Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Harrogate Sulphur Soap™ - Sulphur Body Wash Kroppssåpe med svovel til problemhud

Av Harrogate

129.00Kr

Harrogate har spesialisert seg på å lage såper som inneholder svovel. Disse er spesielt rettet mot inflammatoriske hudinfeksjoner, som rosacea, psoriasis, eksem og akne. Svovel stimulerer kroppens naturlige, helbredende krefter og har blitt brukt i mange tiår for å avhjelpe rødme og bakterieinfeksjoner i huden.

  • Inneholder svovel og kildevann fra Harrogate Spa
  • Perfekt til problematisk hud, som vanskelige utslett, kløe, dermatitis og akne
  • Kan avhjelpe en tørr og kløende kropp og hodebunn
  • Utviklet til å rense og gi næring
  • Inneholder vitamin E for å beskytte huden mot kløe og irritasjon
  • Inneholder sitrongressolje, som gir en god aroma
  • Ikke testet på dyr
  • Egner seg for vegetarianere

Utviklet for å stimulere hudens eget forsvar. Såpen renser, nærer og fukter huden din samtidig som den renser og passer både kropp og hodebunn. Det spesielle med denne såpen er at den er bra for kroppen, samtidig som den gir næring til hodebunnen din. Med dette produktet får begge deler næring og beskyttelse fra svovel og vitamin E. Da den første svovelkilden ble funnet i Harrogate i 1571, ble den lille byen forvandlet til en sunnhetsresort. Hit kom det tilreisende fra fjern og nær for å prøve svovelvannet.

Les Mer

Historien om Harrogate "English Spa"

Harrogates rike spa-historie daterer seg tilbake til 1571, da det ble oppdaget ikke mindre enn 88 mineralholdige kilder. Dette er flere enn i noe annet sted i Europa og ga Harrogate status som spa.

På 1900-tallet begynte lokale farmasøyter i Harrogate å lage sin egen såpe. Den var svært effektiv, takket være kildenes høye innhold av mineraler. Disse kildene ble kjent over hele Europa og dette gjaldt spesielt Svovelbrønnen, også kalt «Stinking Well». Den ble berømt for sine terapeutiske egenskaper. Svovelsåper fra Harrogate er direkte etterkommere fra denne minneverdige, historiske perioden.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev