Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Hemapro Krem

60ml Krem | Krem mot hemoroider

HemaPRO

299.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Hemapro hemoroidekrem er en effektiv behandling mot hemoroider. Hemoroider kremen er spesielt utviklet for å redusere inflammasjon, og lindrer ubehagelig smerte og symptomer fra hemoroiden. Dette er en revolusjonerende hemoroidekrem som går direkte inn og reduserer irriterende plager når du har hemoroider.

 • Hemoroider krem som bekjemper hemoroide smerter og symptomer
 • Hemapro™ hemoroidekrem går direkte inn og reduserer inflammasjon
 • Virker forebyggende og lindrer smerte umiddelbart
 • Designet for lindre symptomer og endetarmsplager
 • Hemoroidekrem er utviklet med 100% naturlige og trygge ingredienser
 • Bidrar til sunn blodomløp og blodsirkulasjon
 • Uten bivirkninger og påvirker ikke annen medisin

Hemapro™ er en hemoroidekrem som går inn og angriper ubehagelige åreknuter umiddelbart og på en trygg måte. Hemoroider krem fungerer ved å bidra til et stabilt, sunt og gunstig blodomløp. Hemapro hemoroidekrem består av 100% naturlige urteekstrakter og er helt trygg å bruke, også sammen med andre medisinske produkter.

Les Mer

Hva er Hemapro™ hemoroidekrem?

Hemapro hemoroidekrem er enkelt å bruke og sørger for at du får bedre blodsirkulasjon. Du får hjelp mot plagsomme smerter som forårsakes av hemoroider. Hemapro™ krem mot utvendige hemoroider er en avslappende og balsamisk krem. Den hjelper mot akutte smerter i nerveendene som forårsaket av blødende hemoroider, anale skader andre lesjoner i endetarmen. I tillegg til å være forebyggende og effektiv mot utvendige hemoroider, så lindrer den smerte og er anti-inflammatorisk. Dette er også årsaken til mange leger anbefaler denne krem. Flere kunder kommer tilbake og kjøper produktet sier noe også om produktets kvalitet.

Hvordan fungerer Hemapro™ hemoroidekrem?

Denne kremen mot utvendige hemoroider inneholder 100% naturlige og trygge ingredienser som effektivt lindre og forebygger smerte ved hemoroider og andre anale skader og lesjoner ved å øke blodsirkulasjonen. Bare påfør kremen mot hemoroider på det utsatte området. Hemapro krem mot utvendige hemoroider:

 • Lindre smerte og svie
 • Reduserer hevelser forårsaket av hemoroider
 • Regenerer skadet vev
 • Er smertestillende og antibakteriell

Hvordan bruker jeg Hemapro mot utvendige hemoroider?

Anbefalt bruk for Hemapro mot utvendige hemoroider er daglig for å kunne oppnå ønsket effekt. Du kan bruke krem mot hemoroider seks ganger om dagen. Kremen er beroligende og fungerer umiddelbart etter påføring, og nedkjøler smerter fra infisert området. Vi anbefaler at du bruker Hemapro hemoroidekrem etter at du har badet, fordi da er porene dine mer åpne. Kremen blir dermed tatt opp raskere og behandler smerter raskere.

ShyToBuy tilbyr også Hemapro™ kapsler som også er 100% naturlig og går direkte inn og stopper hemorroider før de stopper deg. For best resultat så anbefaler at du bruker kremen mot utvendige hemoroider sammen med Hemapro™ kapsler

Hvor raskt kommer resultatene?

Det unike ved dette produktet er at den fungerer umiddelbart på det påførte område, og du kan dermed forvente at smertene lindres øyeblikkelig. Men du bør ta hemoroide kremen i minst to måneder for at urtene skal optimalt tatt opp i kroppen. Les mer om reseptfri hemoroide produkter her.

Ingredienser i Hemapro™ hemoroidekrem:

Renset vann, Rosmarinus Officinalis (Rosemarin), Blad olje, Hamamelis Virginiana (Trollhassel ekstrakt), Arnica Montana (Volverlej), Aloe Barbadensis ekstrakt , PEG-60 Sorbitan Stearate (stearinsyre), Caprylik/Caprin/Coco Glycerider, Helianthus Annuusv ekstrakt.

Hvilke bivirkninger får jeg?

Kremen er basert på naturlige urteekstrakter og gir dermed ingen bivirkninger. I tillegg så påvirker ikke kremen andre medisiner som du tar. Du bør lese igjennom innholdet for å unngå allergiske reaksjoner.

Hvordan bestiller jeg?

Bare trykk på «Legg i handlekurven» og klikk deg videre til kassen. Der skal du legge inn leveringsinfo, navn og adresse og deretter velge betalingsmetode. Husk at vi sender samme dagen hvis du bestiller innen kl.16.30 fra man-tors.


Registrer
For Nyhetsbrev