• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Sulphur

250ml Renser | Med vitamin E og essensielle oljer

Harrogate

129.00Kr

På Lager
Bestill før 17:00 og vi sender samme dagen.

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Pris Match Promise
Vis lavere pris på en identisk vare, og vi vil matche det.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Harrogates bodywash med svovel er laget med håndtappet kildevann fra Harrogate. Den inneholder en unik kombinasjon av aktive og naturlige ingredienser, og egner seg derfor til alle hudtyper.

 • Inneholder svovel og kildevann fra Harrogate Spa
 • Med essensiell sitronelleolje som gir en frisk og behagelig duft
 • Beriket med vitamin E
 • Kan brukes daglig til alle hudtyper
 • Ikke testet på dyr

Den deilige blandingen av aktive ingredienser og vitamin E gjør Harrogates Bodywash til et populært produkt. Den er tilsatt essensiell sitronelleolje, som lukter behagelig og gir en oppfriskende følelse.

Les Mer

Harrogates berømte spa

Den maleriske engelske landsbyen Harrogate fikk navnet ”Den engelske spa” da det ble oppdaget 88 ulike mineralkilder i området. Kildene inneholdt en rekke mineraler, som blant annet svovel, jern og salt. Dette gjorde at Harrogate ble besøkt av mennesker fra hele verden som ville nyte eksklusive spa-behandlinger på stedet.

Hva er svovel?

Svovel er et essensielt mineral som finnes i alle våre celler. Det er spesielt viktig for hud, hår og negler. En av de viktigste rollene svovel har er å bidra til produksjonen av kollagen. Dette er et essensielt protein som er ansvarlig for cellenes struktur og bidrar til å holde huden sterk og elastisk. Svovel er en svært populær ingrediens i mange av dagens hudpleieprodukter.

Hvorfor er Harrogates Bodywash med svovel så spesiell?

Harrogates Bodywash med svovel er satt sammen av unike ingredienser fra engelske Harrogate Spa. Hovedingrediensen er kildevann og svovel fra de berømte mineralkildene. Produktet er også tilsatt vitamin E. De milde ingrediensene gjør at produktet kan brukes hver dag av alle hudtyper.

Komplett liste over ingredienser

Vann, Natriumlaurylsulfat, Ammoniumlaurylsulfat, Cocamidopropylbetain,Cocamide DEA, Polysorbat-20, Glykolstearat, Tocopherylacetat (E-vitamin), Cymbopogon Nardus (Duft) (Essensiell sitronelleolje), Kolloid svovel, Benzylalkohol, Metylchloroisothiazolinon, Metylisothiazolinon, sitronsyre C1 42090 (FD & C Blue No.1).

Bruksanvisning

Harrogates Bodywash med svovel påføres våt hud. Masser til den skummer og skyll av med varmt vann. Produkter er laget av naturlige ingredienser og det har ingen kjente bivirkninger. Det er beregnet til utvortes bruk så unngå kontakt med munn og øyne. Hvis Harrogates Bodywash kommer inn i øynene, så skyll med rent vann.