Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Trichoceutical Hair spray 103ml spray | Volume hårspray

Av HAIRGENESIS®

299.00Kr

Se mer

HairGenesis Instant Volume™ Hårspray er en naturlig hårspray utviklet for deg med tynt og livløst hår. Sprayen vil løfte dine hårrøtter og gi deg et tykkere hår med mer volum. HairGenesis Instant Volume™ Hårspray inneholder noen av de mest unike og naturlige ingrediensene som finnes for å bekjempe hårtap. Den forskning som HairGenesis har gjort på området har åpnet mange nye dører når det kommer til å bekjempe problemer med hårtap – en lidelse som mange mennesker opplever i løpet av livets ulike faser.

 • Tilfører næringsstoffer til håret ditt
 • Inneholder DHT-blokkere
 • Består av en naturlig formel uten skadelige stoffer
 • Bidrar til økt vekst, volum og styrke til håret ditt og motvirker utviklingen av et tynnere hår
 • Består av en formel som er utviklet for å kunne brukes sammen med de andre produktene i HairGenesis-serien

Et hår med stort volum og tykke lokker er den store drømmen for mange, og det er stort sett bare de rike og berømte som har både penger og anledning til å gå gjennom de lange stylingprosessene som kreves for å skape et slikt hår. Men hva om vi forteller deg at det ikke lenger er slik? HairGenesis Instant Volume Hårspray har et mål om å gjøre denne stilen tilgjengelig for alle menn og kvinner, ved hjelp av bare et spray!

Les Mer

Hva er Instant Volume™ Hårspray, 110 ml

Denne hårsprayen er laget med nettopp deg i tankene, og består av de samme aktive ingrediensene som resten av produktene i den populære serien til HairGenesis. Et raskt spray er det eneste du trenger for å få et umiddelbart skjold rundt dine hårstrå, der målet er å gi deg et tykkere hår med større volum – slik du alltid har ønsket deg. Produktet kan anvendes når som helst og hvor som helst. Bytt den ut med din vanlige hårspray, og nyt effektene av et tykkere og fyldigere hår.

Hvordan kan dette produktet hjelpe meg?

Både menn og kvinner kan lide av uttynning av håret, og begge kjønn kan lengte etter de tykke og skinnende hårfrisyrene som vises på framsiden av alle motemagasiner. Vi er her for å fortelle deg at HairGenesis kjenner deg igjen, og mener at nettopp du fortjener å få oppfylt dine drømmer om et tykkere og mer fyldig hår. Gjennom flere år med undersøkelser, prøving og feiling, så er det nå utviklet et produkt som vi er stolte av å kunne si at kan løse dine hårproblemer! Bruk den på samme måte som du gjør med din vanlige hårspray, og nyt godt av de gode effektene. Et tykt, fyldig og glansfullt hår venter på deg!

Hvordan virker det?

Denne nye teknologien bygger videre på de kjente vitenskapelige ingrediensene innenfor hårtap – som er gjort kjent gjennom andre hårprodukter fra HairGenesis, og som allerede er så godt omtalt av kundene. Nanopartikkel-teknologien sprayes direkte på hårrøttene, og partiklene fester seg straks til håret og skaper et fint lag som bidrar til å styrke håret ditt. Partikkellaget gir en illusjon av et tykkere hår samtidig som sprayen virker nede i roten til problemet. På sikt vil du faktisk få et tykkere hår, ikke bare en illusjon av et tykkere hår!

Slik anvendes det

Vi lever i en tidsalder der det meste skjer i rask fart, og en av våre nøkler er enkelthet i bruk når vi skal velge produkter. Denne hårsprayen kan brukes når du gjør ditt daglige stell, du bytter den bare ut med din vanlige hårspray. Det er ikke behov for mer kompliserte trinn enn dette. Bruk sprayen sammen med andre gode hårprodukter fra HairGenesis for å unngå de skadelige effektene som vanlige hårsprayer kan ha på håret ditt.

 • Style håret ditt slik du normalt bruker å gjøre det
 • Hold sprayboksen noen centimeter fra håret ditt, og spray en fin dusj. Pass på at du får dekket alle de områdene du ønsker å behandle eller booste
 • Når sprayen er påført venter du i 60 sekunder før du rører håret. Dermed får sprayen tid til å tørke
 • Spray eventuelt før du begynner å style for å skape en stil fra innsiden og ut!
 • Produktet er vannløselig, og det er enkelt å vaske det ut

Ingredienser

Liponsyre, LSESr og karnitin er alle naturlige produkter som sammen skaper en trippeleffekt når de jobber sammen for å bekjempe hårtap.

 • Aloe Vera er en naturlig ingrediens som utvinnes fra Aloe Vera planten. Den er kjent over hele verden for sine beroligende egenskaper, og kan bidra til å roe ned og mykgjøre hodeskallen. Dermed får håret et godt miljø og vokse i.
 • Sitrongressolje er en annen naturlig ingrediens som utvinnes fra bladene til sitrongressplanten. Den er svært velduftende med sin tropiske lukt uten å tørke ut. Den er også kjent for å redusere betennelser og fremme et perfekt miljø for at håret kan fornye seg.
 • Makadamiolje er ansett for å være en utsøkt eliksir som i lange tider har vært brukt for sine fuktighetsgivende egenskaper. Dette beskytter håret og hårsekkene, og skaper et silkemykt hår samtidig som den er mild mot hodebunnen.
 • Nattlysolje er nok et naturlig produkt som ofte finnes i helsekostforretninger. Den er velkjent for sine effekter som balanserer hormonene. Men visste du at den også blir brukt for å motvirke hårtap samt for å skape et tykkere hår?

Nedenfor følger den fullstendige listen over ingredienser:

Vann, Triticum Vulgare (Hvete) Proteinekstrakt, Polysorbate 20, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Ekstrakt, Laminaria Hyperborea (Tang) Ekstrakt, Panthenol, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruktolje, Cymbopogon Flexuosus (Sitrongress) Olje, oenothera Biennis (Nattlys) Olje, Lecithin, Polysorbat 60, Cholecalciferol (Vitamin D3), Dimethyl , Beta Cyclodextrin, Pygeum Africanum (African plumtree Bark) Ekstrakt, Hypoxis Rooperi (Afrikansk Stjernegress), Camelliafrø,(Macadaminøtt) Olje, Lysine, Carnitine, Thioctic (Alpha Lipoic) Syre, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbinsyre.

Vitenskapelig forskning

En viktig undersøkelse – The Human Hair Cycle, foretatt av «the Journal of Investigative Dermatology», har bidratt til at produsentene har forstått viktigheten av mikro-skum teknologien. Denne sørger for en bedre leveranse av vitale ingredienser til hårfoliklene. Dette vil i sin tur forbedre effektene av produkter som gir økt volum. Denne mikro-skum teknologien er nå i bruk i produkter som denne hårsprayen fra HairGenesis.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev