Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Handsome Up Penispumpe

459.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Handsome Up Pumpen er en unikt designet luftpumpe, som har som mål å gi deg en forbedret seksuell ytelse. Det er bare noen få pumper på markedet i dag som kan måle opp til sin høye kvalitet og revolusjonerende design..
  • Trygt og enkel å bruke
  • Høy kvalitet
  • Revolusjonerende design
  • Bestill din pumpe idag

Handsome Up Pumpen er ideell for de som ønsker å øke størrelse og ytelse. Med konsistent og korrekt bruk kan det også bidra til å gi en måte å øke kontrollen over tidlig klimaks.  

Les Mer

Hva er Handsome Up?

Handsome Up Pump er en populær pumpe designet for å forbedre ytelsen, utholdenheten og utholdenheten. Den patenterte designen er ikke bare ment å bidra til å forbedre seksuell ytelse, men det anbefales også av mange fornøyde kunder.

Hvordan fungerer Handsome Up pumpen?

Handsome Up Pumpen bruker luft for å øke størrelsen. Pumpen består av en pære og en sylinder som er festet til et tynt gummirør. Sylinderen er festet til et smurt erme. Plasser dette ermet på plass, for så å jevnt pumpe pæren for hånd. Når pæren pumpes, trekkes det luft ut av sylinderen og et vakuum blir skapt. Dette vakuumet hjelper til med å trekke mer blod i området og styrke vevet, noe som fører til en ereksjon. Vakuumet gir muligheten for at vevet kan utvide seg, noe som vil føre til en økning i størrelsen.

Når kan jeg forvente å se resultater?

For raske og effektive resultater anbefales det at du har sesjoner på 45-60 minutter der du bruker pumpen. Dette kan virke som en lang tid, men med den varige effekten som består av en økt størrelse og forebygging av problemer med for tidlig utløsning, så er tiden verdt det. Det anbefales at du bygger opp lengden på sesjonene i et gradvis tempo. I begynnelsen kan du pumpe 10-15 minutter 4-5 ganger i uken, for så å gradvis øke etter som kroppen blir mer vant til pumpingen. Pass på at vakuumet holdes i 5-10 minutter for så bli befridd. Dette skal gjentas en rekke ganger, akkurat som om det var vektløfting du holdt på med.

Er pumpen trygg og enkel å bruke?

Vi sørger for at alle våre produkter er av høyest kvalitet før de selges til våre kunder, og denne pumpen er ikke noe unntak. Det er imidlertid noen regler du bør holde deg til, for å kunne få de ekstra fordelene ut av pumpen. Vannbaserte glidemidler kan bidra til å gi en bedre forsegling mot ermet, samtidig som det vil øke komforten og gi bedre resultater. Bruk aldri vaselin eller glidemiddel av petroleum, da dette vil forringe pumpens tetninger. Du må aldri pumpe hardere enn instruksene anbefaler, da dette vil kunne forårsake skade. Slutt å bruke pumpen dersom du opplever smerter. Hvis det føles ubehagelig bør du sjekke at du har brukt glidemiddel og at det ikke er oppstått rødhet eller hevelse. Pass på at du rengjør pumpen grundig etter hvert bruk og tørker den skikkelig.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (80% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Billig og grei pumpe til å bruke når det skulle være
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev