Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Harrogate Sulphur Cream 25g Svovelkrem til problemhud

Av Harrogate

149.00Kr

Denne kremen fra Harrogate inneholder aktiv svovel. Harrogate Sulphur Cream er laget for å beskytte og reparere inflammatorisk hud, og er spesielt egnet til hudinfeksjoner som kraftig akne, rosacea og eksem.

  • Inneholder svovel og kildevann fra Harrogate Spa
  • Balansert Ph-verdi bidrar til sunn hud
  • Perfekt til problemhus, som akne, rødme, utslett og kløe
  • Inneholder vitamin E og Shea smør, som beskytter og fukter huden
  • Bidrar til å lindre / fjerne kløe, rødme og irritasjon
  • Beriket med essensiell rosentreolje
  • Spesielt egnet til tørr, ru og revnet problemhud
  • Inneholder ikke kulltjære eller steroider
  • Ikke testet på dyr
  • Kan brukes av hele familien og av alle hudtyper
Les Mer

Hvorfor essensiell rosentreolje? Denne oljen har en krydret, blomsteraktig og søtlig duft (den blir ofte brukt som deodorant, og i denne kremen bidrar den til å dempe lukten av svovel). Den er kjent for å ha antibakterielle egenskaper og for å bidra til å forebygge sår og revner som ofte forbindes med problemhud.

Bruk

Etter at du har dusjet, tørker du deg grundig og påfører kremen på de ønskede områdene.

Svovel og sunnhet

Vi har alle svovel i kroppen, og har bruk for dette. Svovel er et mineral som finnes i hver celle i menneskekroppen, og den største konsentrasjonen befinner seg i hud, hår og negler. Det er et vitalt mineral som alle har bruk for. De første tegn på svovelmangel er tørr hud samt at negler og hår blir sprøtt. Andre symptomer kan være ømme ledd og muskler, diabetes, hodepine, allergier og tretthet.

Svovel og hud

Dermatologer har lenge arbeidet hardt for å finne ulike måter å pleie problemhud på. Under disse undersøkelsene fant de ut at svovel, som er et naturlig mineral, kan hjelpe. Svovel er et keratolytisk middel som bidrar til å fjerne døde hudceller. Disse cellene er ofte ansvarlige for å blokkere porene i huden, slik at det dannes grobunn for bakterier.

Visse komponenter i svovel, slik som sulfonamider, kan bidra til å stoppe veksten av bakterier. Dette skjer ved syrene som er nødvendig for at bakteriene skal overleve reduseres. Hyppig rensing med et produkt basert på svovel kan redusere symptomer som kløe, irritasjon og rødme. Svovel er også kjent som naturens skjønnhetsmineral, da det spiller en viktig rolle i produksjonen av kollagen. Dette er et protein som bidrar til å holde huden elastisk og sunn. Videre bidrar produksjonen av kollagen til at huden blir sterkere og bedre egnet til å bekjempe tørrhet.

Svovelens store utvalg av gode kvaliteter gjør den perfekt til å behandle og avhjelpe hudproblemer som utslett, psoriasis, eksem og akne med mer.

Ingredienser

Aqua (Vann), Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulfat, Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol. Kamfer. Sulphur, Glycine Soja (Sojabønne Olie), Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea smør), Cetyl Esters, Maris Sal. Rosa Centifolia. Triethanolamine, Alcohol. Urea, Sodium PCA, Sodium Benzoate, Aniba Rosaeodora (Duft) (Essensiell rosentreolje), Tocopherol Acetate (Vitamin E), Phenoxyethanol. Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Allantoin, Boric Acid.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev