Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

HairGenesis® Oral Tablets Kosttilskudd basert på Trichologi-teknologi.

Av HAIRGENESIS®

379.00Kr

Se mer

HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter har en kraftfull formel som bidrar til å gi deg et tykkere hår, men som også motvirker prosessen som leder til uttynning av håret til både menn og kvinner. Visste du at til tross for at de synlige effektene kan variere hos menn og kvinner, så er det de samme faktorene som resulterer til at håret blir tynnere eller faller av? HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter inneholder en avansert formel som består av en ny og revolusjonerende teknologi. Denne sørger for en mer effektiv målretting på hårsekkene, og reduserer den naturlige skaden. Det er nettopp dette som er en av hovedfaktorene bak hårtap, og ved å virke målrettet på denne faktoren, kan du igjen få tilbake et tykt og ungdommelig hår!

  • Motvirker hårtap
  • Bidrar til bedre hårvekst
  • Effektiv for deg som ønsker et tykkere hår
  • Består av en kombinasjon av naturlige ingredienser
  • Bidrar til å styrke håret ditt
  • Bruk den sammen med resten av produktserien til HairGensis® for en enda bedre effekt

Mange tror at ikke kvinner kan lide like mye som menn når det kommer til hårtap, men dette stemmer ikke. Mer en halvparten av kvinnene i Storbritannia vil lide av hårtap på et eller annet tidspunkt i løpet av livet. HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter er utviklet med en formel som er 3 ganger så potent som sine forgjengere, noe som vil hjelpe deg i kampen mot et tynnere hår!

Les Mer

Hva er HairGenesis® Oral Tabletter?

HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter er nye, fantastiske soft-gel tabletter som benytter seg av den siste forskningen og teknologien til HairGenesis. Det gir deg et effektivt våpen i krigen mot hårtap, og vil gi deg et sunnere og fyldigere hår. Hårsekkene vil bedre kunne nyttiggjøre seg av næringsstoffene ved en bedre absorberingsevne. HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter kan hjelpe mot både kvinnelig og mannlig skallethet, og tablettene er dessuten enkle å svelge.

Hvordan kan dette produktet hjelpe meg?

Visste du at mer en 50 % av britiske kvinner over 65 år sliteer med skallethet? Det tilsvarer over 6 millioner kvinner! På herresiden lider mer enn 65 % av alle menn av det samme problemet. Selv om denne lidelsen er så vanlig, så vil de fleste forsøke å skjule dette. Etter tiår med forskning så har nye resultater ført til at HairGenesis har kunnet utvikle avanserte tabletter med en maksimal styrke, spesielt utviklet for å styrke din hårvekst. Bruk heller tiden på å overvinne ditt hårtap, ikke på å skjule det!

Hvordan virker det?

HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter virker målrettet mot hårsekkene, og består av en kraftfull sammensetning av naturlige ingredienser. Røttene er målet for virkningen, da inflammasjoner her spiller en stor nøkkelrolle i senere hårtap. HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter benytter seg av naturlige ingredienser for å stanse disse inflammasjonene.

Slik anvendes det

HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter er utviklet for å brukes som et daglig kosttilskudd. De er enkle å ta, og lette å svelge. Innta tablettene oralt, én gang daglig – på det samme tidspunktet hver dag. Dersom din lege anbefaler deg en annen bruksmetode, så skal du følge hans eller hennes veiledninger.

Ingredienser

HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter inneholder en kraftfull formel som består av naturlige og fordelaktige ingredienser. Når disse kombineres på den måten som de er satt sammen i disse tablettene, så kan du redusere framkomsten av hårtynning og skallethet. I tillegg så styrker du håret og røttenes evne til gjenvekst av hår. Nedenfor er noen av de viktigste ingrediensene:

  • Vitamin D er et vanlig vitamin som har mange fordeler. Man ser en tendens til mangel av Vitamin D hos personer med hårtap, og derfor er dette en viktig substans i disse tablettene.
  • Vitamin E er en kraftfull antioksidant. Vitamin E er viktig for kroppens evne til å fornye seg, og spiller en viktig rolle i å beskytte organer og vev. Vitamin E gir en stor fordel ved uttynning av håret og bidrar til fornyelse og gjenvekst av et sunt og sterkt hår.
  • Trichoceutical® Proprietary Blend er den perfekte sammensetningen av naturlige ingredienser i riktige mengder, som har som målsetting å fremme et tykkere hår og redusere hårtapet.

Nedenfor følger den fullstendige listen over ingredienser i Hairgenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter:

Vitamin D, Vitamin E, Phytosterols, Betacyclodextrin, N-Acetyl Cysteine, Alpha Lipoisyre, Dvergpalme, Berberine HCL, Resveratrol, Genestein, Di-Kalsium Fosfat, Vegetabilsk Stearinsyre, Cellulose, Sodium Croscarmellose, Vegetabilsk Magnesium Stearate, Silicon Dioxide, Titanium Dioxide.

Vitenskapelig forskning

Nye studier av effektene på orale tilskudd mot hårtap har vist til strålende resultater. Studier viser at orale tilskudd gir en signifikant økning i hårveksten. HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter er derfor et meget godt middel for å bekjempe uttynning av håret og hårtap.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev