Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Hairmax Hårfiber | For Fyldigere Hår Hårfiber for fyldigere hår

HairMax

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Hairmax Fiber er den perfekte løsningen hvis du ønsker tykkere og tettere hår. Hårfiber i Hairmax Hår Fiber inneholder keratin-proteiner som fester og blander seg naturlig med håret ditt. Du får et naturlig utseende med Hairmax Fiber. Du får hårfiber som er motstandsdyktig mot vind, regn og svette. I tillegg kan du lett fjerne Hairmax Fiber med shampoo. Du får mye fyldigere hår og Hairmax Fiber kan drysses lett utover håret ditt. Enkelt å påføre og du får et bedre utseende med fyldigere hår. Du kan dekke til skallede områder og få tykkere hår. Hairmax Fiber kommer i tre farger: lysebrun, brun og mørkebrun.

  • Lett å påføre – tar kun et par sekunder
  • Dekker med en gang over skallede områder
  • 100% trygt og naturlig produkt
  • Øker effektivt og raskt både volum og tykkelse
  • Kommer i tre farger: lysebrun, brun og mørkebrun
  • Naturlig utseende
  • Ingen lukt eller parabener

Hairmax Fiber er egnet for både menn og kvinner som lider av flekkvis hårtap. Hairmax hårfiber styrker hårets naturlige fibrer og virker øyeblikkelig. På bare noen få minutter kan du fjerne skallede flekker og få fyldigere hår. Hairmax fiber tåler også all slags vær og er lett å påføre. Prøv Hairmax Fiber i dag og få tykkere og vakkert hår!

Les Mer
Type: Hair Fiber
Størrelse: 27g

Hva er HairMax Fiber?

Hairmax hårfiber styrker hårets naturlige vev takket være en kombinasjon av naturlige og effektive ingredienser. Produktet gir øyeblikkelig virkning og styrker hårets tekstur og gir den mer fylde. Du kan velge i mellom 3 farger av Hairmax hårfiber:

HairMax Hårfibre til lysebrunt hår er laget av 100% naturlige hårpartikler, slik som keratin og proteiner som gjenopprettet hårets vekst.

Hairmax Fiber til brunt hår virker på samme måte via keratin og proteiner. De binder seg til håret og deg et tykkere og fyldigere hårutseende.

Hairmax hårfiber til mørkebrunt hår inneholde de samme ingrediensene og festet seg til håret. Produktet virker umiddelbart.

Hvorfor er disse hårfibre så effektive?

Når Hairmax hårfiber drysses på håret økes volumet raskt og effektivt. Og dermed kan du redusere synlig tynt hår og skallede områder.

Formularen inneholder et høyt keratininnhold som får fibrene til feste til håret. Slik at håret ditt blir tykkere. Bruk Hairmax Fiber på hodebunnen og områder der du har tynt hår. Hairmax hårfiber er veldig effektiv og varer hele dagen. Formularen tåler også vind og regn. Du også frisere og kjemme håret når fibrene har festet seg.

Er Hairmax Hårfiber egnet for alle?

Ettersom hårfibrene er laget av 100% naturlige ingredienser finnes det ingen kjente bivirkninger og dermed egnet for alle. Unngå å få hårfiber i øynene eller i munnen. Hvis du får hårfiber i øynene eller munnen skal du skylle området med kun lunkent vann.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

  • * Veldig bra produkt til å dekke min lille måne
  • * Ser ganske naturlig ut, ganske fornøyd
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev