• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Hair-Plus

60 Kapsler | Dokumentert supplement mot hårtap

maxmedix

399.00Kr

Se mer

Hair-Plus er et revolusjonerende nytt produkt mot hårtap og tynt hår, som bruker noen av naturens mest kraftfulle ingredienser til å forebygge og bekjempe hårtap. Hair-Plus fungerer ved å stimulere hårsekkene og skape ny hårvekst. Under behandlingen vil dette også forebygge tynt hår og hårtap. Denne innovative behandlingen passer både til damer og menn, som lider av alopesi og fungerer ved en intensiv effekt på et molekylært nivå, som skaper et sterkere og mer fyldig hår.

 • Motvirker hårtap etter kun 1 måneds bruk
 • Bidrar til 78% stigning i hårvekst etter kun 3 måneders bruk
 • Gjør håret sterkere og tykkere
 • Forlenger hårets livssyklus
 • Gjenskaper livskvaliteten i håret
 • Fremmer effekten av tettere hår
 • Hjelper til å motvirke hårtap
 • Spar 15% ved kjøp av 3-måneders forbruk og få gratis levering

Hair-Plus er basert på et naturlig ekstraktet fra unge erte-planter (AnaGain™ Nu). Disse inneholder kraftige bioaktive egenskaper, som stimulerer vekst og forlenger hårets livssyklus, som styrker livskvaliteten. En rekke studier 2) viser, at bruken av Hair-Plus reaktiverer 78% av hårsekkene til personer med hårtap ved å skape ny vekst på et molekylært nivå i hårets livssyklus. 

Les Mer

Hva er Hair-Plus?

Hver dag finner forskere nye metoder til å bekjempe forskjellige helse problemer. Mibelle Biochemistry har gjennom ny forskning oppdaget en sammenheng mellom unge erte-blomster sine regenererings egenskaper og deres evne til å bekjempe hårtap.

Hvorfor nettopp erte-planter? De inneholder en høy konsentrasjon av plantenæringsstoffer i deres kritiske vekstfase og basert på ny forskning er denne ingrediensen klinisk bevist til å hjelpe mot hårtap. Plantenæringsstoffer hjelper også til å beskytte mot sykdommer, UV-stråling og forurensende stoffer.

Hair-Plus har utnyttet dette revolusjonerende biologiske funnet til å utvinne høyst mulig mengde med plantenæringsstoffer. De utvunnete ingrediensene gjør det mulig å reaktivere de dårlige hårsekkene med 78%. Det forlenger også hårets vekstperiode ved å forlenge tiden det tar for at håret blir borte - den teologene fasen.

Resultater fra Bioassay Studier 1)

En Gen-ekspresjonsanalyse ble utført på utsatte hårrøtter i en 2 ukers behandling med 2% AnaGain™. Resultatene fra studien viste en økning av Noggin (NOG) på 56% og FGF-7 med 85%. Disse resultatene påviser, at AnaGain™ Nu nå er i stand til å stimulere dermale papillas for å skape ny hårvekst.

Resultater fra Bioassay Studier

Resultater fra Kliniske Studier

Resultater fra Kliniske Studier 2)

Effekten fra AnaGain™ Nu mot hårtap er blitt evaluert av et testpanel bestående av 21 frivillige, som lider av mildt til moderat hårtap. 100mg av AnaGain™ Nu ble inntatt på daglig basis av de frivillige i en periode på 2 måneder. Mengden av tapt hår ble evaluert over en periode på 3 dager - i starten av studiet, etter 1 måned og etter 2 måneder.

 • AnaGain™ Nu viste statistisk sett en signifikant reduksjon av tapt hår etter 1 måned (-34%) og etter 2 måneder (-37%)
 • Synlig forbedret hårtetthet
 • De frivillige merket reduksjonen av tapt hår og ønsket å fortsette behandlingen

Supplementet Hair-Plus er særlig egnet til kvinner og menn med tynt hår, som lider av hårtap. Det fungerer både som en fremragende vekst-stimulator og stabiliserer samtidig hodebunnen som følge av sine positive egenskaper på den fysiologiske balansen.

