• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hva er forholdet mellom hår problemer og Thyroid ?

Hver del av kroppen kreves stoffskifte hormon for riktig funksjon, og det inkluderer hårsekkene . I 2008 , Journal of Clinical Endocrinology og Metabolisme presenterte den første bevis for at menneske hårsekkene er et direkte mål for stoffskifte hormoner. Denne forskningen viste at skjoldbrusk hormoner T4 og T3 kontrollerer hårvekst.

I medisin , Levothyroxine narkotika er gullstandarden for behandling av hypotyreose. Selv om disse stoffene virker for noen, kan det hende at de ikke virker for andre. Levotyroksin tabletter inneholde bareT4 stoffskifte hormon. Kroppen vår er ment å konvertere T4 stoffskifte hormon til det aktive T3 hormon cellene våre trenger. For noen av oss vil ikke kroppene våre konvertere T4 til T3 riktig , forlate oss symptomatisk . Dette er grunnen til at mange av oss gjøre det bedre på en kombinasjon av T4 og T3 stoffskifte hormon erstatning behandling.

Stoffskifte kan noe ganger føre til håravfall, da er det viktig at du tar stoffskifte tabletter for å kontrollere håravfall. Men det finnes også andre løsninger for å bekjempe håravfall på.

Lav Ferritin

Det hevdes ofte at Lav ferritin ( lagret form av jern ) er en av de vanligste årsakene til hårtap hos kvinner. Lav ferritin er også et vanlig problem for hypothyroid, det er viktig å ha jern testing inkludert ferritin , spesielt hvis du opplever hårtap . Det er ikke nok å bli fortalt av legen din at jern nivåer er "normalt" . Ferritin nivåer er ikke alltid testet av leger. Få gjerne en kopi av lab resultater og være sikker på at ferritin er spesielt testet.

Lav mage syre

Det viser seg at lav magesyre fører ofte til dårlig opptak av jern ( som du vet er nødvendig for å opprettholde vår hår) og mange andre viktige næringsstoffer. Flere som lider av lav magesyre tar Betaine Hydrochloric med pepsin like før et stort måltid som er full av protein. Dette vil hjelpe med halsbrann, gass, sure oppstøt og oppblåsthet.

Det finnes ytterligere andre måter å øke lav magesyre. Hver morgen før frokost anbefales det å drikke varmt vann og sitron. Før de større måltider på dagen bland gjerne en spiseskje av eple cider eddik i vannet og drikk. Bruk gjerne rå økologisk eple cider eddik de består av gunstige levende næringsstoffer og bakterier.

Næringsmangel

Næringsmangel er et vanlig problem for de med hypotyreose. Ikke bare er næringsstoffer viktig for skjoldbrusk-funksjon, men de spiller også en viktig rolle i å opprettholde hårvekst. En god kvalitet multi- vitamin er viktig og selvfølgelig et sunt kosthold er viktig. Ta gjerne en test av næringsstoff i kroppen, det er viktig fordi mange som vil kreve ytterligere tilskudd. Testing bør inkludere jod, sink, vitamin D, B12, og magnesium.

Sex hormon ubalanse

Flere går gjennom en fase før de når overgangsalder (menopause), denne fasen kalles perimenopause. Flere kvinner opplever ofte at håravfall økes i denne fasen. Du kan alltid få din kjønnshormoner testet hos legen.

Hårtap Supplements

Det finnes mange naturlige kosttilskudd mot håravfall som hjelper for både menn og kvinner.

Hos ShytoBuy selger vi TRX2 som er et effektiv og naturlig vitamintilskudd for håravfall.