Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Harrogate Sulphur Soap™ - Sulphur Hand & Face wash Hånd- og ansiktsrens til problemhud | 150 ml

Av Harrogate

129.00Kr

Harrogate Sulphur Soap™ Hand & Face wash er hånd- og ansiktsvask spesielt egnet til problemhud. Den har antiseptiske og fuktighetsgivende egenskaper. Den har en mild, rensende funksjon som er perfekt til bruk hver dag. Svovelsåpe har kraftig anti-inflammatoriske egenskaper og er velegnet til problemhud, slik som akne, rødme, utslett og kløe i huden.

 • Inneholder svovel og kildevann fra Harrogate Spa
 • Perfekt til problemhud, slik som akne, rødme, utslett, kløe og dermatitis.
 • Inneholder vitamin E som beskytter huden fra kløe, rødme og irritasjon
 • Inneholder sitrongressolje, som gir god duft
 • Perfekt til daglig bruk
 • Ikke testet på dyr
 • God til hele familien og alle hudtyper

Harrogate Sulphur Soap Company kan hjelpe deg med å ta vare på huden din på en naturlig måte. Svovel er naturens eget skjønnhetsmineral, som bidrar til en sunn og vakker hud. Det er spesielt velegnet til mennesker med problemhud.

Les Mer

Svovel og hud

Dermatologer har lenge arbeidet hardt for å finne ulike måter å pleie problemhud på. Under disse undersøkelsene fant de ut at svovel, som er et naturlig mineral, kan hjelpe. Svovel er et keratolytisk middel som bidrar til å fjerne døde hudceller. Disse cellene er ofte ansvarlige for å blokkere porene i huden slik at bakterier kan vokse frem.

Visse komponenter i svovel, som sulfonamider, kan bidra til å stoppe veksten av bakterier. Dette skjer ved at de begrenser de syrene som er nødvendig for at bakteriene skal overleve. Hyppig rensing med et middel basert på svovel kan bidra til å minske symptomer som kløe, irritasjon og rødme. Svovel er også kjent som naturens skjønnhetsmineral, og spiller en rolle i produksjonen av kollagen. Dette er et protein som bidrar til å holde huden elastisk og sunn. Videre bidrar også produksjonen av kollagen til at hudens struktur blir sterkere og at den lettere kan motvirke tørrhet.

Svovelens mange gode kvaliteter gjør at den er svært velegnet til å behandle og redusere hudproblemer som utslett, psoriasis, eksem, akne med mer.

 • Svovel brukes ofte til å behandle en lang rekke hudproblemer
 • Takket være alle sine gode egenskaper er den også god for alle hudtyper og ikke bare problemhud.
 • Naturlig antiseptisk og antibakteriell: Har blitt brukt til å behandle problemhud i årtier og er fremdeles en verdifull ingrediens i mange hudpleieprodukter. Svovel har siden Hippokrates sin tid, opphavsmannen til moderne medisin, vært brukt til å pleie huden.
 • Det finnes uendelige mengder av svovel i keratin, et protein som styrker hår, hud og negler.

Ingredienser

Aqua (Vand), Sodium Laureth Sulfat, Cocoamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Polysorbate-20, Sodium Chlorid, Glycol Stearate, Cymbopogon Schoenanthus (Duft) (Citrongræsolie),Tocopherol Acetate (Vitamin E), Colloidal Sulphur, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Cl 42090 (FD & C Blue No. I).


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev