• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

HairNation

60 Kapsler | Tabletter mot hårtap

maxmedix

299.00Kr

Se mer

På Lager
Bestill før 17:00 og vi sender samme dagen.

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Pris Match Promise
Vis lavere pris på en identisk vare, og vi vil matche det.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Registrert Medisinsk Enhet

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Lider du av usunt hår og hårtap og ønsker å gjøre noe med dette? Det nye produktet Hair Nation piller vil hjelpe deg med å hindre håravfall. Disse unike tabletter mot usunt, slit og hårtap kan fremme gjenvekst og gi deg sunnere og sterkere hår. Hair Nation piller kan hjelpe både menn og kvinner med å hindre slitt, skadet og håravfall og øke stoffskiftet om kampen mot hårtap.

 • Hair Nation fremmer gjenvekst av sunnere og sterkere hår
 • Den fungerer på molekylært nivå
 • Vitaminer mot usunt hår og hårtap bidrar til sterkere hårsekker
 • Hair Nation ble utviklet av forskningsavdelingen ved University of Oxford (Storbritannia)
 • Den har en høy kvalitet og naturlig formel

Takket være de kjente ingredienser i Hair Nation piller, kan du se bort ifra dårlig hår dag. Håret ditt vil bli synlig sunnere etter kun noen få uker etter behandlingsstart og rutinert bruk etter anbefalt inntak. Dette er mulig takket være de naturlige ingrediensene som trengs inn i hårsekkene for å stimulere hårvekst

Les Mer
Type: Kapsler
Antall: 60 kapsler
Varighet: 30
Anbefalt Dosering: 2 per dag

Årsaker til usunt hår og hårtap

Hårtap er et fenomen som er kjent først og fremst i den mannlige verden. Hårtap i gjennomsnitt skjer i 20 og 35 års alderen, men kan begynne enda senere.

Det finnes muligheter til å hindre usunt hår eller å redusere hastigheten av håravfall. Den viktigste årsaken til hårtap er et overskudd av mannlige hormoner (alopecia). Det er en arvelig problem som ofte går i arv fra generasjon til generasjon. Hvis din far mistet håret, er det en mulighet for at du også vil oppleve det. Faktisk den mannlige hormoner akselerere livssyklusen til håret, øker derfor også fallet av hår.

Andre årsaker kan være stress, ubalansert kosthold, mangelfull i vitamin H og B6. Det er viktig å også ta hensyn til hvilke sjampo du bruker.

Hvorfor velge Hair Nation

Det finnes mange behandlinger på markedet for å hindre usunt hår og håravfall. Som folk flest, ønsker vi å holde oss unge og vakre hele livet, det samme gjelder håret på hodet. MaxMedix Hair Nation Piller spesialiserer for å skape et naturlig og revolusjonerende produkt: Hair Nation, tabletter mot hårtap. Hair Nation er produsert i den anerkjente internasjonale laboratorier. Disse tabletter mot usunt hår og hårtap bidrar til å styrke motstanden i hodebunnen som for å sikre en solid og varig gjenvekst.

Hva Inneholder Hair Nation Piller ?

Selen virker best på økning av hårets volum samtidig som den styrer håret i dybden. Anbefalt daglige inntak av Selen er mellom 35-55 milligram for voksne og 8 milligram for barn.

Biotin (vitamin B8) fremmer produksjonen av keratin, noe som styrker elastisiteten og helsen av håret. Biotin er et vann løsende vitamin som hører til B-gruppen. Biotin utfører en viktig funksjon i cellulær metabolismen.

Sink: fremmer veksten av håret fra roten. Anbefalt daglig inntak av sink varierer i henhold til kjønn og alder. Menn trenger ca 10 mg sink per dag, mens kvinner og barn trenger ca 8 mg.

Naturlig Bambus Ekstrakt: har lenge vært kjent i Asia som en naturlig medisin, den er ofte brukt i hår produkter på grunn av sin forsterkende egenskaper.

Blåbær: er kjent for rik innehold av antioksidanter. Få vet at blåbær gir volum til håret samt hindrer håravfall.

Kobber: selv om kroppen vår trenger små mengder kobber, er dette avgjørende for riktig funksjonalitet på kroppen, inkludert håret. Tilstrekkelig nivå av kobber, kan hindre hårtap.

Niacin (vitamin B3) SIS vitamin B-3: også kalt niacin, anbefales for hårvekst fordi det fremmer blodsirkulasjonen i hodebunnen, noe som er nødvendig for hårvekst. En dose på 50 mg tre ganger daglig bør tas for vekst av hår.

Hair Nation, tabletter mot usunt hår og hårtap er næring som bidrar til å frakte næringsstoffer som kalium opp til hårsekkene. Gjennom årene blir hårfolliklene stadig mindre og svakere, noe som forårsaker tynt hår og håravfall. Takket være Hair Nation piller sin nye formel, fungerer disse tabletter mot hårtap som en ekstrakt for håret. Hair Nation piller bidrar derfor til sunnere og sterkere hårvekst.

Hvordan bruker jeg tabletter mot hårtap?

Hair Nation inneholder 60 tabletter mot hårtap. Det er anbefalt å ta 2 tabletter hverdag med måltider. Helst en pille om morgen og om kvelden for optimal resultat. En måneds behandling er tilstrekkelig vanlig for å hindre hårtap. Regelmessig bruk anbefales for å opprettholde den nødvendige næring til håret.

Anbefalinger

For å oppnå best mulig resultat anbefaler vi:

 • Opprettholde en sunn livsstil
 • Sunn og variert kosthold

Tips. Selv om bivirkninger av dette produktet er sjeldne, hvis du oppdager noe uvanlig, slutte å bruke produktet og informere legen din umiddelbart. Resultater vil variere fra person til person