Dens innovative kombinasjon av ingredienser og den nye tilgangen mot bekjempelsen av hårtap, har sikret Hair-Plus mottagelsen av Beyond Beauty award for årets mest avanserte ingrediens.

Hvordan virker Hair-Plus?

Supplementet Hair-Plus er blitt designet med en innovativ teknologi basert på DNA mikroarray. Hair-Plus stimulerer spesifikke signal-molekyler funnet i dermale papiller. De samme molekylene er essensielle for reaktivering av hårvekst i de frafalne hårsekkene. I denne prosessen spiller 2 ingredienser en stor rolle:

 • NOG: et protein, som hjelper til å forlenge hårets vekstfase (anagen), så tiden det tar for hårtap forlenges (telogen). NOG er et protein kjent for sin evne til å utvikle kroppens vev (muskler, knokler, hår).
 • FGF7: en type 7 fibroblast-vekstfaktor, som stimulerer cellulær livsforlengelse og differensieringen av keratinocytter og endotelceller.

Hair-Plus optimaliserer og styrker i stor grad effekten av NOG og FGF7 i dermale papil celler. Dette sikrer gjenskapelsen og veksten av nye hårrøtter. Utover å begrense hårtap, gjør Hair-Plus det også mulig å gi større volum og sunnere hår. Det forlenger samtidig hårets livssyklus, slik at tynne områder gradvis utfylles på naturlig vis. De næringsmessige egenskapene hjelper til å fremme hårvekst i et sunt miljø. Hårfibrene vil oppleves som sunnere og fastere, da de får forsterket keratin, som beskytter dem fra eksterne faktorer, slik som UV-stråling fra solen.

Hvordan bruker jeg Hair-Plus?

Ta 2 kapsler om dagen (100mg). Kunder har opplevd endringer etter 1 måneds anbefalt bruk. Hair-Plus anbefaler, at du tar supplementet i minimum 3 måneder for å oppnå optimale resultater.

Ingredienser

Bambusekstrakt (bambusa arundinacea, 75% silica)
Inneholder regenererende egenskaper, som oppnår sin effektivitet gjennom inntaket av mineraler. Med sitt høye innhold av silisium, styrker det hårfibrene og gir volum til håret, mens det pleies, så det ikke blir tørt og krøllet.
AnaGain™ Nu (Organiske erte-planter i vekstfasen)
Reduserer hårtap ved å reaktivere hvilende papil-celler. Reaktivering av disse fører til at roten av hårsekken begynner å gro samtidig med at hårets sunnhet fremmes og mengden av tapt hår reduserer.
Zinkoxid
Inneholder naturlige antibakterielle egenskaper og beskytter hårfibre ved å fungere som et filter mot UV-stråling. UV-stråler skader hårsekkene og hårrøttene, når dem blir eksponert. Det er viktig å beskytte mot de mest grunnleggende årsakene til hårtap. Ingrediensene inneholder også fuktgivende egenskaper til å fremme hodebunnens sunnhet.
Kobberglukonat
Dens høye absorberingsevne forsinker hårtapet og fremmer pigmentering, som hjelper til å forebygge hvitt og grått hår. Ingrediensen støtter også hårets essensielle næring og hjelper til å oppnå dets fulle potensiale, så hver hårsekk vokser så mye som mulig og gjennomgår den fulle livssyklusen.
D-biotin
D-biotin (kjent som vitamin B8) er den eneste bio-tilgjengelige vitaminet. Den er nødvendig for cellevekst og produksjonen av aminosyrer. Det anbefales for å styrke håret og er av håreksperter anerkjent for sin effektivitet og naturlighet.

Naturlig og sikkert

Hair-Plus er et 100% naturlig hårtaps supplement med ingen kjente bivirkninger. Som ved alle naturlige kosttilskudd anbefales det å lese ingredienslisten nøye før bruk for å forebygge allergiske reaksjoner. Om du er usikker, forhør deg med din lege. Følg alltid den anbefalte dosen.

1) Skin Test Institute - 8 ukers studie. Se her

2) Mibelle Biochemistry - AnaGain™ Nu studie. Se her