosmetisk kirurg. Mange faktorer som hudtyper, allergier og medisinske forhold bør tas i betraktning av en medisinsk faglig før en behandling.