FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Topp 10 produkter som hjelper mot tidlig sædavgang

Når noen utvikler et helseproblem, medisinske fagfolk vanligvis råder dem til å vurdere deres kosthold og fysisk form først. Disse to spørsmålene kan hjelpe med å behandle og kurere en rekke kroniske tilstander, som for eksempel for tidlig sædavgang- Mens råd kan være enkel, kan det være vanskeligere å implementere det.

Nedenfor kan du finne top 10 produkter anbefalt av forskere som hjelper med seksuelle ytelse og for tidlig sædavgang. Det finnes også mange produkter i marked som hjelper med å forsinke sædavgang. Men det finnes også matvarer som kan øke effekten.

1. Magert kjøtt
Det første er margert kjøtt. Nummer én ting de fleste gutter vil vite om sitt ny diett er hva slags kjøtt de kan ha. Rødt kjøtt er ikke det sunneste valget for å forbedre seksuell ytelse, mens noen magert kjøtt kan være sunnere. Velg de magreste alternativene , for eksempel okse kjøtt.
2. Asparges
Asparges får ikke alltid den kreditten den fortjener. Dette super grønnsak er perfekt på grillen, passer godt med biff og er rik på jern og vitamin E. Forskere tror denne grønsaken er det som styrker en seksuell ytelse. Asparges kan bidra til å øke testosteron produksjonen og er nært knyttet til å forbedre ytelsen.
3. Vannmelon
Vannmelon er en perfekt på en varm dag, men flest folk viste vel ikke at det kan være den perfekte godbit for en ”steamy” kveld også. Forskere har funnet ut at vannmelon kan hjelpe med L-arginin produksjon. Enkelt sagt, er L-arginin en byggestein for kardiovaskulær helse hos både menn og kvinner. I en studie har vannmelonen vist seg til å hjelpe menn til å overvinne ereksjonsproblemer og andre har funnet det hjelper å overkomme tidlig utløsning.
4. Blåbær
Blåbær har blitt kalt en supermat for et antall medisinske anvendelser. De bidrar til å hjelpe til med vekttap, regulerer blodsukkeret. Blåbær har blitt smoothie ingrediens for menn som sliter med erektil dysfunksjon og mange har også funnet de hjelpe med tidlig utløsning også.
5. Gå Grønn
Spinat og grønnkål er kanskje den mest kjente mørke, grønne grønnsaker. Selv om disse kan bli lite anerkjent, men hvis du finner en måte på å inkludere dem inn i kostholdet ditt kan det hjelpe å temme tidlig utløsning en gang for alle. Mørke og grønne grønnsaker er fullstappet med folat, som er en drivkraft ingrediens når det kommer til seksuell ytelse. Folater forbedre kardiovaskulær helse og kan også beskytte mot plakk bygge opp inni blodårene.
6. Te
Den antioksidanter i te har skapt overskrifter i årevis. Folk som er interessert i å brenne mer fett inkludert mer grønn te i sine dietter. Når det kommer til seksuell ytelse, alle typer te vil passe, bare holde den frisk og sukkerfri. Antioksidanter i te fremme kardiovaskulær helse og deres frie radikaler øke immunsystemet
7. Avokado
Det var en tid da de fleste ikke hadde hørt om avokado. Nå, flere og flere innser hvor gunstig denne maten kan være. Avokado er full av sunt fett og folsyre som fremmer bedre energi skapelsen siden det bidrar til å forbrenne proteiner mer effektivt. Inkludere mer avokado i diet kan hjelpe til med hele kroppens helse, samt gi deg langvarig utholdenhet for alle de nettene.
8. Bananer
Tro det eller ikke, banan er ikke med i denne listen bare på grunn av sin form. Faktisk inneholder bananer og enzym kalt bromelain som har vært knyttet til en økning i libido og har vist seg å være en effektiv behandling av impotens i flere studier. Bananer også hjelpe med utholdenhet siden de også inneholder kalium og en rekke B-vitaminer.
9. Østers
Menn har spist østers for å forbedre ytelsen i mange år. Noen trodde dette bare var en urban legende, men faktisk kan rå østers virkelig bidra til å forbedre seksuell ytelse. Rå østers inneholder sink, en av de viktigste mineralene når det kommer til mannlig seksuell helse. Sink øker tester ett nivå og spiller en viktig rolle i sæd produksjon.
10. Hvitløk
Folk som er bekymret for hjertens helse eller immunitet vet allerede om den utrolige effekten av hvitløk, men det kan også hjelpe i behandlingen av tidlig utløsning. Hvitløk inneholder allicin som øker blodstrømmen til penis. Det hjelper også mot for tidlig sædavgang. Hvitløk har kardiovaskulære fordeler og er det ikke rart at menn våkner opp med styrken etter dette fantastiske produktet.

De er top 10 matvarer som kan bidra til å bekjempe for tidlig utløsning og forbedre seksuelle ytelse. Men som oftest trenges det noe der og da for menn som er bekymret over for tidlig sædavgang. Stud 100 spray er en ganske populær produkt bland menn som lider av for tidlig sædavgang. En kombinasjon av riktig matvare og produkt vil løse problemet ditt, så tenk positiv. Lykke til