Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Hva er egentlig Home Pulsed Light?

Silk’n Glide benytter lysbasert teknologi for å fjerne hår trygt og effektivt. Til forskjell fra laserbasert teknologi så er HPL teknologien mye tryggere og egnet for hjemmebruk. Silk’n Glide er egnet for hjemmebruk og vil redusere hårvekst drastisk.

Silk’n Glide benytter state-of-the-art teknologi, nemlig Home Pulsed Light HPL™. Dette er en sofistikert patentert teknologi som Silk’n Glide benytter for å gi langvarige resultater. Kort fortalt går Home Pulsed Light ut på bruke lyssignaler som treffer hårsekken. Dette gjør at hårsekken går i dvale, slik at hårveksten blir enten permanent eller langvarig redusert.

Hvor effektiv er HPL™?

HPL™ teknologien i Silk’n Glide produkter fjerner hår effektivt og bremser om hårveksten på lang sikt. Resultatet blir nesten permanent og påfølgende behandlinger vil redusere hårveksten ytterligere. HPL™ teknologi gjør det mulig å fjerne hår raskt og enkelt hjemme. Du slipper dyre timer hos laserklinikker og får lik god resultat hjemme med HPL teknologi.

Lysbasert hårfjerning

Det har blitt svært vanlig med lysbasert eller laserbasert hårfjerning. HPL™ teknologien er helt trygt og gir langvarige resultater. Lys- og laserbasert hårfjerning har faktisk blitt brukt i over 15 år hos klinikker i hele verden.

Hårfjerning med lysterapi er basert på selektiv fototermolyse-teorien. Fortalt med enkle ord så fjernes hår ved å bruke optisk energi i form av laser eller et bred lysspekter (ILP/ HPL™). Denne optiske energien blir absorbert av mørk melanin i hårroten. Deretter blir den optiske energien omdannet til varme som ødelegger hårroten. Når dette skjer så blir også hårfolliklen ødelagt. Hårfollikler som er ødelagt kan ikke gro hår. Både laser – og lysbasert hårfjerning blir bare absorbert av mørk melanin pigment, slik at de vil ikke påvirke omliggende epidermis.

HPL™ teknologi er trygt bruke

Silk’n Glide benytter lysbasert hårfjerningsteknologi. HPL™ ble utviklet av Home Skinovations og er basert på IPL-teknologi som brukes for medisinske formål. HPL™ teknologien er tilpasset for hjemmebruk og er svært trygt. Silk’n Glide bruker lyssignaler med lavt energinivå med maks intensitet for å sikre trygg, men effektiv behandling. Hårfjerneren sender optisk energi ned i hårfolliklen i gjentatte, pulserende lyssignaler. Dette sikrer også at omliggende vev ikke blir påvirket. Ettersom HPL™ teknologien bruker mindre energi, men har høy intensitet så er det ikke nødvendig med avkjøling. Hårfjerning med IPL eller laser derimot krever avkjøling med f.eks. avkjølingsgele eller spesielt lys som kjøler ned behandlet området. Silk’n Glide er en remove hair at home hårfjerner og som er svært trygt å bruke.

Slik fungerer det!

Når du behandler hår med HPL teknologi så fjernes hår med lyssignaler. Lysenergien trenger ned til hårrøttene, blir til varme og dermed skader hårfolliklene. Dette fører til sterkt redusert hårvekst og hvis du følger med opp flere behandlinger, så kan hårveksten bli redusert ytterligere. Silk’n Glide påvirker ikke omliggende vev og er dermed helt trygt for hjemmebruk. Flere tusener av kunder fra hele verden har fått svært gode resultater. Du kan forvente opptil 90% reduksjon av hårvekst når du bruker denne unike hårfjerneren.

Lysbasert hårfjerning VS andre metoder

Det finnes mange hårfjerningsmetoder, slik som voksing, napping og barbering. Disse er effektive metoder, men det som gir mest langvarig resultat er laser – og lysbasert hårfjerning. Laserbasert hårfjerning gir permanente resultater, men har den ulempen at du må utføre behandling i en klinikk. Dette er både kostbart og tar mye tid. Silk’n Glide derimot benytter HPL™ teknologien som gir nesten like gode resultater og er i tillegg egnet for hjemmebruk. En Silk’n Glide er også et mer økonomisk valg og du sparer masse tid ved å fjerne hår hjemme.

Unik sensor for hudfarge

Alle Silk’n Glide device bruker den avanserte HPL™ teknologien. I tillegg har den også en unik, integrert hudfargesensor. Dette er en spesiell funksjon som bare Silk & Glide har. Hudfargesensoren er en effektiv og unik sikkerhetsmekanisme som hindrer deg å bruke enheten på områder huden er for mørk eller solfarget.

Silk’n Glide markedsledende hårfjerner for hjemmebruk

Silk’n Glide brukes i hele verden og blir anbefalt av fagfolk verden over.

Anbefalt for hjemmebruk

Silk’n Glide har glitt godkjent av Food and Drug Administration (FDA) i USA. Dette sikrer at Silk & Glide er trygt å bruke og at den har bestått strenge trygghetskrav. Hårfjerneren er dermed også godkjent for det norske markedet og kan trygt brukes hjemme.

Trygt for huden

Utviklerne av Silk’n Glide har tenkt grundig på sikkerhet og derfor kommer hårfjerneren med en hudfargesensor. Dette er et sikkerhetstiltak som hindrer at du bruker hårfjerneren på uegnet sted, som mørk hud eller solfarget hud. Du skal ikke bruke hårfjerneren dersom du har naturlig mørk hud. Ellers bør du følge bruksanvisningene. HPL teknologien gjør det mulig å fjerne hår uten å måtte kjøle ned huden.

Klinisk testet

Home Pulsed Light (HPL) teknologien ble utviklet for du skal kunne fjerne hår trygt hjemme. HPL teknologien har gjennomgått flere kliniske tester og gransket av ledende dermatologer. Og etter en rekke kliniske studier så har de konkludert at Silk’n Glide fjerner hår svært effektivt og trygt.

Trygt for øynene

Hårfjerneren kommer også med en sikkerhetsmekanisme som skal beskytte øynene. Denne mekanismen ble designet for å sikre at ingen lyssignaler blir sendt når hårfjerneren rettes mot luften. Sikkerhetsmekanismen gjør at hårfjerneren virker kun når den har fysisk kontakt med huden. Du trenger ikke spesielle briller eller vernebriller for å bruke Silk’n Glide.

Registrer
For Nyhetsbrev