Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

HairGenesis® Shampoo Sjampo mot håravfall

Av HAIRGENESIS®

209.00Kr

Se mer

HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Sjampo virker ved å dempe de faktorene som forårsaker tynt hår og hårtap hos både menn og kvinner. Samtidig vil håret bli beskyttet og tilføres fuktighet. Den kraftfulle formelen er utviklet ved å bruke den siste teknologien Trichoceutical® – en teknologi som reduserer inflammasjonen i hårsekkene. Inflammasjonen er den vanligste årsaken til hårtap. Med HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Sjampo kan du få tilbake et friskt, sterkt og ungdommelig utseende.

 • En naturlig ikke-medisinsk formel
 • Får ditt hår til å føles både fyldigere og tykkere ut
 • Inneholder DHT-blokkere
 • Tilfører næring og rengjør i dyden
 • Fungerer aller best i kombinasjon med andre produkter fra HairGenesis

Tynt hår og hårtap er et stort problem for mange menn og kvinner, og omtrent halve befolkningen vil på et eller annet tidspunkt i livet oppleve dette. Heldigvis har HairGenesis utviklet HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Sjampo, som forebygger uttynning og hårtap slik at du kan unngå dette problemet!

Les Mer

Hva er HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Sjampo?

HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Sjampo er et nytt og fantastisk produkt som både tilfører næring og fuktighet til håret, samtidig som det motvirker hårtap! Ny kunnskap om mekanismene bak hårtap har ført til at vi har kunnet møte problemet ved roten, bokstavelig talt. Vi har kalt det for Trichoceutical®-teknikken, og den benytter seg av et effektivt system for tilføring av stoffer til hårsekkene. Sjampoen kan anvendes for både mannlig og kvinnelig håravfallsproblemer, da produktet fokuserer på årsaken til problemet med hårtap. Mekanismen er den samme hos begge kjønn. I tillegg til at sjampoen vil bidra til at ditt hår kommer tilbake, så vil den også gi deg en følelse av fornyet styrke og velbefinnende. Du kommer til å føle deg klar for å møte alt det dagen måtte by deg på!

Hvordan kan dette produktet hjelpe meg?

HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Sjampo motvirker som sagt hårtap hos både menn og kvinner, og hjelper deg med å få tilbake ditt ungdommelige hår. Visste du at nærmere 15 millioner mennesker lider av hårtap? Det er derfor til glede for millioner av mennesker at HairGenesis nå har utviklet en sjampo som fornyer og revitaliserer håret ditt. Sjampoen tilfører fuktighet og motvirker utviklingen av et høyere hårfeste!

Hvordan virker det?

HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Sjampo består av nøye utvalgte og helt naturlige ingredienser. Disse er valgt på grunn av sine effekter på hårsekkene samt evnen til å transportere de aktive stoffene til både hodebunnen og til blodstrømmen. Det er inflammasjoner i hårsekkene som forårsaker de fleste tilfeller av hårtap hos både menn og kvinner, og HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Sjampo virker ved å motvirke disse inflammasjonene.

Slik anvendes det

For å sikre deg at håret ditt har de beste forutsetningene for å gro på nytt og leges, så bør du anvende HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Sjampo tre til fire ganger hver uke. Bruk den sammen med HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tabletter og HairGenesis® Trichoceutical® Activating Serum. Sjampoen fungerer som de fleste vanlige sjampoene, og nedenfor ser du hvordan du går fram for å fremme de beste effektene og resultatene:

 • Fukt håret med varmt vann
 • Benytt pumpen på flasken, og pump ut litt sjampo
 • Påfør sjampoen i hele håret, og sørg for at du får dekket hele hodebunnen
 • La det virke i 1-2 minutter
 • Skyll sjampoen ut av håret med varmt vann

Ingredienser

HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Sjampo er fremstilt med spesielt utvalgte naturlige ingredienser. Disse er satt sammen ved hjelp av ny teknologi som fremmer hårveksten og motvirker hårtap. HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Sjampo skiller seg blant annet ut fra sine konkurrenter ved at den er helt naturlig og fri for medikamenter. Dette er de viktigste ingrediensene:

 • Lysine er en substans som øker opptaket av kalsium, og som dermed styrker produksjonen av kollagen. Kollagen er den primære bestanddelen i hårsekkene, og dette innebærer derfor en økning også i kollagenproduksjonen som igjen motvirker hårtap og muliggjør en sunn og sterk gjenvekst.
 • Pygeum Africanum er et afrikansk tre som har en bark med mange gode egenskaper for helsen vår. Pygeum har vist seg å kunne blokkere DHT, et stoff som skader hårsekkene våre og fører til inflammasjon og hårtap.
 • Kjempenattlysolje er en næringsrik olje som utvinnes fra veksten kjempenattlys. GLA er et av næringsstoffene i denne oljen, og er både velgjørende og helbredende for håret. Den bidrar til en normal utvikling for hvert enkelt hårstrå og fremmer en sunn tilvekst.

Dette er den fullstendige listen over ingredienser i HairGenesis® Trichoceutical® Revitaliserende Sjampo:

Vann, Sodium Laureth Sulfat, Lauramid MEA, Cocamidopropyl Betaine, Hydroliserad Triticum Vulgare (Hvetebiotin), Serenoa Serrulata (dvergpalme LSESr – Liposterolisk Serenoa repens) olje, lechitin, Camelia Sinensis (grønn te) bladekstrakt, Sodium Hyaluronat, Beta-Cyclodextrin, Dimetyl , Polysorbat 60, Vitamin D3 Cholecalciferol, Polysorbat 20 (PEG-20 Sorbitan Laurate), PEG-16 Makadamia Glycerider (Makadaminøttoljeekstrakt), Borago Officinalis frøolje, Pygeum Africanum (Afrikabark) ekstrakt, Peppermynteolje, FDC Gul #5, FDC Blå #1, Phenoxyetanol, Caprylyl Glykol, Sorbinsyre

Vitenskapelig forskning

Tynt hår og håravfall er et stort problem for mange mennesker, og etterspørselen på virksomme behandlinger øker stadig. Takket være de siste kunnskapene som forskning har gitt oss, så har HairGenesis utviklet virksomme og naturlige produkter som virker direkte på årsaken til problemet. De naturlige produktene er både skånsomme og uten bivirkninger i tillegg til å være svært effektive!


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev