Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

HairGenesis® Activator Serum Serum mot håravfall

Av HAIRGENESIS®

379.00Kr

Se mer

HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum er utviklet for å gi deg et tykkere og ungdommelig hår tilbake. Det skjer ved at ditt tynne hår fornyes og veksten tiltar. De nyeste og mest avanserte metodene for å motvirke tap av hår og et tynnere hår er nå satt sammen i dette skummende serumet. I motsetning til hva mange tror, så er det de samme faktorene som forårsaker skallethet og uttynning av hår. Dette serumet kan derfor hjelpe både menn og kvinner i kampen mot hårtapet.

 • Motvirker hårtap og uttynning av håret ditt!
 • Bidrar til å gi deg et tykkere hår
 • Sammensatt av fordelsaktige og naturlige ingredienser
 • Tilfører næring til hodeskallen
 • Fornyer håret ditt
 • Inneholder DHT-blokkere
 • Bruk den sammen med resten av produktserien til HairGensis® for en enda bedre effekt

HairGenesis® Trichoceutical® Generation 7 Activator Serum er den neste generasjonen av skum, og den er mye mer effektiv og kraftfull enn sine forgjengere. Dette serumet vil styrke hårets evne til å gro på nytt. I og med at serumet består av naturlige ingredienser så finnes det ingen negative bivirkinger. Det gjør at HairGenesis er et trygt alternativ. Dersom du bruker serumet sammen med Hairgenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter og Hairgenesis® Trichoceutical® Activating Sjampo, vil du få en enda bedre effekt.

Les Mer

Hva er HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum?

HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum er et helt nytt skum som vil hjelpe deg i kampen mot hårtynning eller skallethet. Du masserer det ganske enkelt inn i hodebunnen din, og nyter godt av de gode effektene. Håret vil bli både sterkere og tykkere. Serumet kan benyttes av både menn og kvinner. Serumet er utviklet for å bedre kunne trenge inn i hodebunnen og virke på hårrøttene. Du vil gå en sunnere og sterkere fremtid i møte, med tanke på ditt hår!

Hvordan kan dette produktet hjelpe meg?

Visste du at store deler av befolkningen, både menn og kvinner, sliter med hårtap? Hele 7 millioner menn og 6 millioner kvinner lider av hårtynning. HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum kan fjerne behovet for å prøve å skjule problemene med parykker eller medikamenter. HairGenesis er et medikamentfritt alternativ som er helt naturlig, og som kan både beskyttelse håret ditt og gjøre det sunnere!

Hvordan virker det?

HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum har hentet sin inspirasjon fra de seneste resultatene innenfor forskning på hårtap. Nå er den enda mer effektiv når det kommer til å trenge gjennom hudlaget i hodebunnen for å nå ned til hårsekkene. Hårsekkene blir betente og skadet, og det leder til hårtap. HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum sørger for å redusere disse inflammasjonene slik at både uttynning av håret og hårtap kan bekjempes.

Slik anvendes det

HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum bør påføres hver kveld før du legger deg. Trykk på pumpen for å få ut skummet, og påfør et jevnt lag med serum på de tynne eller skallede områdene av hodebunnen din. Det beste er å gjøre dette etter at du har renset hodebunnen med vann. Bruk den sammen med andre produkter fra HairGenesis, slik som HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter eller HairGenesis® Trichoceutical® Activating Sjampo, for å oppnå enda bedre resultater.

Ingredienser

HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum består av en rekke naturlige ingrediense. Disse er satt sammen for å bidra til fornyelse og gjenvekst av håret ditt. De naturlige produktene i HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum gir deg en beskyttelse mot skadelige bivirkninger, da det ikke er registrert noen slike ved bruk av naturlige ingredienser. Dette er de viktigste aktive ingrediensene:

 • Vitamin D er viktig for hårveksten, og ved hårtap ser en ofte mangel på dette vitaminet. Derfor vil serumet tilføre dette vitale vitaminet, og på den måten forebygge fremtidig hårtap.
 • Lysin sørger for økt opptak av kalsium, og vil dessuten forsterke produksjonen av det kjente stoffet kollagen. Kollagen gir hårsekkene sin støttestruktur, og derfor vil økt produksjon av kollagen bidra til å reparere skadede hårsekker og reaktivere hårveksten.
 • Pygeum er et afrikansk plommetre vis bark har blitt brukt i lange tider for sine helbredende effekter. Pygeum sørger for å blokkere DHT, som skader hårsekkene. Dermed kan hårsekkene få leve i fred og ro, og konsentrere seg om å produsere et friskt og sunt hår.

Nedenfor følger den fullstendige listen over ingredienser i HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum:

Vann, Dvergpalmebærekstrakt, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Laurel Sulfoacetate, Polysorbat 20, Lecithin, Beta-Cyclodextrin, Dimethyl , Polysorbat 60, Vitamin D3, Kjempenattlysplanteolje, Carnitine, Lysine, Thiocticsyre, Hydrolysed Triticum Vulgare Protein, Camellia Sinensis Tebladekstrakt, Sodium Hyaluronate, Sitronolje, Rosmarinolje, PEG-16 Macadamia Glycerides, Agurkurtfrøolje, Pygeum Africanum Ekstrakt, Hypoxis Rooberi Ekstrakt, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbinsyre.

Vitenskapelig forskning

En nylig studie av årsakene til hårtap har vist oss at DHT og inflammasjoner i hårsekkene spiller viktige nøkkelroller i årsakene til hårtap. HairGenesis har utviklet en bedre forståelse for prosessen bak hårtap, og har utviklet produkter som inneholder DHT-blokkere og anti-inflammatoriske ingredienser.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Fantastisk produkt. Jeg er kjempe fornøyd med resultatet!
 • * Veldig glad for at jeg valgte dette produktet - Jeg så forskjellen med en gang. Kommer til å prøve de andre produktene i serien!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev