Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

HairGenesis Trichoceutical® Dry Shampoo Tørrsjampo mot håravfall

Av HAIRGENESIS®

299.00Kr

Se mer

Hairgenesis® Trichoceutical® Tørrsjampo består av en potent formel som motvirker uttynning av håret til både menn og kvinner. Visste du, at til tross for at de synlige effektene kan variere hos menn og kvinner, så er det de samme faktorene som resulterer i uttynning av håret? Hairgenesis® Trichoceutical® Tørrsjampo inneholder en avansert formel som benytter seg av en revolusjonerende teknologi. Denne teknologien sikter på å redusere de naturlige skadene som er påført hårsekkene, noe som er en av hovedfaktorene som leder til tap av hår. Bruk denne sjampoen når du ønsker å bevare et hårrikt hode!

 • Motvirker hårtap
 • Bidrar til bedre hårvekst
 • Sammensatt av naturlige ingredienser
 • Inneholder DHT-blokkere
 • Gir næring og fuktighet til hodeskallen

Det er en kjent sak at skallethet er et stort problem for mange menn, men ikke alle vet at også mange kvinner er meget plaget av denne lidelsen. Mer enn halvparten av den kvinnelige befolkningen i Storbritannia kommer til å møte på dette problemet på et eller annet tidspunkt i løpet av livet. Hairgenesis® Trichoceutical® Tørrsjampo er utviklet for å hjelpe deg i kampen mot hårtapet!

Les Mer

Hva er Hairgenesis® Tørrsjampo?

Hairgenesis® Trichoceutical® Tørrsjamp er en fantastisk og effektiv ny tørrsjampo som benytter seg av HairGenesis’ nyeste forskningsresultater og teknologier innenfor bekjempelse av hårtap. Tørrsjampoen kan gi deg en sunnere hodebunn og et sterkere hår. Den sørger for at hårsekkene absorberer næringsstoffer mer effektivt. Hairgenesis® Trichoceutical® Tørrsjampo kan hjelpe mot både mannlig og kvinnelig hårtap, og er genial i bruk da du ikke trenger vann for å vaske håret ditt med den. Den etterlater en følelse av å følse seg frisk og fresh, som om du nettopp hadde dusjet.

Hvordan kan dette produktet hjelpe meg?

Visste du at mer enn 65 % av alle menn på et eller annet tidspunkt i livet vil bli plaget med hårtap? Det tilsvarer mer enn 7,4 millioner menn i UK. Også mer enn 50 % av alle kvinner over 65 år er plaget med dette. HairGenesis har utviklet en formel som gjør at du ikke lenger trenger å bruke masse tid og energi på å prøve å skjule problemet ditt. Det er slutt på å skjule, og tid for å bekjempe! Hairgenesis® Trichoceutical® Tørrsjampo har vist seg å være mer effektiv en konkurrerende merker, og har mange suksesshistorier å fortelle om.

Hvordan virker det?

Hairgenesis® Trichoceutical® Tørrsjampo benytter seg av en ny teknologi som sørger for tilføring av terapeutiske substanser til hårsekkene. På den måten kan du bekjempe hårtapet ved å angripe problemet ved roten, bokstavelig talt. Inflammasjoner i skallen har vist seg å være en hovedårsak til hårtap, og produktene fra HairGensis forebygger og fjerner slike inflammasjoner.

Slik anvendes det

En tørrsjampo er meget enkel å bruke, men mange mennesker vet ikke hvordan den skal brukes for å nyttiggjøre seg av den på best mulige måte. Som regel sprayer man bare på og børster gjennom håret sitt, men dette kan faktisk skade hodebunnen din og redusere de gode effektene. Her kommer noen tips for best mulig å nyttiggjøre deg av Hairgenesis® Trichoceutical® Tørrsjampo:

 • Start med å massere hårfestet ditt, og hold boksen noen cm fra hodebunnen din. Dette bør kun ta noen sekunder.
 • Del håret inn i ulike seksjoner, og spray tørrsjampoen over hele håret, slik at alle seksjonene blir jevnt dekket.
 • Pass på at du kommer godt til ved hårrøttene. Målet er å spraye alle røttene dine.
 • Bruk hendene til å massere inn tørrsjampoen gjennom hele håret, og rist på håret etterpå.
 • Helt til slutt bruker du en børste for å gre ut håret ditt, og for å fjerne sjamporester. Du vil sitte igjen med en følelse av et friskt, sunt og fresh hår!

Ingredienser

Hairgenesis® Trichoceutical® Tørrsjampo inneholder en avansert formel laget på naturlige ingredienser som er satt sammen på en spesifikk måte, for å best kunne bekjempe hårtap og bidra til gjenvekst av ditt hår. HairGenesis unike formel av naturlige ingredienser har sørget for å plassere produktene i serien på fremste rekke, foran sine konkurrenter. Her er noen av disse viktige og aktive ingrediensene:

Isoproanol er en vanlig ingrediens som brukes i hårprodukter, og det er mange årsaker til dette. I Hairgenesis® Trichoceutical® Tørrsjampo bidrar den med store fordeler når det kommer til økt absorbering av andre substanser i hårsekkene.

Sitrongressolje er utvunnet fra sitrongressplanten, som finnes i Asia, Afrika, Australia og på tropiske øyer. Sitrongress er en naturlig substans som kan bidra til å redusere inflammasjoner. Derfor kan det også bidra til en bedre hårvekst.

Hyaluronsyre, nattlysolje, afrikansk plommetrebarkolje, lysin og vitamin D3 er alle sammen naturlige og aktive ingredienser som kan bidra til å bekjempe uttynning av håret og lede til en tykkere hårvekst.

Nedenfor følger den fullstendige listen over de naturlige ingrediensene som finnes i Hairgenesis® Trichoceutical® Tørrsjampo:

Vann, Isopropanol, Sodium Laureth Sulfat, Panthenol, Bergamotolje, Sitrongressolje, Hyaluronsyre, LSESr, Nattlysolje, Lecithin, Polysorbat 60, Dimethyl , Beta-Cyclodextrin, African Plumtree Bark Ekstrakt, Afrikansk Stjernegressekstrakt, Grønn Te Ekstrakt, PEG 16 Macadamia Glycerides, Lysine, Carnitine, Thiocticsyre, Vitamin D3, Polysorbat 20, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbinsyre, Duft, FDC Gul#6.

Vitenskapelig forskning

Forskningen på hårtap og prosessene bak dette er et stort område, og det er et stort behov for effektive midler som kan bekjempe dette problemet. Ved hjelp av en rekke studier har vi lært at inflammasjoner i hårsekkene ofte vil lede til hårtap. Hairgenesis® Trichoceutical® Tørrsjampo benytter seg av denne kunnskapen, og er utviklet med naturlige ingredienser for å kunne bekjempe slike inflammasjoner.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Synlige resultater etter bare noen få måneder! kjempe glad for at jeg prøvde dette!
 • * Kjempe for produkt! Anbefales.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev