• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Hemoroider: Tabuen som vi alle kan erfare

Hemoroider er rett og slett utposninger rundt eller i endetarmen. De er helt ufarlige, men kan være både smertefulle, irriterende og sjenerende. Undersøkelser har vist at det å kjøpe produkter for å behandle hemoroider kan oppleves som noe av det mest ubehagelige og pinlige man gjør på apoteket. Vi her på ShyToBuy mener at du skal slippe unødvendig pinlighet. Her kan du lett bestille diskré produkter for en god hemoroidebehandling som vil dukke opp på døren...

Hva er hemoroider?

La oss få det aller viktigste unnagjort først: hemoroider er helt ufarlige! Opp til en tredjedel av Norges befolkning har eller vil ha hemoroider i løpet av livet. Men hemoroider er like fullt smertefulle, irriterende og sjenerende for den som har dem. For å fjerne hemoroider raskt og effektivt tilbyr derfor ShyToBuy et bredt utvalg av kremer og salver for en god hemoroider behandling.

Hemoroider er synlige utposninger av blodårene i endetarmsåpningen. Du kan godt tenke på dem som en slags utvendig åreknute. Disse kan forekomme på grunn av forstoppelse, graviditet eller diaré. Symptomer på hemoroider inkluderer blødning (gjerne dryppende eller sprutende i forbindelse med avføring), smerte og en synlig utposning i endetarmsåpningen. Disse utposningene kan komme til syne i forbindelse med avføring, og kan også forsvinne etter endt tømming. Hemoroider smerter er svært vanlig og den største årsaken til at folk ønsker å fjerne hemoroider så raskt som mulig. Hemoroidebehandling kan hjelpe denne prosessen, selv om hemoroider til slutt vil forsvinne av seg selv. Det er allikevel ikke noen grunn til å lide såpass lenge – hemoroider smerter kan være betydelige. En god hemoroider behandling kan sette en stopper for smerten så raskt som mulig.

Hemoroider kan videre deles inn i fire kategorier. Den første graden kan kun påvises ved endoskopi og er derfor ikke synlig, men vil like fullt blø og føles ubehagelig. Videre vil grad to bule ut når du presser, mens grad tre vil bule ut konstant og må derfor skyves inn. Grad fire er den sjeldneste tilstanden og lar seg ikke skyves inn.

Når det kommer til hemoroider som befinner seg inne i endetarmen er det ikke alltid egen hemoroider behandling vil være tilstrekkelig for å behandle hemoroidene. Da kan et kirurgisk inngrep være nødvendig. I noen tilfeller er det så enkelt som at legen setter en gummistrikk rundt hemoroiden. Da stoppes blodtilførselen og hemoroiden vil etter hvert visne og falle av. Selv om dette høres lett ut er det absolutt ikke noe du selv bør prøve hjemme! Er hemoroidene så alvorlige eller langt inne i endetarmen at legen selv må gjøre inngrep er tiden for egen hemoroider behandling forbi. Andre behandlingsmetoder inkluderer sprøytebehandling eller et større kirurgisk inngrep. I slike tilfeller er det dessverre mulig at hemoroidene kommer tilbake igjen.

Hvordan vet jeg om jeg har fått hemoroider?

Du kan ikke starte en hemoroidebehandling for å fjerne hemoroider før du er sikker på at det faktisk er hemoroider du behøver behandling for! Det største og mest vanlige tegnet er friskt, rødt blod utenpå og rundt avføring eller på toalettpapiret ditt ved toalettbesøk. Klør du eller føler du at noe sitter i endetarmsåpning er også disse gode indikasjoner på hemoroider. Det første du tenker på når du tenker på hemoroider er sannsynligvis også hemoroider smerter. Smerte og ubehag rundt endetarmen kan også være et tegn på at du har fått hemoroider og at en hemoroider behandling for å fjerne hemoroider må iverksettes.

En god hemoroider behandling avhenger av at du får stilt diagnosen av en legen. Du bør derfor alltid få området undersøkt av en lege hvis du mistenker at du har fått hemoroider. Da kan du få utelukket andre tarmsykdommer som kan være mer alvorlige eller som behøver en annen behandlingsmetode. Når du har fått bekreftet av det er hemoroider du har kan vi her hos ShyToBuy tilby en effektiv hemoroider behandling for å trygt fjerne hemoroider. Blir du ikke bedre av din egen hemoroider behandling i løpet av tre uker bør du igjen oppsøke legen din. Husk at en hemoroider behandling ikke vil kunne fjerne hemoroider helt, men vil lindre smertefulle symptomer frem til hemoroiden forsvinner av seg selv.

Hvorfor får man hemoroider?

Årsaken til hemoroider er ikke fullstendig kjent. Det er dessverre noe som av og til bare skjer. Det er allikevel noen faktorer som kan øke risikoen for utviklingen av hemoroider. Disse inkluderer alt som skaper et økt trykk på buken, og her finner du noen av dem:

 • Forstoppelse: forstoppelse regnes av noen som den viktigste årsaken, men det er likevel ikke funnet noen sikker sammenheng mellom forstoppelse og utviklingen av hemoroider
 • Graviditet
 • Diaré
 • Langvarig stillesitting
 • Like fullt kan langvarig ståing være en risikofaktor når det kommer til hemoroider
 • Alder

Uansett grunn er hemoroidesmerter ytterst ubehagelige for alle som rammes. Det å fjerne hemoroider vil derfor fort bli en prioritet – og hvordan du skal fjerne hemoroider kan du lese mer om nedenfor.

En god hemoroider behandling starter her!

ShyToBuy kan tilby en god hemoroider behandling. En riktig hemoroider behandling er avhengig av dine spesifikke symptomer, dine behandlingspreferanser og hva du og din lege blir enige om vil fungere best for dine behov.

Et av våre best-i-test produkter for hemoroider behandling er HemaPro™ sin kombinerte hemoroidekrem og tabletter. Disse to produktene fungerer sammen for å fjerne hemoroider og lindre dine hemoroider smerter. Dette er en EU-godkjent dobbeltfungerende hemoroider behandling som kan lindre dine smertefulle symptomer på en naturlig og effektiv måte. HemaPro™ vil nemlig redusere hevelsene forårsaket av hemoroidene og dermed vil kremen og tabletten sammen kunne gi deg den beste og hurtigeste lindringen av dine hemoroider smerter.

HemaPro™ sine hemoroidetabletter har en forebyggende funksjon. Det vil si at de bidrar til å skape fortgang og sunnhet i fordøyelsessystemet ditt, noe som vil redusere trykket mot endetarmsårene dine og dermed forhindre flere utbrudd av hemoroider. En god hemoroider behandling vil alltid starte med forebyggelse.

På sin side er HemaPro™ sin hemoroidekrem der for å behandle symptomene fra hemoroidene dine. Det vil si at dette er en hemoroider behandling som ikke forebygger, men lindrer smertefulle symptomer som allerede eksisterer. Det er også derfor de to fungerer godt sammen, da både forebyggelse og lindring kan være nødvendig i en hemoroider behandling. Ønsker du allikevel kun ett av produktene, er også dette fullt mulig. Da er det bare å bestille det produktet du føler passer dine behov best.

Når du bestiller gjennom ShyToBuy kan du dessuten være forsikret om at bestillingen, leveringen og pakken vil være diskré og raskt. Husk at behandlingstiden vil avhenge av hvor alvorlig akkurat dine symptomer er. Med smertestillende hemoroidekremer bør du allikevel i de fleste tilfeller føle en umiddelbar lindring av symptomene dine. Du bør likevel fortsette med behandlingen helt frem til at symptomene avtar helt.

Hvordan kan jeg selv bidra til best hemoroider behandling?

En hemoroider behandling er ikke bare avhengig av medikamenter, kremer og salver. Du kan også bidra til å fjerne hemoroider gjennom å iverksette noen generelle tiltak utover en spesifikk hemoroider behandling.

Hemoroider behandling kan du nemlig fint begynne på før du har fått noen salve eller krem i posten fra oss. Et første tiltak kan være å passe på at du får i deg fiberrik mat og nok vann. Fiber vil nemlig binde vann til maten og gjøre avføring mykere. Men dette er igjen avhengig av at du får i deg nok vann – ellers vil for mye fiber i dietten din kunne ha motsatt effekt! Da kan du unngå forstoppelse og gjøre en videre hemoroider behandling lettere. I tillegg til et godt kosthold med fiberrik mat (her er grønnsaker din beste venn) er regelmessig mosjon også viktig. Alt dette vil bidra til å holde fordøyelsessystemet sunt og velfungerende.

Når det kommer til forebyggende hemoroider behandling er den gylne middelveien din beste venn. Du skal ikke utsette toalettbesøk, men du skal heller ikke bruke lang tid og mye krefter på toalettet. Begge disse vil føre til unødvendig press på endetarmsårene. Prøv også å unngå tunge løft samtidig som du passer på at du ikke blir sittende stille over lange perioder. Nok en gang vil begge disse føre til press på endetarmsårene.

Avhengig av alvorligheten av hemoroiden din, kan det være smertefullt eller ubehagelig å sitte. Da kan en sittering avlaste smerten og ha god effekt.

Noe du bør være forsiktig med er de mangfoldige kjerringrådene som florerer på internett og ellers. En hemoroider behandling bør du først og fremst få i formen av skikkelige salver og tabletter som er designet for å lindre og forebygger hemoroider. En hemoroider behandling basert på kjerringråd er som regel ufarlig, men vil sjelden ha noen god effekt, og kan av og til være direkte skadelige. Du har for eksempel kanskje hørt at honning smurt på dine hemoroider kan ha en god effekt og til og med fjerne hemoroider fullstendig. Dette er dessverre ikke sant – i realiteten kan honning tvert om gjøre vondt verre. Et annet kjerringråd påstår at kefir kan brukes som hemoroider behandling. Grunnen til at du kan føle en midlertidig lindring av hemoroider smerter når du påfører kefir kommer av at den kalde væsken kan virke lindrende. Virkningen vil likevel kun være kortvarig. Verken kefir eller honning egner seg som en hemoroider behandling. Når det kommer til noe så smertefullt som hemoroider, er en hemoroider behandling av hemoroidekremer eller tabletter den eneste langvarige løsningen.