Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

HairMax Density Kit - Shampoo, Conditioner & Revitalizer

HairMax

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

HairMax Pakken er alt du trenger for få sterkere og sunnere hår. Hairmax mot hårtap både renser og gir næring til hårsekkene. Slik at du får mer tykkere og sterkere hårvekst. Hairmax shampoo har unike ingredienser og bruker en avansert teknologi for å gjøre håret ditt sunt og sterkt.

  • Påføres på noen få sekunder
  • 100% trygt og naturlig
  • Hairmax mot hårtap gir økt hårvolum og tetthet
  • Laget av 100% naturlige og økologiske ingredienser
  • Kan brukes med andre hårtapsbehandlinger

HairMax pakken inneholder 3 produkter: Hairmax shampoo, balsam og hårpleie. Disse kraftige produktene blir til sammen en perfekt løsning for både menn og kvinner som lider av hårtap eller tynt hår.

Les Mer

Hva inneholder HairMax Pakken?

HairMax Pakken inneholder en kombinasjon av tre kraftige og effektive produkter. Hairmax mot hårtap styrker håret med 100% naturlige ingredienser. Regelmessig bruk av Hairmax shampoo gir deg sterkere, tykkere og sunnere hår. Pakken med Hairmax shampoo inneholder følgende produkter:

HairMax Shampoo

Hairmax mot hårtap renser håret og hodebunnen på en skånsom måte. Hårsekkene blir sterkere slik at håret blir mer fyldig og tykkere. Hairmax Shampoo eksfolierer hodebunnen med en lav pH-verdi. Dette fører til bedre vekstvilkår og dermed tykkere og sunnere hår. Håret blir dessuten grundig rengjort og forfrisket av Hairmax Shampoo. Hairmax mot hårtap inneholder DHT-blokkere og antioksidanter som gjør både hodebunn og hår mye sunnere.

HairMax Hårpleie

Hairmax styrker håret og både renser og eksfolierer hodebunnen. Behandling fjerner overflødig talg, svette og stylingprodukter. I tillegg blir du også kvitt miljøforurensende stoffer som kan blokkere hårsekkene og hemme hårvekst. Hairmax mot hårtap etterlater hodebunnen revitalisert og klar for ny og sunn hårvekst. Behandlingen inneholder mentol og peppermyntolje som gir håret en forfriskende følelse. Produkter bruker kraftige antioksidanter som bidrar til en sunn hodebunn samtidig som hodebunnen blir renset i dybden.

HairMax Balsam

HairMax Balsam er en naturlig og mild formula som fukter håret og hårsekkene. Denne Hairmax Balsam mot hårtap hjelper dermed håret å vedlikeholde en naturlig og sunn fuktbalanse. Bruk denne i kombinasjon med Hairmax shampoo og hårpleie for å effektiv bekjempe hårtap og få tykkere hår.

Når kan jeg forvente å se resultater?

Etter kun et par dager med Hairmax Shampoo kan du merke at håret er tykkere, større og fyldigere. Vi anbefaler at du styrker håret med Hairmax mot hårtap i minst 2 måneder for best resultat.

* Resultater kan variere fra person til person

Naturlig Produkt

Ettersom Hairmax shampoo og hele Hairmax pakken inneholder 100% naturlige ingredienser skal det ikke oppstå noen bivirkninger. Men vi anbefaler at du leser igjennom ingredienslisten til Hairmax mot hårtap før bruk. Unngå kontakt med øyne og munn. Hvis du får produktet i øynene eller munnen, så skal du skylle med lunkent vann.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (80% basert på 5 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

  • * Samlet vil jeg si at dette produktet er verdt pengene. Håret mitt har vokst og jeg har fått en sunnere glans.
  • * Tok ikke lang tid før jeg så resultater. men samtidig så fulgte jeg instruktene riktig. vær obs på å gjøre akkurat det som er anbefalt.
  • * Trodde aldri at det skulle skjer noe mirakel forandring. Men det har faktisk skjedd forandringer. håret mitt har vokst veldig mye og jeg er kjempe fornøyd med denne pakken!
  • * Har allerede anbefalt denne kombipakken til venner og familie.
  • * Anbefaler å kjøpe denne pakken!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev