• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Sulphur Original Soap

100g Såpe | Rengjørende såpe med mineralvann

Harrogate

99.00Kr

På Lager
Bestill før 17:00 og vi sender samme dagen.

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Pris Match Promise
Vis lavere pris på en identisk vare, og vi vil matche det.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Denne originale såpen fra Harrogate er Storbritannias mest populære svovelsåpe. Den er skånsom og laget med svovel og kildevann fra mineralkildene i Harrogate. Den kan brukes av alle hudtyper, også den sensitive.

 • Inneholder aktivt svovel og kildevann fra Harrogate Spa
 • Beriket med vitamin E
 • Velegnet til alle hudtyper
 • Ideell til hyppig og daglig bruk
 • Ikke testet på dyr

De naturlige ingrediensene gjør svovelsåpen fra Harrogate til et innovativt produkt. Mineralkildene i Harrogate har i mange år vært kjente for sine berømte spa-behandlinger og nå kan du få den samme følelsen hjemme hos deg selv. Ta vare på huden din med naturlig luksus.

Les Mer

Historien bak Harrogates berømte ´Engelske Spa´

Mineralkildene i den engelske landsbyen Harrogate ble oppdaget helt tilbake i 1571. Det var huslegen til dronning Elisabeth som stod bak oppdagelsen. Byen fikk dermed tilnavnet «Den engelske spa». Kildene inneholdt mineraler som svovel, jern og salt, og dermed fikk de besøkende fra hele verden. Alle ønsket å få eksklusive spa-behandlinger i de mineralholdige kildene.

Hva er svovel?

Svovel er et essensielt mineral som finnes i alle kroppens celler, spesielt i hud, hår og negler. En av de viktigste rollene til svovel er å bidra til produksjonen av kollagen, proteinet som hjelper til med å bygge opp celler og holde dem sunne. Kollagen er også viktig for huden, da den hjelper den med å holde seg sterk og glatt. Svovel er derfor en populær ingrediens i mange hudpleieprodukter.

Den originale svovelsåpen fra Harrogate

Den originale svovelsåpen fra Harrogate er Storbritannias ledende svovelsåpe. Den inneholder håndtappet kildevann fra Harrogate Spa og er i tillegg beriket med ekstra vitamin E. Dette skaper en eksklusiv svovelsåpe som kan brukes av alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Såpen egner seg for daglig bruk.

Komplett liste over ingredienser:

Natriumsalt av talg, natriumsalt av palmekjerneolje, vann, svovel, parfyme (duft), glyserin, natriumklorid, Tocopherylacetat (Vitamin E) Linalool, Butylphenolmetylpropional, Hexylcinnamal, Benzyl Alkohol, Geranial, Tetranatrium EDTA, Tetranatrium Etidronat, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexencarboxaldehyd, Citronellal, Farger: CI 77891 (Titaniumdioxid), CI 47005 D & C Gul No. l0).

Bruksanvisning

Harrogate svovelsåpe er laget av svovel og kildevann av høy kvalitet. Den er mild nok til å kunne brukes hver dag av alle hudtyper.

Påfør såpen på våt hud og masser den så inn i huden så det blir skum. La skummet sitte noen minutter før du skyller det bort med varmt vann. Tørk huden med et rent håndkle.

Såpen er laget av naturlige ingredienser og har ingen kjente bivirkninger. Vi anbefaler likevel at du sjekker listen over ingredienser for personlige allergier. Såpen er kun beregnet til utvendig bruk og kontakt med munn og øyne bør unngås. Dersom såpen kommer inn i øynene, anbefaler vi at du skyller med rikelige mengder rent vann.