• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Hair-Plus

60 Kapsler | Naturens svar på hårvekst
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Håret er et utrolig viktig aspekt av utseendet vårt. Du har kanskje prøvd en lang rekke produkter - men Maxmedix har funnet en metode som går til roten i problemet! Fem utrolige ingredienser er inkludert - og hvert av de to plantederivatene, to mineraler og ett vitamin ble valgt med perfekt presisjon. Kapslene skal hjelpe med å bekjempe hårtap.

 • Ideelt for skjørt og tynt hår
 • Basert på banebrytende forskning
 • Beriket med biotin, kobber og sink
 • Med DNA mikromatrise-teknologi
 • Vegetarvennlig og glutenfritt

Den hårreisende frykten for hårtap

Det er ingen tvil om at et flott og fyldig hode med hår er et tegn på ungdommelighet, vitalitet, helse og skjønnhet - og det er ingen tvil om at noen av oss vil kjempe for å opprettholde dette. Ulike faktorer kan spille inn, og dette er ofte forskjellig mellom menn og kvinner. Mannlig hårtap kan ofte forekomme etter en et visst progresjonsmønster, selv om kvinner også kan oppleve akkurat dette. Kvinner vil imidlertid oftere oppleve hårtap på grunn av medisinske forhold som hypertyreoidisme, medisiner som p-piller, eller stress som kommer av fysiologiske og emosjonelle årsaker. Disse faktorene vil også ofte samhandle med og forsterke hverandre. Det som er felles for menn og kvinner i denne sammenhengen er imidlertid en tydelig innvirkning på selvtillit og individuell lykke, med mulighet for å påvirke personers mental helse. Det kan derfor være viktig at man finner potensielle måter å bekjempe hårtap på.

Utrolige AnaGain™

Dette utrolige aktive produktet er en ny kraft innen markedet for håndtering av tynnende hår, som tar verden med storm! Vi begynner med fascinerende økologiske erteskudd, hvor disse utrolige plantenes høye næringsnivå brukes til å beskytte sårbare hårstrå fra sykdommer, UV-stråler og forurensning, slik at de får komme til modenhet. Man kan ikke klandre forskere for å lure på om disse fantastiske evner også kunne være til nytte for våre egne kropper - og her traff de blink!

Ved et dedikert forskningspogram, fullførte frivillige deltakere to måneders behandling, med tre økter med måling og hårtelling hver dag. Ved hvert tidspunkt viste gjennomsnittsberegninger en signifikant reduksjon i tapt hår, med et gjennomsnitt på -34% etter en måned og -37% etter to måneder. Videre mistet 86% av individer mindre hår hver dag, og 76% uttrykte et ønske om å fortsette å bruke produktet. Med AnaGain™, nyter du virkelig fordelene med markedsledende forskning!

Briljante bambusekstrakt

Denne planten er så ikonisk at den umiddelbart kan gjenkjennes over hele verden - den er ikke bare føde for den elskede pandaen, men er en uerstattelig del av kinesisk kultur og tradisjon. Den er en av verdens raskest voksende planter, hvor enkelte arter holder verdensrekord for å vokse 91 cm på bare en dag! I tillegg er den svært slitesterk og fleksibel. Disse utrolige egenskapene skyldes i hovedsak én komponent, den oksiderte formen av silisium, silika. Dette bredt tilgjengelige elementet finnes over overalt i naturen, inkludert i våre egne kropper! Vitenskapelige studier gjort på silisium knytter det til fordeler overfor det å adressere hårtap.

Formelen i Hair-Plus

Å kombinere de hår-elskende egenskapene til babusekstrakt og AnaGain™ var ikke nok for Maxmedix - de var fast bestemte på å gi deg de mest potente hår-gjenopplivende midlene som finnes! Både sink og biotin, eller vitamin B7, regnes for å være essensielle mikronæringsstoffer, som interagerer med et stort antall enzymer rundt i hele kroppen. Begge disse forstås å spille en rolle med hensyn til normalt, sunt hår. For å gi enda mer, er kobber inkludert, som er høyt ansett for sine beskyttende egenskaper, samt for å bidra til normal hårpigmentering. Sammen tar disse fem næringsstoffene sikte på å hjelpe deg mot ditt mål. Du kunne virkelig ikke håpe på en mer perfekt balansert tilnærming til plagene som forårsakes av tynnende hår!

Komplett ingrediensliste

Aktive: Bambusekstrakt (75% silica), AnaGain™ (økologiske erteskudd), sink-oksyd, kobberglukonat, D-biotin. Kapselskall: HPMC. Fyllemiddel: rismel. Antiklumpemidler (magnesiumstearat, silisiumdioksyd).

Å bruke Hair-Plus

For å nyte de bemerkelsesverdige fordelene ved de fem aktive faktorene som er innkapslet i Hair Plus, tar du bare to kapsler til omtrent samme tid hver dag med et fullt glass vann. For maksimal glede anbefaler vi at du tar dem kontinuerlig, og investerer i langvarig bruk. Vennligst vær tålmodig, for selv en umiddelbar virkning ved hodebunnen vil ta tid før den vises i hele hårets lengde.

Tilleggsinformasjon

Hvert produkt fra Maxmedix sine laboratorier er laget med et ultimat fokus på å gi potente, men likevel kroppsvennlige kosttilskudd. Ta deg imidlertid tid å se gjennom alle ingrediensene, bare i tilfelle noen individuelle allergener. Hvis du går på medisiner eller er under medisinsk tilsyn, er gravid eller ammer, vennligst kontakt legen din før du begynner å bruke produktet.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

100% basert på 3 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Har vært veldig mye snakk om tabletter for håret i det siste. Nærmer meg måne på toppen, så jeg tenkte at jeg skulle prøve dette ut. Tar litt tid, men ser faktisk forbedring etter 6 uker, kjøpte 4 flasker med en gang. Skal oppdatere dere etterhvert. Men so far, so good!

  Å Åge small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har hjulpet meg med hårveksten.

  T Tommy small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Fornøyd med kapslene. Ser forskjell.

  KR Kaj Roger small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person