• Handle med Trygghet

    Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

  • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Effekt av grønn kaffe bønner ekstrakt på høyblodtrykk

Nyere studier tyder på at grønn kaffe bønner ekstrakt (GCBE) kan ha en rekke helsemessige fordeler, hovedsakelig i sammenheng oksidativt stress (for eksempel hjertesykdom). Den mest overbevisende bevis støtter påstanden om at GCBE kan bidra til å redusere blodtrykket.

Forskning og Bevis på Grønn kaffe ekstrakt

Flere studier påviser at kologensyren (antioksidanter) i grønn kaffe ekstrakt har hjulpet til å redusere høyblodtrykk. Basert på dette, har forskere gjennomført studier på mennesker.

Positive påvirkning: I en kontrollert studie av 117 menn med mild hypertensjon, ble grønn kaffe bønner ekstrakt gitt for én måned på 46 mg, 93 mg, eller 185 mg daily. Etter 28 dager, resultatene viste en betydelig forbedring av blodtrykket som sammenlignet med placebo i 93 mg og 185 mg grupper. Resultatene som ble observert var doserelatert, noe som betyr at jo større dose, jo større forbedring.

Positive påvirkning: I en annen kontrollert studie, 28 japansk med mild hypertensjon (definert som systolisk blodtrykk 140-159 mmHg og / eller diastolisk blodtrykk på 90-99 mmHg) var deltakere i en grønn kaffe bønner ekstrakt studie. I løpet av 12 uker, halvparten av gruppen drak fruktjuice som inneholdt Grønn kaffe bønner ekstrakt, mens den andre halvparten drakk fruktjuice uten ekstrakt tilsatt (placebo). Rundt 500 mg Grønn kaffe bønner ekstrakt ble lagt til juice. Resultatene viste at mens placebogruppen viste ingen reduksjon i blodtrykk, den Grønn kaffe bønner ekstrakt forbruker gruppen hadde begge statistisk signifikante reduksjoner til sine systolisk og diastolisk blodtrykk.

Nøkkelen innenfor grønn kaffe bønner ekstrakt som er antatt for å ha anti-hypertensive effekter er klorogensyre, som er kommer fra primære polyphenol antioksidanter familien. Grønne kaffebønne ekstrakt er i en familie som kalles klorogensyrer (CGA=.

Bivirkninger og Sikkerhet

I studier, har ingen negative effekter blitt notert.

  • I 117 person mannlige studie som viste lovende resultater ved å redusere blodtrykket, ble ingen bivirkninger fra GCBE vist i de fysiske, klinisk eller medisin / historieeksamen.
  • Tilsvarende, i studiet av 28 japanske pasienter som tar GCBE i to måneder , ingen alvorlige bivirkninger sammenfaller med ekstrakters gunstig innvirkning på hypertensjon (høyblodtrykk). Ved å bruke ekstraktet i lengre har ikke endret biokjemiske balanserer i blod- serum jern, magnesium, kobber, sink, og vitamin B1 nivåer oppholdt seg i balanse i løpet av behandlingen. I denne studien, en lege vurderte den kliniske sikkerheten ved å vurdere bivirkninger, noe som gav troverdighet til studien.

Grønn kaffe bønner har alltid blitt linket med vekttap, som alle vekttaps supplement er det alltid best å være forsiktig. Vekttap supplement tatt irrasjonelt kan ha negative virkninger for din kropp, ta det som beskrevet på pakken.