Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

HairGenesis® Mousse Mousse for tynt hår

Av HAIRGENESIS®

299.00Kr

Se mer

HairGenesis® Trichoceutical® Mousse gir deg maksimalt hold og kontroll over håret ditt, samtidig som det bidrar til å gi deg et tykkere hår. Den siste Trichoceutical® teknologien plasserer dette skummet foran alle sine konkurrenter grunnet sine gode styling-egenskaper og virkningen mot hårtap. Både menn og kvinner kan lide av hårtap og uttynning av håret, og dette skummet gir deg selvtilliten du trenger for å møte hver dag. Style deg til et strålende utseende samtidig som du får et tykkere hår!

 • Lar deg temme et vilt og uregjerlig hår
 • Bidrar til et tykkere hår
 • Laget kun på naturlige ingredienser
 • Gir deg det beste utseende
 • Tar vare på håret ditt
 • Blokkerer DHT
 • Formelen er laget på en slik måte at den virker aller best sammen med andre produkter fra HairGenesis

HairGenesis® Trichoceutical® Styling Mousse gir deg økt volum og bedre utseende til ditt hår på både kort og lang sikt. Skummet gjør at du kan style håret ditt akkurat slik du ønsker, og med tiden så vil du få et tykkere hår. Bruker du skummet sammen med HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter, HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum eller andre produkter fra serien til HairGenesis®, så forsterker du de gode effektene som produktene har på håret og hodebunnen din.

Les Mer

Hva er HairGenesis® Trichoceutical® Styling Mousse?

HairGenesis® Trichoceutical® Mousse er den neste generasjonen av hårskum som, når den brukes over tid, vil bidra til å gi deg et tykkere hår dersom du lider av hårtap. Vi har fått mer inngående kunnskaper om hvordan inflammasjonen i hårsekkene kan ha en direkte tilknytning til skader på håret, og i verste fall lede til hårtap. HairGenesis® Trichoceutical® Styling Mousse benytter seg av denne kunnskapen for å redusere inflammasjon i hårsekkene, kun ved å bruke produktet på samme måte som du bruker din vanlige hårskum. Ta deg godt ut og slapp av, vel vitende om at håret ditt blir fornyet og skadene repareres kontinuerlig.

Hvordan kan dette produktet hjelpe meg?

Dersom du er plaget med uttynning av håret ditt og du ønsker å prøve en metode som kan gi deg hårveksten tilbake – samtidig som du har en kul frisyre, da er HairGenesis® Trichoceutical® Styling Mousse helt perfelt for deg! Du trenger ikke lenger å prøve å skjule dine skallede områder eller tynne hår, men du kan vise det fram til alle sammen med sin nye glød og maksimale volum! Og du – alt dette skjer samtidig som at håret ditt fornyes fra røttene av!

Hvordan virker det?

HairGenesis® Trichoceutical® Mousse er 7. generasjons HairGenesis-produkt, og skummet er utviklet på en innovativ teknologi som gjør at skummet absorberes bedre av hårsekkene. Inflammasjoner i hårsekkene kan lede til et fremtidig hårtap, men dette skummet bekjemper slike inflammasjoner og fremmer fremveksten av et tykkere hår.

Slik anvendes det

HairGenesis® Trichoceutical® Styling Mousse kan brukes på mange ulike måter for å oppnå ulike effekter. For å få mest mulig ut av dette produktet bør du bruke det i vått eller halvtørt hår, og sammen med andre produkter fra serien til HairGenesis, slik som HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter eller HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum. For å tilføre volum til håret ditt, trenger du bare å gre inn en liten mengde skum i håret ditt. Du starter å gre nede ved roten. Ønsker du å skape mer krøller, bølger eller krusete hår? Da kan du:

 • Ta en liten mengde skum i hendene dine, men ikke bruk for mye da det vil gjøre håret ditt klumpete.
 • Masser skummet inn i håret ditt, fra midten og ut mot tuppene. Men masser forsiktig da du ikke ønsker å ødelegge bølgene dine. Du skal bare få massert skummet inn i håret.
 • For å tilføre skummet på bak- og undersiden av håret ditt, så vender du hodet nedover mot gulvet. Løft det opp igjen slik at håret faller bakover igjen.

Ingredienser

HairGenesis® Trichoceutical® Mousse er laget på naturlige ingredienser uten kjente bivirkninger. Skummet har flere gode fordeler for deg som ønsker å bekjempe hårtap. At alle ingrediensene er naturlige, innebærer at HairGenesis® Trichoceutical® Mousse er tryggere å bruke enn andre medisinske behandlinger. De viktigste ingrediensene og de gode egenskapene deres er listet opp her:

 • Pygeum er et afrikansk tre som har en bark som inneholder næringsstoffer som blant annet blokkerer DHT. DHT er en særskilt skadelig substans som skader hårsekkene og leder til hårtap.
 • Dimethyl er en ingrediens som sørger for at de aktive ingrediensene kommer bedre til i hodebunnen og hårsekkene, helt uten å forårsake hudirritasjoner.
 • Polysorbat 60 er en naturlig ingrediens som lenge har blitt brukt i kampen mot hårtap grunnet sine gunstige effekter.
 • Vitamin D3 – Cholecalciferol er en viktig ingrediens, da en ofte ser at vitamin D mangel kan lede til hårtap.

Nedenfor følger den fullstendige listen over ingredienser i HairGenesis® Trichoceutical® Mousse:

Vann, Cocamidopropyl Betaine, Cetrimoniumklorid, Polysorbat 20, Polyquaternium-7, Sjøgressekstrakt, Panthenol, Aloe Vera Gel, Vaccinium Myrtillus (Blåbær) Ekstrakt, Saccharum Officinarum (Sukkerrør) Ekstrakt, Acer Saccharinum (Sølvlønn) Ekstrakt, Citrus Aurantium Dulcis (Appelsin) Fruktekstrakt, Citrus Medica Limonum (Sitron) Ekstrakt, Serenoa Serrulata (dvergpalme LSESr - Liposterolic Serenoa repens) Olje, PEG 16 Macadamia Glycerides (Macadaminøttolje), Beta-Cyclodexttrin, Dimethyl , Polysorbate 60, Vitamin D3 Cholecalciferol, Lecithin, (Glycine Soya Liposome Phosphatidycholine), Oenotheraa Bienna (Nattlys) Olje, Carnitine, Lysine, Thioctic Acid (Alpha Lipoicsyre), Hydrolysed Triticum Vulgare (Hvetebiotin) Protein, Camellia Sinensis (Grønn Te) Bladekstrakt, Sodium Hyaluronate (Glycosaminoglycans), Borage Officinalis (Agurkurt) Frøolje, Pygeum Africanum (African plumtree Bark) Ekstrakt, Hypoxis Rooperi (Afrikansk Stjernegress) Ekstrakt, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbinsyre, FDC Blå #1, FDC Rød #33, Duft.

Vitenskapelig forskning

Nye studier på hva som forårsaker hårtap har lært oss å bedre forstå både resultatene og effektene til de ulike metodene som er utviklet for å bekjempe hårtap. HairGenesis® har benyttet nye teknikker for å skape HairGenesis® Trichoceutical® Mousse, og har forsøkt å gjøre den så effektiv som mulig.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Bra mousse for håret - veldig fornøyd!
 • * Kjempe fornøyd med produktet:-)
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev