Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Trichoceutical Balsam 222ml Balsam | Balsam for tynt hår

Av HAIRGENESIS®

299.00Kr

Se mer

På Lager
Bestill før 17:00 og vi sender samme dagen.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Balsam inneholder en effektiv formel med rask virkning. Balsamen motvirker utviklingen av et tynt hår og naturlig hårtap hos både menn og kvinner. Teamet hos HairGenesis har utviklet en balsam med aktive ingredienser som virker direkte på hårsekkene dine. Her vil virkningen legge til rette for at du kan få tilbake et sunnere og sterke hår med en gjenvekst som også gir deg et tykkere hår.

 • Kan redusere, og til og med stanse, hårtap
 • En naturlig balsam uten legemidler
 • Inneholder substanser som blokkerer DHT
 • Gjør ditt hår tykkere, mykere og mer glansfullt
 • Fungerer aller best i kombinasjon med andre produkter fra HairGenesis

HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Balsam er en naturlig balsam som kun er laget på naturlige ingredienser – som ofte blir brukt i tradisjonelle metoder for å bekjempe hårtap. Balsamen bidrar til å forbedre din ettervekst i tillegg til å gjøre hårstråene tykkere. Håret som fremdeles er igjen på hodet etter et hårtap, vil ofte være svakt og skadet. Derfor vil balsamen også styrke det gjenværende håret ditt i tillegg til å motvirke ytterligere hårtap. Store deler av befolkningen lider av hårtap, men HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Balsam og de andre produktene i serien til HairGenesis er utviklet for å gi deg et kraftfullt våpen i kampen mot håravfallet!

Les Mer

Hva er Hairgenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Balsam?

HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Balsam er et nytt og fantastisk produkt som er effektiv enten den brukes alene eller sammen med andre produkter fra HairGenesis. Den aller beste effekten får du allikevel ved å kombinere den med de andre produktene, som for eksempel HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter, Activator Serum eller Revitaliserende Sjampo. Bruk HairGenesis for å motvirke håravfall og fremme en ettervekst av et sunt og sterkt hår.

Hvordan kan dette produktet hjelpe meg?

Enten du er mann eller kvinne som lider av hårtap og uttynning av hår, så kan HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Balsam hjelpe deg. HairGenesis bruker en teknologi som er både ny og revolusjonerende, der fokuset for behandlingen er på hårsekkene – roten til problemet. Teknologien sørger for å motvirke hårtapet samt fremme en tykkere og sunnere hårvekst. Over halvparten av befolkningen vil på et eller annet tidspunkt i livet støte på utfordringen med hårtap. Derfor er balsamen fra HairGenesis en gledelig nyhet for millioner av mennesker over hele verden. Balsamen virker på hårsekkene i tillegg til å tilføre næring og styrke håret. Før du aner ordet av det vil ditt hår føles både tykkere, sterkere og sunnere ut.

Hvordan virker det?

HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Balsam trenger ned i hodebunnen, men uten å forårsake irritasjoner, og virker direkte på hårsekkene. Det er inflammasjoner i hårsekkene som er den største årsaken til hårtap hos både menn og kvinner. Balsamen består av naturlige ingredienser som motvirker slike inflammasjoner, og dermed forebygges også skadene som disse inflammasjonene kan lage – hårtap.

Slik anvendes det

Forskjellen på vanlig balsam og HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Balsam ligger i de naturlige, men kraftfulle ingrediensene. Du skal massere balsamen inn i hodebunnen din samt hårtuppene. Mange opplever at de får et fett hår ved bruk av balsam, men når du bruker HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Balsam vil du se at håret ditt ikke blir fett. Du bør anvende den 1-2 ganger per uke, og gjerne sammen med andre produkter fra HairGenesis. Bruk den sammen med HairGenesis Oral Tabletter eller HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Sjampo for å oppnå de beste resultatene. Slik gjør du:

 • Fukt håret med varmt vann, og sørg for at røttene er fuktige.
 • Trykk ut litt balsam fra flasken.
 • Masser balsamen i hele hodebunnen og i hårtuppene. Sørg for at du får dekket hele hodebunnen, slik at du sikrer deg et godt resultat.
 • La det virke i 1-2 minutter
 • Skyll sjampoen ut av håret med varmt vann

Ingredienser

HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Balsam inneholder en unik og spesiell blanding av naturlige ingredienser. Sammen vil disse motvirke et tynnere hår, høyere hårfeste samt hårtap. Som en ekstra bonus vil du få et sterkere og mer beskyttet hår.

 • Dimetyl Isosorbat 60 er en ingrediens som bidrar til at de aktive stoffene kan trenge gjennom hodebunnen uten å skape irritasjoner der.
 • Polysorbat 60 er en naturlig ingrediens som har vært brukt innen naturmedisin i lange tider. Den er kjent for sine egenskaper i kampen mot håravfall, og den er en viktig ingrediens i HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Balsam.
 • Vitamin D3 bblir ofte forbundet med hårtap, da et av symptomene på vitamin D-mangel er hårtap. Balsamen sørger for å tilføre vitamin D direkte til hodebunnen.

Her ser du den fullstendige listen over ingrediensene i HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Balsam:

Vann, Sodium Laureth Sulfat, Lauramid MEA, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolisert Triticum Vulgare (Hvetebiotin), Hydrolisert Polyquaternium-7, Serenoa Serrulata (dvergpalme LSESr – Liposterolisk Serenoa repens) olje, Hypoxis Rooperi (afrikans stjernegress) ekstrakt, lechitin, Camelia Sinensis (grønn te) bladekstrakt, Sodium Hyaluronat, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gummi, Hydroxypropyltrimonium Honing, Carnitine, Lysine, Thiocticsyra (Alpha Lipoic Acid), Beta-Cyclodextrin, Dimetyl , Polysorbat 60, Vitamin D3 Cholecalciferol, Polysorbat 20 (PEG-20 Sorbitan Laurate), PEG-16 Makadamia Glycerider (Makadaminøttoljeekstrakt), Borago Officinalis frøolje, Pygeum Africanum (Afrikabark) ekstrakt, Peppermynteolje, parfyme, FDC Gul #5, FDC Blå #1, Phenoxyetanol, Caprylyl Glykol, Sorbinsyre

Vitenskapelig forskning

Det er blitt gjort mange medisinske studier på hårtap og hvilke metoder som kan motvirke dette. HairGenesis har utviklet Trichoceutical® Revitaliserende Balsam, som benytter seg av resultater fra slike studier.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev