• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Hemapro Combo (Cream and Capsules)

Hemoroide krem
499.00Kr
598.00Kr
Du sparer:  99.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Lider du av Hemoroider? Du er ikke alene, omtrent halvparten av alle mennesker lider en gang i livet av dette. Hemoroider kan være både smertefullt og ubehagelig, og dessuten flaut å snakke om. Men du kan få hjelp mot symptomene og hjemme behandling av hemoroider! HemaPro er en naturlig kombinasjonsbehandling av tabletter og HemaPro hemoroidekrem som effektivt og naturlig behandler dine smertefulle symptomer.

 • Effektiv og naturlig hjelp for å bli kvitt hemoroider
 • Behandlingen har blitt lisensiert og EU-godkjent
 • Lindrer smerte og ubehag forårsaket av hemoroider
 • Inneholder naturlige stoffer
 • Spesiell kombinasjon av krem og tabletter
 • Diskret og raskt levering

Du trenger ikke å lide av smertefulle hemoroidersymptomer lengre, nå kan du få hjelp til behandling av hemoroider! La HemaPRO med tabletter og HemaPro hemoroidekrem lindre dine symptomer og smerter. Hvis du bestiller denne kombinasjonsbehandlingen innen kl.16.00 på en hverdag så blir varen levert til deg allerede dagen derpå.

Les Mer

Hva er HemaPro og hvordan kan det hjelpe meg?

Hemoroider kan beskrives som en type åreknute som sitter på anusen og som kan bli uutholdelig irritert og smertefull. De typiske symptomene til hemoroider er smertefull urinering, blødninger, smerte og kløe i anus. HemaPro hemoroidekrem er et naturlig og dobbeltvirkende hjelpemiddel mot disse plagene og som inkluderer en spesiell utviklet HemaPro hemoroidekrem. HemaPro hemoroidekrem blir aktiv på skadet vev rundt anusen, som er utsatt for hemoroider. For å oppnå en god behandling av hemoroider så følger det med naturlige kapsler som er den beste kombinasjonen for HemaPro hemoroidekrem.

Produktet lindrer smerte og reduserer hevelse med sine naturlige stoffer. HemaPro hemoroidekrem inneholder Aloe barbadenis ekstrat, som har blitt brukt i flere år på grunn av sin naturlige evne til å pleie brannskader, derfor hjelper den med å lindre den brennende følelsen som hemoroider ofte forårsaker. Vår behandling av hemoroider inneholder også olje fra rosmarinblader som har effektive smertelindrende egenskaper, og allantoin som lindrer irritert hud.

Kapslene har en naturlig kombinasjon som har blitt brukt i årevis på grunn av dens gode effekt på fordøyelsessystemet. Produktet hjelper deg å gjenopprette en regelmessig avføring. Dette vil forhindre at dine analårer blir for uttsatt for trykk, noe som ofte er årsaken til hemoroider. Kapslene inneholder også psyllum (frøskall) som gir avføringen en normal konsistens. Produktet inneholder dessuten Cascara Sagrada som motvirker forstoppelse og diaré, slik at du kan fjerne hemoroider selv.

Hvor lang tid tar det før HemaPro gir resultater?

Tiden det tar før man opplever resultatet av den dobbeltvirkende produktet vil variere fra person til person, ettersom dette er avhengig av hvor alvorlig tilstanden er. De fleste opplever lindring mot smerter og ubehag straks de har påført kremen. Vi anbefaler at du forsetter behandling av hemoroider til symptomene forsvinner.

Gir HemaPRO hemoroidekrem bivirkninger?

For å unngå unødvendige allergiske reaksjoner, bør du alltid sjekke om du er allergisk mot stoffene i produktet før du bruker kapslene og påfører HemaPro hemoroidekrem på huden. Hvis du er gravid eller ammer, lider av en medisinsk tilstand, eller bruker medisin, bør du først snakke med din lege før du bruker produkter for behandling av hemoroider, slik som HemaPro hemoroidekrem og HemaPro kapsler.

Hvordan brukes produktet for behandling av hemoroider?

Kapsler: I en forpakning følger det med 60 kapsler som holder til en måneds forbruk. Dette innebærer at du tar to tabletter per dag til sammen et glass vann, helst etter et måltid.

Krem: Begynn med å vaske det utsatte området med varmt vann og tørk deretter av. Påfør HemaPro hemoroidekrem omtrent 2 cm med krem på utsatte området. Husk å vaske hendene nøye før og etter påføring. Du kan bruke kremen 6 ganger om dagen. Behandlingstiden kommer til å variere avhengig av hvor alvorlig tilstanden er.

Hvordan bestiller jeg HemaPRO hemoroidekrem?

Å bestille produkter for behandling av hemoroider, slik som HemaPro hemoroidekrem eller HemaPro kapsler fra ShytoBuy er enkelt, trygt og diskret. Husk at hver gang du gjør en bestilling innen kl.16.00 på en hverdag så blir varen levert dagen derpå. Det er enkelt å bestille, bare trykk på knappen «Legg i handlekurv» og så er du i gang.