• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Hårvekst og Hårtap Fenomen

Visste du at en full, sunt hodebunn består av ca 100 000 - 150 000 individuelle hår? Det er sant. Og bare 90 % av disse hårsekkene er vanligvis i en vekstfase . Resten er enten hvile eller overgangs fasen .

Hårvekst og Hårtap

Dine hårsekker har en slitsom jobb, og en gang i blant tar de en liten pause. For øyeblikket, vil 90 prosent av håret på hodet ditt være i vekst fasen, mens resten tar litt fri. Noen av at håret vil fortsette å vokse igjen etter en liten pause på en eller to uker. En mindre andel vil bare falle ut, ca 50 hår om dagen. Men ikke få panikk, fordi det samme hårsekken vil begynne å lage en ny hår i stedet. I gjennomsnitt tar det seks år for et hår etter mye misbruk på hodet til å falle av og hårsekken starter over. Øyenbryn og øyenvipper har en annen voksende tidsplan. Øyenbryn hår vokser i ca 10 uker, og deretter hviler den nesten resten av året. Øyenvippe hår varer i ca tre måneder før den faller ut og bli erstattet av et nytt hår.

Hårvekst kan noen ganger være flaut når det vokser på visse steder, inne i våre ører, for eksempel. Andre steder, er det skremmende når de forsvinner. Men annet enn å klippe håret ditt, har du liten kontroll over hårvekst og hårtap.

Her er noen raske fakta om hårvekst:

 • Håret vokser ikke fortere eller tykkere etter at du barbere det (på noen deler av kroppen din).
 • Håret vokser ikke fortere om natten. Og for kvinne, vil ikke håret vokse noe fortere under menstruasjon. I stedet vokser alt håret i en konstant hastighet med en kort hvileperiode.
 • Hyppig vask, blåse tørking, og farging håret ikke ødelegge hårsekkene eller langsom hårvekst. Imidlertid kan disse aktivitetene gjør din nåværende håret mer sprø og skjøre, som kan føre til å øke sjansen for hårtap. Men selv om du skader et hår, vil det samme hårsekken produsere et nytt hår på samme plass
 • Du er født med alle hårsekkene du noensinne vil ha. Som du vokser og huden strekkes vil hårsekkene rett og slett blitt mer spredt.
 • Det hevdes ofte at mens du er gravid, klamrer hvert hår på litt lenger, og du ender opp med fyldigere hår. Etter fødsel, gjør kroppen slik at du mister håret raskere for å gjøre opp for tapt tid.
 • De eneste måtene å fjerne hår permanent er laser hårfjerning og elektrolyse. Begge behandlinger kan ta flere økter alt avhengig av person til person
 • Ha på hetter hele tiden vil ikke forårsaker hårtap. Mannlig mønster skallethet, noe som fører til rund formet skallethet, utvikler seg gradvis og til slutt rammer om lag to tredjedeler av alle menn. Dens årsaker er genetisk, og det finnes behandlinger å få. TRX2 piller er en effektiv og naturlig tilskudd for å bekjempe hårtap. Det finnes også mange andre effektive behandlinger mot hårtap .